Vijf benaderingen van Zits Verminderen

Waarom 50 dollar betalen voor onderscheidende acne behandelingsmethode als je het kunt oplossen bij huishouden met spullen die je hebt?

1. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn is een zeer efficiënte manier van het nemen van de behandeling van acne. Maar, kan het goed gewoon enige tijd duren voordat het begint met de uitvoering van de positie. Apple cider kan eventueel mondeling of plaatselijk worden genomen. Indien oraal ingenomen, zal de azijn olie secretie verminderen van de poriën en de huid een voorkomt puistjes in de langdurige werken. Als plaatselijk genomen, zal het de olie te verlagen op uw huid en zal beginnen om uw acne te bestrijden. Apple Cider Vinegar is een prachtige manier om zich te ontdoen van puistjes te wijten aan het feit dat het zo antibacterieel en is een ongelooflijk niet-viskeuze vloeistof, zodat het diep in je poriën gewoon sijpelen. Ik stel voor om het op te houden gedurende ten minste drie enkele uren. Ik lokaal implementeren voordat matras en was het in de vroege ochtend.

2. Baking Soda

Baking soda kan plaatselijk worden gebruikt door het mengen met h2o rechts tot het een pasta wordt. Wrijf het op de invloed locaties vlak voordat je naar bed gaat en in de ochtend, zal de getroffen locaties aanzienlijk verkleinde en de vermindering van de roodheid is verbluffend. Baking soda is een uitstekende manier om acne vooral overwinnen omdat de soda momenteel kristalsuiker zo geweldig, het kan krijgen binnen van je poriën en de druk op en spoel al het vuil buiten. Je kan ook gebruik Apple Cider Vinegar als een substituut voor drinkwater, maar probeer te onthouden om de azijn Pretty beetje bij beetje of uw combinatie zal bubble over op de teller!

drie. Zout H2o Comprimeren

Maak uw kompres door toevoeging van een sprint van zout tot ongeveer 1/four kopje warmte water. Dompel een watje of wattenschijfje in deze combinatie, en houdt het meer dan het puistje gedurende vijf tot tien minuten. Zoals het kompres afkoelt, rewarm het door het weken weer in het zoute water mengsel. Deze aanpak zal afvoer van uw whiteheads zonder irritante je poriën en de huid, zoals popping uw whiteheads wil. Deze methode is niet ernstig op je poriën en de huid niet. Triest om te zeggen, dit proces alleen is effectief op whiteheads. De Whitehead u te maken met drain in al meer dan tien minuten.

4. Honing masker

Breng honing om uw ontmoeting om een ​​masker te maken of alleen gebruiken om de getroffen regio’s. Vertrek van de honing op gedurende 15 minuten en spoel af. Herhaal dit elke dag. Een handvol waarschuwingen aanvankelijk! Zorg ervoor dat de honing is pure, rauwe honing of klinische honing. Doe dit vooral omdat als je de weg verwerkte honing, de verwerking waarin het gaat door middel van, vernietigt de antibiotica binnen van de honing. Ook niet hea Tup de honing! Dit zal ook slopen zijn antibacteriële middelen.

vijf. Druiven

Als u knijp het vlees van de druif op uw gezicht gebied, zal de polyfenolen en anti-oxidanten in staat schoon te maken uit je poriën en vertrekken uw ontmoeting vernieuwd. wanneer voltooid masseren je confronteren met de pulp, toestaan ​​droog twintig en daarna zorgvuldig afspoelen van uw ervaring.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.