Voordelen van Oolong thee: een Onderscheidend Mix van Thee voor Lichaamsgewicht Reduction en veel meer

Voor alle thee liefhebber die er zijn, ik ben ervan overtuigd dat u hebt gelezen van Oolong thee, allerbeste beschouwd voor zijn kenmerkende stijl en aroma. Voor mensen onder u die geen idee van deze mysterieuze ‘Oolong’ thee, althans kon je een gok gehad dat Oolong thee afkomstig uit China, vanwege zijn uitzonderlijke identificeren, ‘oolong’. De naam ‘Oolong’ zal komen uit een Chinese uitdrukking die betekent ‘zwarte draak thee ‘Over het algemeen werd de Oolong thee vermoedelijk snel vernoemd naar zijn schepper.

Oolong thee is een vorm van Chinese thee waarvan de thee bladeren hebben gedeeltelijk vóór drogen ze gefermenteerd. Er zijn nogal wat varieities van Chinese thee en Oolong thee is zeker een uitzonderlijke mix, de vestiging in tussen een pittige zwarte thee en aa beetje bittere groene thee.

Met de verschillende niveaus van de fermentatie en oxidatie proces van de theebladeren, kan Oolong thee extra geneigd om zwart of eco-vriendelijke thee zijn.

In dit gezondheid korte artikel, laten we een blik werpen op de helende wellness voordelen van Oolong thee,

Toegevoegd . voordelen van Oolong thee

1 Anti meeste vormen van kanker eigenschappen: Slechts een van de belangrijke welzijn toegevoegde voordelen van Oolong thee is dat Oolong thee bevat een super last van anti-oxidanten die combat tegen vrije radicalen die de meeste vormen van kanker leidt tot agenten zijn. De polyfenolverbindingen name ‘catechinen’ aanwezig in Oolong thee fungeren als chemo-preventieve toepassingen die steunen dwarsbomen de acties van kankercellen en voorkomt daarmee de voortgang van kankercellen in het lichaam. Verder onderzoek stelt diverse Oolong thee drinkers zijn ongevoelig voor het bereiken van de eierstokken en maag verbonden kanker. Drink op zijn minst twee kopjes dampende Oolong thee per dag om de volledige voordeel van deze de meeste kankers te vermijden-thee krijgen

2 beheren poriën en huidziekten:.. Oolong thee kan helpen bij het goed beheren van eczeem
en het verminderen van de gevolgen ervan. Een 2001 onderzoek in Japan op meer dan honderd individuen die aan eczeem displays doorstaan ​​die de auteurs, naast consumeren een bepaalde liter Oolong thee werkdag wanneer hun dermatologische procedure voortgezet, vertoonden een meer dan 60 procent verbetering in verrichte de toestand kort na 30 keer. Daarnaast is de zeer effectieve anti-oxidanten in onervaren thee ondersteuning strijd offfree radicalen die betrouwbaar voor vroegtijdige oud en rimpels, dus houdt de poriën en de huid op zoek naar jeugdig en stralend.

3. Vetreductie zijn beheer: Bent u op zoek naar een gezonde en gezond consumeren dat kan u ondersteunen in uw gewichtsverlies programma? Zo ja, lijken niet meer! Een van de sterke gezondheid en fitness beenfits van Oolong thee is dat het bevat nul ongewenst vet en wezen verbranden steun tot extra vet. Hoe? De polyfenolverbinding in Oolong thee kan helpen bevel van de stofwisseling van ongewenst vet in het menselijk lichaam, dus het activeren van de functies van inactieve vetten cellen in het gehele lichaam als gevolg brandende effectief af.

vier. Psychologische alertheid: Oolong thee, net als elke andere thee bestaat uit een royale hoeveelheid cafeïne die in het algemeen zal houden u op de hoogte en het verhogen van uw psychologische algemene prestaties van de hele werkdag. Dit is een persoon van de meest cruciale algehele gezondheid positieve aspecten van Oolong thee voor studenten zoals Oolong thee kan worden genomen in het gebied van enorm cafeïnehoudende frisdranken en frisdranken die schadelijk zijn.

5. Calming de gedachten: Neem een ​​kopje of twee van vers gezette Oolong thee voor een ontspannen serene hoofd en spanning, melancholie, stress problemen en negativiteit in je hersenen en lichaam te verlichten. De puur natuurlijke polyfenolen in Oolong thee fungeren als een robuuste angst relievers. Uiteindelijk, als je echt het gevoel een lichte hoofdpijn opbouwen, zorg ervoor dat u meteen een dampende kop van dit stijlvolle Chinese thee tot verbazingwekkende uw hoofdpijn

zes Robuust botten:.. De superieure hoeveelheden anti-oxidanten waargenomen in Oolong thee hulp adverteren tandheelkundige wellness en taaiheid botten. Mensen worstelen van gezamenlijke ongemak wordt sterk aangeraden om te drinken 4 tot vijf kopjes van Oolong thee dag-tot-dag. Dit helpt verzachten gezamenlijke pijn en vermindering van bot ziekte zoals osteoporose onder andere individuen

zeven Diabetische kwesties:.. Oolong thee kan controle bloedsuiker te helpen in het bloed dus het beheer van diabetes inspidus ( diabetes stijl twee). 1 van de belangrijke algemene voordelen voor de gezondheid van Oolong thee is om de snelle pieken en dalen van de bloedsuikerspiegel of insuline af te wenden, waardoor het beheren van diabetes problemen en de schadelijke gevolgen klanten

8 bloeddruk..: Een extra meest vitale algehele gezondheid voordelen van Oolong thee is dat het vandaag de dag steunmaatregelen daalde aanzienlijk bloeddruk bij mensen. Een studie uitgevoerd op een terrein van meer dan duizend mensen die uiteindelijk geadviseerd om te consumeren twee en een 50 procent kopjes Oolong thee op elk moment van een werkdag bevestigd dat Oolong thee kan zeker lager aanzienlijke bloeddruk met 46 procent.

Waarschuwing

Mensen die overmatig consumeren Oolong thee bewust van de cafeïne bedragen in Oolong thee moet zijn. Hoewel het wellness-voordelen van Oolong thee zijn heel wat en zeer krachtige, je moet echt op zijn hoede voor de schadelijke gevolgen, die komt uit de royale som van cafeïne zijn. Evenals veel cafeïne kan leiden tot een sterke aspect effecten zoals angst, problemen, brandend maagzuur onder de enkele anderen.

Echter, een kopje of twee van deze prachtige helende thee kan niet veel meer pijn dan uitstekend te induceren zoals gezien met veel van welzijn voordelen van Oolong thee hoger dan.

Category: Supplementen

Comments are closed.