Volksgezondheid en fitness Administrator Functieomschrijving

De taak van de algemene volksgezondheid en fitness beheerder is om de activiteiten van een gezondheids-en fitness board gericht op stoornis handvat en vermijding en welzijn reclame coördineren. Gemeenschap welzijn bestuurders zorgen dat de gemeenschap krijgt essentiële welzijn details die ziekte, kwaal en gezondheid en fitness problemen kunnen voorkomen.

Openbare welzijn beheerders genereren en controle budgetten voor wellness kantoor van de organisatie. Middelen worden toegewezen aan de verspreiding van informatie en feiten en onderzoek. Beheerders maken gebruik van de diensten van en coach vakbekwame medewerkers voor de afdeling.

Gemeenschap welzijn bestuurders een oogje houden op de algemene trends gezondheid en maak studies over dit welzijn gegevens. Rapport gegevens bevat het effect van een wellness-patroon op de gemeenschappen bekleed met het wellness-gedeelte.

Bestuur ontwikkelen systemen om informatie te verspreiden naar de groep met betrekking tot bedreigingen voor de gezondheid en fitness. De openbare wellness beheerder garandeert dat de buurt systemen succesvol en effectief zijn te bedienen.

generaal volksgezondheid en fitness beheerders zullen moeten expert te worden in de begroting en de verdeling van de bronnen van de openbare welzijn plannen. Beheerders moeten public relations expertise en het potentieel om bestaande informatie aan de gemeenschap hebben. De werknemer in deze functie zal hebben om volledig te begrijpen gemeenschap dekking richtlijnen en regels.

grote publiek en persoonlijk welzijn afdelingen moeten een 4-jarig diploma voor de functie van beheerder hebben. De beheerder moet ervaring hebben in een algemene volksgezondheid en fitness doel van dit soort als de mens bedrijven. Raad werkervaring is essentieel voor het doel van de gemeenschap welzijn beheerder.

generaal volksgezondheid en fitness beheerders houden op een instructie in wellness-diensten.

De opbrengsten variëren voor een algemeen publiek wellness beheerder is onder $ 44, 796 en $ 74.963 per juni 2010, volgens PayScale.com. Het salaris voor de gemeenschap gezondheid en fitness beheerder afhankelijk van de werkervaring van de kandidaat en de afmetingen van het welzijn afdeling.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.