Voordelen van Witch Hazel voor Acne

Toverhazelaar heeft desinfecterende eigenschappen. Gebruik op de huid kan de microben te verminderen, helpen om irritatie en de ontwikkeling van puistjes te voorkomen.

Het tanninegehalte materiaal in toverhazelaar heeft krachtige samentrekkende zo perfect als antioxiderende eigenschappen. Deze adstringerende eigenschappen reinigen van de huid, terwijl het verminderen van de afmetingen van poriën en de huid poriën. Niet zoals veel zware industriële zits formuleringen, het is mild en niet-drogende wanneer gebruikt om toon en reinigen zits-verontreinigd of zits-kwetsbare huid.

Toverhazelaar verlaagt ongemak op de huid en de oppervlakte weefsel door betekent van een verdovende uitkomst die het heeft wanneer het wordt gebruikt. Bovendien kan voorkomen bijkomende infectie ontwikkelen.

De tannines in toverhazelaar scherpen poriën en gezwollen aderen, zo effectief verminderen van irritatie. De anti-inflammatoire eigenschappen worden nog versterkt door de flavonoïden en procyanadins, zo perfect als hars, in de toverhazelaar plant.

Nogal wat puistjes behandeling opties kunnen de huid irriteren, wat resulteert in pijn, ontsteking en droogte. Toverhazelaar, steeds een natuurlijke producten, is mooi geschikt voor de behandeling de huid, vooral omdat het niet de pH van de huid, die de neiging te leiden tot irritatie verstoren.

Eenvoudige toverhazelaar kunnen worden gebruikt om de huid direct uit de fles met watten. Het moet worden toegepast op de acne-geïnfecteerde huid tweemaal per dag. Het moet eigenlijk geenszins worden gebruikt veel meer dan 3 perioden per dag. Toverhazelaar hebben op geen enkele wijze oraal worden ingenomen.

alternatief kan toverhazelaar worden gemengd met andere genezende ingrediënten om een ​​kalmerende, anti-inflammatoire en antibacteriële ervaring masker maken. Alleen mengen een theelepel toverhazelaar en een andere van tea tree olie met 2 theelepels. honing en een geprakte banaan of avocado, bovendien een ei wit. Implementeren om de getroffen regio en laat gedurende 15 minuten net voor het spoelen met interessante H2O en klopte droog.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.