Volwassen puistjes – Mijn Praktijkervaringen met Accutane, Proactiv en veel meer

Ik probeerde veel zaken

Puistjes, pukkels, crack outs, vlekken – ongeacht wat je wilt bellen, ik walg acne. Ik solliciteerde naar het verafschuwen als een tiener, maar ik haatte het veel meer zodra ik draaide 20. Waarom? Vooral omdat ik zou vaak uitgelegd dat mijn zits afwezig zou gaan zodra ik was niet een tiener. Eerder kreeg ik een aantal van de ergste scheur outs ooit.

Around the Counter

Ik experimenteerde met de gebruikelijke zaken als een tiener, Oxy, diverse plek behandelplannen, een deal met schoon of twee. Ik heb zelfs geprobeerd met behulp Noxema maar ik haatte de vette emotie van het. Ik voelde mijn huid was ook vettig en het zojuist het slechter voelen. Spot remedies zag er uit te voeren, maar ik voelde me alsof ik was vechten een verloren strijd. Zodra een smet was gezapt, zou een ander zijn plaats te overwegen. Ook zij bleek een darkish locatie verlaten, zelfs toen ze vertrokken. Dit is een dilemma met een aantal mensen met Aziatische huid of schemerige huid. Het staat bekend als hyperpigmentatie.

voorschriften

Uiteindelijk gaf ik het op en vroeg mijn arts wat te doen. Om te beginnen heb ik geprobeerd Erythromycine, een antibioticum dat ik in capsule vorm. Het leek een klein beetje werk, maar ik kreeg wel split outs.

Ik misplaatst wellness verzekeringen en niet te proberen zo ongeveer alles voor een tijdje. Dan toen ik hem kocht op zorgpolissen nogmaals en werd toch verwerven ongewenste breakouts Ik ging naar de dokter nog maar eens. Deze keer was ik ingesteld op Roaccutane (isotretinoïne).

Accutane (of Roccutane of isotretinoïne gezien het feit dat Accutane misplaatst zijn octrooi en is niet verlengd vervaardigd) is op dit moment het dichtst factor om een ​​’puistjes krijgen ontdoen van ‘dat er is. Het wordt geleverd met bepaalde gevaren, hoewel. U bent zich bewust van deze bedreigingen gemaakt net voordat ze u toelaten uw recept te vullen. Ze gaf me zelfs een map met informatie en feiten op eigendom en indicator te verwerven.

De voornaamste kwesties die in mijn verstand stond op het moment is dat het een verhoogde bloedglucosespiegel kan geven en het kan begin problemen veroorzaken als (als vrouwelijk) dat je om te verwachten, hoewel het nemen van Accutane (onnodig te zeggen dat je niet moet verpleegkundige tijdens het misschien). Als onderdeel van mijn regiment ervoer ik elke maand bloed controles, die gebundeld een zwanger controleren krijgen. Elke pil was gewikkeld in folie en had een zeer klein ‘Geen zwangere vrouwen’ beeld op de folie je moest kraken om er te geraken. Je nam 1 tablet per dag met voedsel.

Other, extra populair aspect uitkomsten uit te checken voor een gevoeligheid voor zonlicht en droge huid en ogen.

I was Accutane ongeveer 6 maanden. Ik ga moet toegeven dat ik was niet significant voorzichtig over het verblijf van de zon, maar ik heb genetica die voor mij in dat het krijgen van een zonnebrand is een zeer ongewoon punt voor mij. Ik kreeg echt droge lippen, hoewel. Ik ervaren om lippenbalsem vaak gebruikt (op het moment dat ik over het algemeen niet in geslaagd om lippenbalsem te gebruiken op alle). Mijn huid leek ook droger in standaard en ik ervaren om oogdruppels gebruiken van tijd tot tijd (ik kleden in gesprek lenzen).

De uitstekende informatie is dat Accutane gewerkt. Mijn huid verwierf een stuk verbeterd en hoewel een verdwaalde pukkel of twee zou blijven opduiken gedurende een ingestelde tijd van de periode van dertig dagen, was het geen waar in de buurt van wat ik had eerder bezitten. Mijn huid daadwerkelijk ervaren tijd om te genezen voor de eerste keer in een lange tijd.

Bij de finish van de periode van zes maanden was ik echt tevreden met de voordelen. Mijn arts zei dat ik kon gaan uit van Accutane en te zien hoe het ging, zei hij soms personen kwamen weer terug voor nog een periode van zes dertig dagen gaan maar periode van tijd tot tijd een 6 dertig dagen interval was alles wat nodig was. Ik heb geen plezier in de gekloofde lippen en nadruk over zonlicht publiciteit (evenals het was zomer toen ik eindigde mijn allereerste batch) zodat ik niet terug naar de genezing gaan.

Programma

Factoren waren fantastisch voor een tijdje. Maar uiteindelijk mijn bejaarde nemesis terug gekomen. In de buurt van deze tijd begon ik onderzoek zits remedies voor volwassenen en kwam op sommige individuen spreken over Proactiv in een discussie forum. Ik besloot om het een schot. Ik had niet herkenden ze ervaren is het vervullen ‘infomercials’ – dit was waarschijnlijk een zeer goede detail gewoon omdat ik de neiging hebben om niet te denken deze factoren en in werkelijkheid is het vrijwel zeker zou hebben maakte me niet proberen it

Ik kocht de kit, een cleanser, toner en ‘herstellen lotion’ en de aanwijzingen vastgesteld en waste mijn gezicht twee keer per dag. Door te werken dag 7 merkte ik een duidelijke vooruitgang. De zits ervoer ik ervaren verdwenen of was het echt uitweg. Overdag veertien zag ik iets anders … mijn huid bleek in feite veel gezonder. Eerlijk gezegd had ik gedacht dat misschien de reden dat van al mijn poriën en de huid ervaren afwezig door het zou nooit schijnen ‘vers’ nog maar eens. Maar als ik niet was op jacht als een zeventien jaar vorige met uitstekende poriën en de huid (ik geenszins ervaren grote huid op zeventien in ieder geval) Ik zag dat mijn huid leek rooskleuriger, niet ‘oninteressant’ als ik zou heb het heet vooruit.

Onnodig te zeggen dat ik gespaard met Proactiv. Het duurde niet lang was ik niet vinden split outs sparen voor de oneven een bijzonder dat onmiddellijk afwezig zou gaan (gebruik makend van de Refining Mask ik verworven als een gift bij indicator als een soort locatie procedure bleek dat proces te ondersteunen). Tegen de tijd dat ik bezocht mijn (toen) dierbaren vriendje tijdens 1 van de vakantie, had ik mijn eigen infomercial scene. Ik merkte een Proactiv fles op de gedeelde toilet teller. Het moest behoren tot een bepaalde van zijn zussen en ze hebben geweldige poriën en de huid, dus ik zou op geen enkele wijze hebben geraden ze hadden om iets te gebruiken. Ik vroeg wie het was en vervolgens de komende ding dat zich voordoet is dat drie dames zijn in de rest kamer praten over hoe goed de producten is. En de andere vrouwtjes belandde zeggen hoe ze hadden gemerkt dat mijn huid was op jacht fantastisch (ze had me niet gezien want voordat ik ervaren begon op Proactiv).

Mijn Antwoord

Dus daar heb je het. Ik ontdekte de Proactiv techniek werkt voor mij, ervoer ik een korte affaire met de Murad methode, maar ik niet de salicylzuur reinigingsmiddel willen. Cash verkregen beperkt en ik stopte mijn Proactiv leveringen, de acne kwam terug een beetje. Vervolgens heb ik een besluit genomen was het echt de plaats waard in de begroting en mijn huid is op zoek duidelijker en rooskleuriger na meer.

Mijn aanbevelingen zijn als je ongelooflijk slechte acne, voldaan aan de algemene specificaties van de gezondheid en als uw verzekering kan gaan over het, ga op Accutane voor slechts een sessie. Als je moet je niet in aanmerking voor Accutane of als uw zits is gewoon niet zo slecht en / of als u op zoek bent naar een gezicht te selecteren me voor volwassen huid, geven Proactiv een test. Maar echt doe het niet lukraak, zeker doen hun twee keer per dag regiment. Het is niet moeilijk en het is de enige manier om te zien of het echt zal werken voor je.

En tenslotte terwijl, net omdat je huid verdwijnt en op zoek is waarschijnlijk het beste te allen tijde heeft gezien het feit dat elementaire faculteit , blijven op het aan te houden. Er serieus is geen ‘oplossing’ voor acne, maar je kunt het houden op de baai.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.