Volwassen Zits en gevoelige huid

Gentlemen en vrouwtjes kunnen produceren volwassen acne, maar het komt vaker voor bij volwassen vrouwen dan volwassen heren, in overeenstemming met WebMD.com.

Persistent zits is acne dat bijna nooit gestopt heeft gegeven dat de adolescentie. Late-onset zits ontwikkelt bij volwassenen en is zeer waarschijnlijk plaatsvinden onmiddellijk na tal van vele jaren van nogal acne-vrij. Vrouwen van alle leeftijden typisch ondervinden van hormonale acne, die optreedt in samenhang met hormoon schommelingen tijdens pre-menstruatie, zwangerschap of menopauze.

Veel kwesties kunnen een uitbraak van acne veroorzaken. Ze bevatten voedsel plan, cosmetica of stress, maar hormoonschommelingen voelen tot acne uitbraken veroorzaken onder gals, in overeenstemming met de Puistjes Resource Heart On line. Hormonale acne is vaak gerelateerd met menstruele cycli. Uitbraken vinden meestal plaats rondom de mond en langs de kaaklijn.

actuele oplossingen en orale antibiotica of orale anticonceptiva — voor hormonale acne — kan worden voorgeschreven aan volwassen puistjes te behandelen. Orale anticonceptiva zijn niet geschikt voor gevallen van cystic of nodulaire acne, maar controle hormoon graden en het verminderen zits flare-ups in vrouw patiënten die lijden aan hormonale acne. Vergeet niet dat puistjes is een irritatie, geen een infectie die kan worden gehaald uit de huid. Stappen moet echt worden genomen om de ontsteking te behandelen en cliënten moeten echt duidelijk van het schrobben van de poriën en de huid, die een droge huid, een meer voorkomende facet uitkomst van volwassen zits kan irriteren blijven.

Vanwege het feit droge huid is gevoeliger, oudere mensen die kennis frequent flare-ups moet doen wat ze kunnen doen om te voorkomen vervelend hun poriën en de huid. Gebruik een milde gezichtsreiniger twee keer per werkdag, maar als de huid is met name de droge en gevoelige, kan de volgende reiniging alleen met warmte drinkwater. Gebruik de armen naar de ontmoeting schoon en blijf weg van washandjes, behalve dat ze zijn washandjes bestemd voor baby’s, die bijzonder mild zijn. Reinigingsmiddelen gemaakt van kralen en granulaten zijn schurende, in overeenstemming met WebMD.com, en moeten worden afgewend. Lotions gemaakt van salicylzuur en glycolzuur beschermen tegen verkleuring en ondersteuning vervagen puistjes littekens. Bovendien benzoylperoxide steun elimineren bacteriën en is een krachtige locatie behandelingsmethode. Een milde moisturizer en elke dag zonne-beveiliging zijn zeer groot doordat zits remedies gevoeligheid van de huid aan de zon kan verbeteren.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.