Vijf richtlijnen voor het bereiken van een duurzame daling lichaamsgewicht

Het is een ontnuchterende statistiek dat achtenzestig% van de Amerikaanse ouderen overgewicht of obesitas, volgens The Journal of the American Clinical affiliatie. Gepreciseerd dat klanten besteden extra dan $ 60 miljard dollar voor elke 12 maanden nationaal op pond verlies artikelen (Marktdata Enterprises), wordt een beetje iets duidelijk gebroken over frame van ons land van de geest op het verliezen van kilo’s.

De gebruikelijke methode van slechts ‘het uitvoeren van oefeningen veel meer en inname van een stuk minder’ is niet alleen niet aan het werk voor lijners, is het niet de extra fundamentele problemen die er de oorzaak van ons chronisch ingesteld op extra ponden te pakken. Streven naar alleen calorie-verbruik te beperken meestal averechts, want tot twee-derde van alle mensen met een dieet programma weer meer kilo’s dan toen ze begonnen (University of California, Los Angeles). Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken, moeten we een glimp opvangen van de levensstijl die we hebben aangenomen, zo mooi als re-evalueren wat de gezonde nemen in impliceert.

Hier zijn vijf aanbevelingen voor het bereiken van een gezonde, duurzame hele lichaam lichaamsgewicht :

â € ¢ Haal veel meer snooze . Het lijkt contra-intuïtief dat veel slapen meer menselijk lichaam lichaamsgewicht kan lager zijn, maar dit is de beste manier om metaboliseren de druk hormonen cortisol, adrenaline en adrenaline. Wanneer de mate van deze hormonen hoog, signaleert het menselijk lichaam meer lichaamsvet winkel in de buikholte. Als je ernstig over het afstoten lichaamsgewicht zijn, sloot de angst hormonen door het vinden van extra rust â € ‘minimaal zeven tot acht enkele uren per nacht.

â € ¢ angst Minimaliseren. Onze samenleving lijkt om alleen te bepalen door onze grote spanning ranges, die veroorzaken het menselijk lichaam om verkooppunt toegevoegd kilo. Het goede nieuws is dat er eenvoudige maatregelen die u kunt verwerven om angst te verminderen, zoals het gebruik van een bubbelbad, lachen, mediteren, waarschijnlijk voor een uitgebreide wandeling, het bestuderen van een goed e-book, het produceren waarderen, en vaak alleen maar het verkrijgen van meer ‘me’ tijd. Zit niet over wachten tot factoren in uw dagelijks leven om te stoppen met het creëren van spanning. Als een substituut, produceren uw hebben respijt van het, en het minimaliseren van uw hele lichaam vet!

â € ¢ ontgiften. Een bijzonder van de functies van het lichaam extra vet is om winkel gifstoffen die we verzamelen uit de lucht, drinkwater, voedsel en druk. Indien u overweegt om vetten te elimineren, maar niet de lichaamsbouw niet reinigen, dan houdt je op om meer vet te beschermen en buffer u van uw toxische belasting. Om het minder moeilijk om zich te ontdoen van lichaamsvet kilo maken, consumeren maaltijden die het systeem ontgiften, deze als:. Hedendaagse citroen, bladgroenten, asperges, knoflook, cayennepeper, aloë vera, chia zaden en verfrissende geperste vruchtensappen

â € ¢ Werk . Ook al verhoogde lichamelijke activiteit verbrandt zeker energie en zal stofwisseling te verhogen, haar overgewicht verminderen winsten gaan aanzienlijk boven dat. Training kan helpen bezuinigen stam, ontgiften van het lichaam en kan rustgevende slaap, die allemaal essentieel zijn voor duurzaam laten vallen overtollige kilo’s te promoten. Werken kan ook het verbeteren van uw stemming en hulp te verlichten delicate melancholie, zo perfect als het aanbieden van u dat al-essentiële ‘ik’ tijd.

â € ¢ Probeer om te eten gezonde vetten . ‘Gezonde vetten’ misschien klinkt als een oxymoron. Hoewel verzadigde vetten en transvetten moet worden voorkomen, de echte waarheid is dat meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetten gewoon opgenomen door het hele lichaam, en zijn essentieel voor geschikt metabool bedienen. Deze vetten zijn ook van cruciaal belang voor het behoud van een gezonde lichaamsbouw vet. Sommige levensmiddel rijk aan gezonde vetten zijn avocado’s, noten (vooral amandelen), olijfolie, sardines en wild gevangen zalm.

______________________________________

Een evenwichtige oplossing voor gewichtsvermindering kan ingewikkeld zijn om ondernemen, te wijten aan het feit boven de enkele jaren die we hebben gekregen onvolledig, misleidend of ongenuanceerde handvatten voor hoe het te bereiken. Door het principe beperking van calorieën, kan uw gehele lichaam dit zien als een soort van hongersnood, en zal helemaal klaar om overtollige extra vet wordt opgeslagen voordat lang als u terugkeert naar de normale nemen in patronen (ironisch genoeg om u te verdedigen de up komende tijd te verhogen zijn een ‘hongersnood’ optreedt).

Een flink aantal van ons zijn geconditioneerd om te oordelen dat gekozen gerechten zal begeleiden in ponden verval, dit soort als kunstmatige zoetstoffen, die nu onderzoeken impliceert in beginsel toe om overgewicht te krijgen (Yale Journal of Biology en medicatie). Het is veel gemakkelijker om te denken dat alleen overschakelen van een persoon voedsel om nog een andere zal overgewicht moeilijkheden op te lossen, als alternatief dan het aanpakken van de ingesleten manier van leven besluiten die de drijvende druk begeleiden van het land de obesitas-epidemie zijn.

Deze 5 gewichtsverlies richtlijnen zijn essentieel, niet alleen voor het verliezen verder pond., maar ook om een ​​levensstijl die je fysieke en psychische gezondheid uitgebreide termijn ondersteunt, bij de verhandeling balans in werken, relaties en je over-all goede kwaliteit van de te behouden lifestyle.

__________________________________________________________________________________

You kan ook perspectief andere artikelen of blog posts van deze auteur of zich abonneren op e-mail notificatie van zijn nieuwe content artikelen te verkrijgen, vergeet niet te klikken in deze article.

__________________________________________________________________________________

Category: Gezond eten

Comments are closed.