Voor strikt vetreductie, dieet slaat lichaamsbeweging

Eerste en vooral dieet plan en oefenen met elkaar zijn uiterste best om in het algemeen de algehele gezondheid. Zoals voor het vergieten van lichaamsgewicht, beats dieet regime uitoefenen. Een pond lichaamsbouw vetten komt neer op ongeveer drie, vijfhonderd calorieën. Joggen een mijl verbrandt ongeveer 150 calorieën voor een volwassen persoon, dus een pond vet te verbranden, zou je joggen 23.three mijl te verbranden 3500 calorieën. Het probleem met het branden van energie met lichaamsbeweging alleen is de meegeleverde spieren je ook het op op de dezelfde tijd. Voor voorbeeld je zou verbranden een pond vet maar voeg een pond van spier op precies dezelfde tijd voor een web lichaamsgewicht verlies van nul. Door een dieet kun je je calorie-inname te beperken met 500 energie per dag en neerzetten £ 1 voor elke 7 dagen 500 x zeven = drie, 500.

voeden met de juiste is de sleutel tot het hakken van energie, maar echter nog in evenwicht. Inderdaad mensen zijn anders geconstrueerd, kan zelfs twee tweelingzussen voedingsmiddel niet metaboliseren precies dezelfde manier. Maar we zijn allemaal de vergelijkbare als het gaat om energie in een pond 3500. Dit is de reden waarom dieet programma slaat training voor strikt gewicht daling. Het is veel productiever om voedsel plan uit 3500 calorieën dan oefening uit 3500 calorieën.

Altijd kijken met uw zorgverlener voordat u begint met een nieuw dieet of training routine om gegarandeerd je zijn medisch uitgerust om deel te nemen . Alleen uw arts kan bepalen hoe ingrijpend het uitoefenen is beschermd voor u. Aanvang van een fysieke oefening software die is veel veeleisender dan ben je klaar voor kan leiden tot verwondingen en echt ernstige klinische problemen zijn.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.