Voordeel Tamarinde voor Gezondheid

Tamarinde extra voordelen voor de gezondheid en fitness – Tamarinde is een vrucht bitter stijl. Het vlees wordt meestal gebundeld in gerechten die er bestaan ​​over de hele wereld. In Indonesië wordt tamarinde gewoonlijk toegepast als specerij in de keuken om de smaak onder te levensmiddel zuren en plantaardige zuren zijn tussen slechts een van hen.

Nutrient geschreven inhoud van tamarinde

Tamarinde is een kostbaar goed in de omgeving als gevolg van de heel wat voedingswaarde materiaal en is ongetwijfeld ook een goede invloed op de algehele gezondheid. Voor sommige van de voeding die ze bevatten zijn vitamine C, vitamine E, vitamine B, calcium, kalium, fosfor, ijzer, mangaan en voedingsvezels. Daarnaast zijn er ook een selectie van organische verbindingen gemaakt van tamarinde in een anti -. Oxidant en anti-inflammatoire die is uitstekend

Tamarinde positieve aspecten voor welzijn

Een flink aantal belangrijke vitaminen in het maken van tamarinde vruchten is heel erg goed om te consumeren. Tamarinde bieden een positief standpunt over de mens algehele gezondheid als een geheel, en sommige van hen zijn als volgt:

Tamarinde is een zeer goede bron van ijzer, en slechts 1 portie eerder biedt extra dan 10% van de dagelijks vereiste ijzer die het systeem wil. Een voedzame bron van ijzer bepaalde de hoeveelheid roze bloedcellen in het gehele lichaam te maken, en het maakt ook dat de circulatie van zuurstof naar de spiermassa en organen van het menselijk lichaam die moeten in kopen om het werk adequaat gebeuren . Voor meer informatie, kan geen ijzer leiden tot bloedarmoede, die vaak wordt gekenmerkt door de afwezigheid van elektrische energie, vermoeidheid, hoofdpijn, cognitieve stoornissen, en buik problemen. Nemen in tamarinde wordt verondersteld om bloedarmoede te voorkomen.

Hoge mate van vitamine C en andere anti-oxidant effect op tamarinde heeft een gunstig effect op het verbeteren van het immuunsysteem proces en in stand verlengde expressie algehele gezondheid van het gevaar van microbiële en schimmelinfecties. Daarnaast kan het ook de incidentie van parasieten in het lichaam te minimaliseren om de reden dat de gevolgen van antiseptische en antimicrobiële. Tamarinde wordt ook beschouwd als buik wormen bij kleine kinderen die verblijven in de tropen precies waar tamarinde wordt blootgelegd verdrijven.

Standaard geneesmiddelen maakt gebruik van

heel Zuidoost-Azië, fruit van de tamarinde is gebruik gemaakt van als een kompres gebruikt om voorhoofden van slachtoffers koorts. Vooral gebaseerd op de menselijke onderzoeken, tamarinde inname kan de ontwikkeling van fluorose van het skelet te vertragen door het verbeteren van de uitscheiding van fluoride. Echter, verder onderzoek is van essentieel belang om deze resultaten te bevestigen.

Timmerwerk telt

Tamarinde hout is een gewaagde rode kleur. Vanwege haar dichtheid en taaiheid, kan tamarinde kernhout worden gebruikt bij het creëren van meubelen en houten vloeren.

Metal polish

Tamarinde focus kan gebruik worden gemaakt van tot het afsluiten van aanslag van messing en koper.

In tempels, speciaal in de Boeddhistische Aziatische internationale locaties, het vruchtvlees wordt toegepast op de Poolse koperen schrijn beelden, lampen en andere voorwerpen, uitroeien aantasten en de groenige patina die soorten. In Tamil Nadu in Zuid-India tamarinde wordt veel gebruikt voor het schoonmaken van de koperen en bronzen gebruiksvoorwerpen.

Horticultural toepassingen

Tamarinde op een plek van de basis van stad Santa Clara, Cuba Overal in Azië en de tropische hele wereld, tamarinde bomen worden gebruikt als decoratieve, achtertuin en geld gewas aanplant. Vaak gebruik gemaakt van een bonsai soorten in veel Aziatische landen, wordt het ook geteeld als een indoor bonsai in gematigde gebieden van de wereld

Category: Supplementen

Comments are closed.