Voedingsmiddelen die uw tanden witter maken

Wrijven aardbeien op tand kan ondersteunen ze gloeien. Maak een pasta door het mengen van zuiveringszout en geplette aardbeien en gebruik het bij het poetsen van je tanden. Deze moeten met mate worden uitgevoerd, ook al, alleen een aantal periodes per week.

Zure vruchten zoals sinaasappels en citroenen ook steun aan de tand witter dan tijd. Sinaasappelschillen kan gebruik worden gemaakt van om je tanden te poetsen of worden gemengd tot een pasta voor je tanden. Citroensap heeft ook een whitening effect op de tanden, maar het verslechtert uw email.

.

appelazijn natuurlijk bleekt emaille. Gorgelen met het van dag tot dag zal nemen ter ondersteuning van lichte vlekken weg op de vloer van uw email.

Aanzienlijk zoals hondenkoekjes helpen tand van een hond grondig te reinigen, beschadigde-down vezels uit knapperig fruit en groenten te combineren met menselijk speeksel afwezig meer deeltjes en bacteriën te schrobben. Voorbeelden hiervan zijn appelen, wortelen, bloemkool, selderij en peren.

Maaltijden kunnen hulp bij uw tanden witter door natuurlijke middelen, maar je zal niet de kennis onmiddellijke resultaten. Deze behandelingen verwerven invloed op de tijd, en niet kort-fix alternatieven.

Om je witte, glanzende uiterlijk is echt slim duidelijk van voedingsmiddelen die ongetwijfeld zal vlekken op uw tanden bij continu gebruik meer dan tijd om te blijven behouden. Dit soort levensmiddel onder andere thee, espresso, roze wijn, kersen, bosbessen. Het wordt ook aanbevolen om uit de buurt van tabak te houden, en om continu borstel je glazuur weg te houden van de opbouw van plaque en tandsteen.

Category: Supplementen

Comments are closed.