Voor Uw Wellness

Nemen in u kunnen helpen besparen of schade aan uw dagelijks leven.

Ive een vegetarisch voor meer dan een decennium en een 50% en ik ben een van die belachelijke mensen geïntrigeerd in voeding die unieke technieken heeft uitgelokt van het hebben.

Een Ayurvedische arts beweerde dat mijn menselijk lichaam variëteit is Vata / Pitta en gaf me een dieet plan in het bijzonder voor mijn lichaam. Met deze eetprogramma ging ik van een omvang van 10 tot zes en dan een twee. Zelfs ook al mates uitgelegd dat ik leek het skelet was ik gezond . Als leraar op een regelmatige basis blootgesteld aan ziektekiemen het was geweldig om op geen enkele wijze zelfs de sniffles. Echter, het eten plan was restrictief. Het was een uitdaging om te gaan plaatsen om te eten of vriendjes locaties, zodat ging den weg facet.

Ik verwijderde ook allerlei zuivel toch lekkere yoghurt gemist en werd besloten dat met osteoporose in mijn echtgenoot en kinderen zuivel is een fantastisch punt!

Ik heb een SWEET , zoet, zoete tand, maar suiker is ongewenst voor ons, ideaal? Yep, het is. Waarom? Nou, we weten allemaal dat suiker toevoegt aan onze dijen en is niet fantastisch voor de tanden, maar wist u dat het ontvangt in onze cellen en verandert onze vetverbranding capaciteit? Sugar gekwalificeerde prospects om superieure bloeddruk, diabetes en veel meer, want na het voeden op fructose ons lichaam biedt urinezuur, wat resulteert in een zwelling en een verhoogde kans op cellen om te zetten in overtollig vet. Het resultaat is meestal vette-lever aandoening. Deze kwaal kan leiden tot leverfalen.

Eten spul kan zijn geneesmiddelen

We weten allemaal dat greens zijn onze vrienden, maar weet je ook hoe je die mensen die het beste voor zijn pick u? Dr Oz zegt te zoeken naar deze die de meest fantastische kleuren hebben -.. De meer levendige greens, levendig rood, en vele anderen, omdat dit de meest gezonde

Wist u dat lijnzaadolie stopt niet alleen de meeste vormen van kanker, maar ook vermindert kanker en kan zelfs verhelpen? Volgens Dr Johanna Budwig, het mengsel van twee zuivere voedingsmiddelen zijn niet in staat om alleen af ​​te wenden de meeste vormen van kanker, maar kan ontdoen van het. Dit zijn natuurlijke en biologische lijnzaadolie en kwark. Het is bevestigd dat deze combinatie stopt kanker, arteriosclerose, beroerte, hartinfarct, buik zweren, prostaat, artritis, eczeem en zelfs immuundeficiënties.

Dr Budwig zegt ons ook om weg te blijven gehydrogeneerde, gedeeltelijk gehydrogeneerde en zelfs meervoudig onverzadigde oliën door chemische verwerking die is destructief voor het systeem. Zij stelt dat deze soorten vetten te blokkeren omloop, schaden hart-actie, remmen mobiele vernieuwing en belemmerd het zonder kosten verhuizing van het bloed en de lymfe vloeistoffen.

Haar concept is dat het gebruik van zuurstof in het organisme kan gestimuleerd door proteïne verbindingen met zwavel inhoud die olie samenstelling wateroplosbaar die aanwezig is in kaas, noten, ui en prei greens, maar vooral in kwark. Ze voegt eraan toe dat de koolhydraten die biologische suiker, dit soort als dadels, vijgen, peren, appels en druiven kunnen worden gebundeld in dit dieet regime en dat honing bevatten is ook bruikbaar als is vitamine B van karnemelk, yoghurt en biologische gist.

Ook genoemd is dat Dr Andrew Weil heeft verklaard dat het kruid Kurkuma is fantastisch voor alle variëteiten van inflammatoire aandoeningen zoals artritis, tendinitis en auto-immune aandoeningen. Dr Weil adviseert cliënten 400 tot 600 milligram kurkuma extracten 3 keer per dag door capsules of tabletten te kiezen. Ik individueel willen kurkuma strooi op maaltijden en gooien in mijn dag smoothies samen met bevroren fruit, boerenkool en lijnzaad. Zijn verrukkelijke deze manier en geweldig voor je. Ik kan eerlijk melden dat dit was liet mijn bezit Fibromyalgie waarin het gebruik van gemaakt om me te houden van slapen ‘s nachts. Kurkuma is een geweldige hulp voor dit probleem.

Wat zijn je eigen prestaties en gevoelens voor escalatie wellness?

Wat zijn enkele van de middelen die u een betere wellness hebben verkregen? Wist u levensmiddel medicinaal gebruiken? Heb je je vet letten? Hebt u tools voor onderhoud, zoals acupunctuur, sportscholen, gaan wandelen, of een iets anders? Beschrijf uw methodes.

Hoe is dit de klus voor u gedaan? Heeft het transformeren van je leven stijl op deze manier verbeteren van uw totale algehele gezondheid? Wat heeft uw eigen eigen ontmoeting met dit geweest?

opnieuw zoek nu wat advies zou je geven aan een ander individu tot waarschijnlijk gewicht te laten vallen, bieden met voorwaarden dit soort als fibromyalgie of boost elektrische stroom?

Deel je gevoelens!

Wil je leven voor een langere periode en veel gezonder?

In de huidige omgeving de meesten van ons willen onze meest effectieve ongeacht zoeken van onze leeftijd. Met dat in het hoofd, veertig is het nieuwe dertig als we leven uitgebreide en op de uitkijk veel beter als we ervaren. Zelfs zo, dat niet voorkomt nemen in junk food items en het is dat oude gezegde dat je bent wat je eet echt is. Bijvoorbeeld, pasta maken ons niet alleen dikker, maar leggen ze ook groot in de buik resulteert in lethargie en veel korrels die vooraf had gezond beschouwd worden nu leiden tot allergieën voor al diegenen die gevoelig zijn voor gluten. Daarnaast zijn tal van personen die levenslang ziekten die worden verholpen wanneer gluten slash is uit het dieet programma ervaren.

Wist u ook dat honing brengt verlichting van seizoensgebonden allergische reacties van dit soort als hooikoorts. Zelfs zo, want dit efficiënt te zijn de honing ter plaatse te worden ontwikkeld om de immuniteit te wijk pollen veroorzaken. Ook nog een andere oplossing die artsen vaak willen niet voor individuen om te weten is dat in eigen land ontwikkelde ongekookt honing gemengd met Ceylon kaneel verlicht verkoudheid!

Kijk in je kast vandaag en je kan eventueel worden verdoofd om levensmiddel juiste ontdekken er die zullen profiteren van uw welzijn en houden je in leven!

Wat heeft Dr Weil te zeggen?

Dr Weil vertelt over hoe onze drugs techniek is gekomen corrupt te zijn en biedt oplossingen die gunstig zijn en nog veel minder hoog geprijsd dan wat de meeste gezondheidsgerelateerde artsen voorschrijven zijn. Hij erkent, dat wij in een moderne samenleving op dit moment waar door er een uitstekende deal van verontreinigingen die onze algehele gezondheid kan vernietigen. Wat kunnen we doen? Consumeren gezuiverde H2O, natuurlijke groenten en fruit. Dr Weil beschrijft dat we onszelf kunnen beschermen met h2o, levensmiddel, sauna’s en zelfs met onze zeer individuele adem

Samengevat:.

Concluderend, we weten dat wanneer overgewicht we zijn extra geneigd om coronaire hartaandoening, diabetes en nog veel meer zo effectief als aa veel minder dan ideaal fysieke verschijning. De eenvoudige momenteel niettemin te werpen bijhouden van deze kwestie met onze snelle schema’s en vervelend leven, maar de waarheid is ook dat het heel eenvoudig te bouwen superieure welzijn door middel van onze plannen van het gewichtsverlies. De zinsnede dieet aan de andere kant heeft een stigma aangesloten in te zetten die een jojo uitkomst van ups en downs in plaats van een life-style en daarom is het essentieel om je eigen lichaam kennen maakt. Wanneer we bewust van wat onze specifieke lichamelijke behoeften zijn met energie, voedsel, en vele anderen., Is het makkelijker om een ​​dieet dat een manier van leven die is gezonder helemaal over wordt ontwikkelen. Eenvoudige veranderingen kan een wereld van verschil met inbegrip van de integratie van kurkuma, kaneel, honing, biologische en natuurlijke vruchten en groenten, lijnzaad en gezuiverde H2O te maken, hoewel het houden uit de buurt van gluten, gehydrogeneerde iets, en suikers.

Wat betreft doen heb je dat misschien wel profiteren andere lezers? Je moet echt het gevoel vrij om uw mening te delen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.