Volgende beugels en kennis tanden extractie

Bretels en verstandskies

zorg van tandartsen is een beetje iets dat is ingeprent in onze geest gezien het feit dat de kindertijd. Ik houd in gedachten mijn moeder vertelde me dat als ik moet je niet op de juiste wijze te poetsen, zou ze me naar een tandarts die een boor zou gebruiken om grondig schoon te maken mijn email wanneer ik huilen in ongemak. In ieder geval, ondanks twee keer borstelen en het verkrijgen van al die mensen die oh-zo-prachtige tandpasta aangetoond in de advertenties, ik heb af en toe te eindigen met tand complicaties.

Oorspronkelijk, ik was erg bang van de tandartsstoel . Toch, als ik opgroeide, te beginnen ik ervan vinden. In simpele feit, ik gebruikt om echt het gevoel echt blij ontvangst van mijn tanden gereinigd en gepolijst. Ik voelde me nogal evenwichtige onmiddellijk na dat. Paar vele jaren weer, mijn tandarts gedachten waste me in het vinden van een beugel. Hij legde uit dat als ik niet krijgen mijn email rechtgetrokken en uitgelijnd, zou ik gaatjes krijgen. Dus volgde ik zijn hulp en dan de punten omgezet!

Het interval toen ik droeg bretels was niet echt slecht, behalve voor de eerste stop door waar hij genomen paar uitstekende glazuur in te kopen om geven ruimte voor de andere tanden te bewegen. Ik ervoer een orthodontische tandenborstel en ik was uitgerust om vrijwel alles op alles wat ik de voorkeur te eten. Had typische bezoeken precies waar hij tot krapte op de draden en het schadelijk voor twee tot drie dagen tijd zowat elke dertig dagen. In ieder geval, direct na het krijgen van hen voor een veel meer dan twee verschillende jaren, ik niet lang geleden heb ze verwijderd en wat denk je, ik heb 2 holtes die moeten wortelkanaalbehandeling hebben. Dus in wezen zijn argument dat bretels zou mijn tanden rechtzetten en te beschermen tegen gaatjes was alles ingevuld. Mijn orthodontist plaats de schuld op mij en beweerde dat het vooral omdat ik niet op te flossen toen ik had bretels! Ik was ook gevraagd om op houders voor zes maanden en daarna pas ‘s avonds gezorgd voor omvangrijke tijd voor zo aanzienlijk de tijd als ik wil mijn tanden op elkaar worden afgestemd, die in feite is voor een leven tijd!

Ik stelde ik hoorde het allemaal, maar hij werd niet voltooid. Hij vertelde me dat mijn verstandskiezen heeft geen put uitbarsten en als dat gebeurt, zou ik eindigen met meer gaatjes. Dus, beter dan krijgen ze geëlimineerd. Ik had hem tijdens mijn opdracht om te beginnen met naar die mijn verstandskiezen niet was uitgebroken, ook al ben ik veel verder dan mijn tienerjaren, en hij niet om te kijken naar een veel moeite. Nu, hij stond erop dat ik hen uitgeroeid, verklaren dat alle werken door de beugel teniet zou worden gedaan als ik echt niet hoor hem.

Ik was doodsbang. Hebben geluisterd naar zo een aantal horror verhalen, ervoer ik niet van plan het uitroeien mijn onbestaande wijsheid email. Mijn tandarts zei dat het niet onbestaande, het is echt gewoon verborgen onder mijn tandvlees. Dus vragen wij om het tandvlees te snijden en krijgen genomen. Geen grote aanbod. Hij beweerde alleen te verminderen types zullen moeten worden gehaald en dat ook, een persoon tegelijk, een periode van dertig dagen aan de kant.

De kennis tand verwijderen duurde twee uur (mijn tandarts deed het, niet een kaakchirurg. ik niet veel pijn echt voelt, maar ervaren om mijn mond open voor de hele tijd vast te houden) en hij nam ook een half uur om het dichtnaaien. De 1e dag na dat was geweldig. Ik at alleen ijsjes, had ijs pads alle tijd en maakte gebruik van veel pijn moordenaars.

De toekomst dag verder, ik zag eruit als een eekhoorn en kon mijn mond niet open en beschadigen als de hel. Ik at alleen soep en ijsjes voor vier keer. Dan, zacht voedsel items. Mijn tandarts geïnstrueerd me ik kon iets te eten, maar dan kon ik mijn mond niet open voor alles behalve rijst of gladde brood verbruikt. Uiteindelijk, net na een 7 dagen, ik was in staat om standaard maaltijden. Ik kreeg de opdracht dat mijn chirurgische ingrepen nam uitgebreid de tijd en dus, zou mijn herstel ook tijd krijgen. Ten slotte, direct na een bepaalde volle maand, werd ik uitgerust om mijn mond helemaal te openen. Hij vroeg me dan wanneer ik weer terug komen voor de andere tanden. Ik legde ik ben nooit, nooit meer komen. Laat me wat ‘wijsheid’ te houden .. Vrij veel!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.