Vitaminen Zeer goed voor Zits

Vitamine A verlaagt uw huid olieproductie, en het versterkt ook de beschermende weefsel in je poriën en de huid. Zo, waaronder vitamine A aan uw dieet regime kan je poriën en de huid steviger en minder vet te maken. Bovendien, Vitamine A is een antioxidant die helpt om gifstoffen spoelen uit je lichaamsbouw, het produceren van uw huid gezond en veel minder kwetsbaar voor breakouts.

Vitamine E is ook een antioxidant die schadelijke stoffen spoelt uit je lichaam. Bovendien lost problemen op de huid en helpt te herstellen, waarbij de lange-termijn consequenties van puistjes op de huid te verminderen.

Zink is ook een antioxidant, en een krachtige slechts een. Het regelt uw olie klieren, dat is een cruciaal onderdeel in het stoppen breakouts van tevoren ze aan de slag.

Vitamine B2 (riboflavine) houdt je poriën en de huid, nagels en haren gezonder. Puistjes is een bijzonder van de belangrijkste indicatoren van een riboflavine-deficiëntie.

Vitamine B5 (Panthothenic Acid) vermindert zorgen. Omdat stress is 1 van de grote bijdragen aan acne, kan vitamine B5 acne te verminderen.

wortelen, zoete aardappelen, meloen en spinazie bevatten allemaal vitamine A, ook al noten, zaden en zeker vormen van olie bestaat uit vitamine E. Om zink te verhogen om uw eten plan, check out voeden met oesters, rood vlees, bonen, noten en volle granen. Zuivel etenswaren nemen Vitamine B2, als sinaasappels, bananen en veel groenten zijn goede bronnen van vitamine B5. Hoewel alle natuurlijke bronnen zijn de beste middelen om deze natuurlijke vitaminen te bereiken, kunt u ook gewoon voedingssupplementen voor een zeer vergelijkbare invloed.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.