Voordelen van Obamas Wellness Care strategie

Een nieuwe, goedkope landelijke welzijn zorg bereiden zou worden opgericht voor elk individu Amerikaanse en compacte zakelijke onderneming, met beloningen identiek aan de overheid medewerkers. Alle mensen in Amerika zou worden gekwalificeerd voor de dekking, ongeacht ziekte of pre-aanwezige probleem en monetaire steun zou worden geleverd door de overheid voor die mensen in nood van het.

tarieven zouden niet opstaan ​​voor mensen met reeds bestaande aandoeningen. Bedrijven nodig zou zijn om het welzijn zorg kosten te verlichten voor hun werknemers, en COBRA zou meer betaalbaar worden geproduceerd. Mate van concurrentie op het gebied van dekking en medicatie zou verhogen, dus het verlagen van de prijzen. Distributie van medicijnen van andere internationale locaties die zijn bevestigd te worden beschermd en behulpzaam zou ook gelegaliseerd worden.

Medicaid en Wijs op Kid’s Health Coverage Method (SCHIP), een overheid software die overeenkomt voorwaarde geld voor wellness verzekering om onverzekerde kinderen die niet in aanmerking komen voor Medicaid, zou worden uitgebreid en produceerde veel beter beschikbaar voor deze in nood hebben. President Obama ondertekende de wet, geïdentificeerd als de Children’s Welzijn Dekking Reauthorization Act, in februari 2009.

Een alarmerend verscheidenheid van problemen in de algemene gezondheidszorg procedure verkoopkansen te doden elk jaar in ziekenhuizen van de natie. Inkomsten zou worden besteed voor de meest effectieve gezondheidszorg kennis aangeboden aan de hoeveelheid fouten te verminderen en het maximaliseren van de goede kwaliteit van de behandeling.

Ziekenhuizen zouden nodig zijn om de computer informatie van wellness-behandeling kosten en de hoogste kwaliteit van zorg aan hun patiënten vast te houden. De nadruk zou worden geproduceerd op medisch onderzoek en instructie aan artsen en andere klinische medewerkers te voorzien van de meest effectieve bewustzijn uitvoerbaar.

Toegang tot belangrijke gegevens en pakketten op preventieve behandeling (zoals gezondheid en fitness screenings) en voortdurende ziekten zou worden uitgebreid en verbeterd. Preventieve zorg zou worden omzoomd door verzekering. De relevantie van superieure voeding zou ook worden benadrukt, de belangrijkste aan een daling van de Amerika’s problemen met overgewicht, en dus een verlaging van het prijskaartje van welzijn behandeling.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.