Vitamine E voor Zits neigende huid

Acne is een echte aandoening. Bovendien, acne is een een inflammatoire huidaandoening. Deze huidziekte uitkomsten kleinere poriën op de armen, rug, gezicht en zelfs borst. Sommige soorten van zits worden getriggerd door een vitaminegebrek. Er zou een tekort aan vitamine A, die de poriën en de huid kan veroorzaken te droog geworden zijn, of er kan een tekort aan vitamine B en vooral vitamine E in het eten plan.

meest merkbaar, pukkels resultaten de talgklieren die verbonden zijn met de armen, rug, gezicht stippellijn bovenlichaam door de haarzakjes in deze plaatsen bezit verstopte poriën.

Met behulp van vitamine E wordt beschouwd als een uitstekend alternatief voor het opruimen van acne littekens. Vitamine E kan besteld worden bij een vitamine winkelier of supermarkt te houden zonder een recept. Ongeveer 15 mg dagelijkse inname van vitamine E is van toepassing voor particulieren 14 en meer volwassen.

Vitamine E is een vitamine die helpt bij het beschermen van cellen in het lichaam op schade, het materiaal zuurstof naar het bloed en zelfs brengt voeding aan cellen. Vitamine E is een aantal maaltijden af ​​en in sommige gevallen om extra anderen en wordt aangeboden in voedingssupplement voedingssupplement soort als zeer goed. Voedingsmiddelen die vitamine E in hen zijn zaden, eco-vriendelijke bladgroenten, granen, noten en plantaardige oliën (soja, maïs en koolzaad).

Een paar factoren kan worden voltooid zodat met het opruimen van acne, in combinatie met het gebruik van vitamine E in een soort:

* reinigen van de getroffen puistjes regio met het schoonmaken zeep en water een paar gevallen per dag
* Kiezen voor een dieet gezondheid supplement dat vitamine E heeft in het
* Verbruiken veel drinkwater
* Eet milieuvriendelijke groenten zo goed als zuivelproducten (melk, boter en kaas), eieren, haan, nier, lever, visolie, sinaasappels, wortel, abrikoos, perzik, mango, spinazie en broccoli.
* Praten met uw medische professional over gebruik te maken van een vitamine E ‘lotion’ op het beïnvloed gebied, om het te handhaven van een verblijf droog, in combinatie met het gebruik van een voedingssupplement
* Krijgen 6 tot 8 uur een snooze per nacht

Wanneer acne ruimt deal met de getroffen plek als heel goed als andere gebieden van de huid met de opdracht acne reductie ‘aanbevelingen’ te blijven zits geheel gratis zijn. Daarnaast, drink 6-8 bril van h2o een werkdag om het systeem te onderhouden duidelijke (spoelen van de ingreep), zo goed een uitgebalanceerd dieet programma.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.