Voorkom Emotionele Voeden op: een van de sleutels tot succesvolle Overgewicht Loss

Emotionele hebben is vrij frequent vandaag. In feite is een persoon van de vele factoren waarom een ​​groot deel van de personen die zijn mollige nu. Tegenover gangbare perceptie, mannen ook last van deze-taille groeiende wanorde. Ik weet dat dit persoonlijk gewoon omdat ik, veel te, ben een emotionele eter. Toch talrijke informatie en methoden op de psychologische eten geïdentificeerd op het World Wide Web zijn gericht op dames. Dat is de reden waarom veel mensen vandaag de dag zijn geneigd te denken dat psychologische nemen is alleen professioneel door gals. Dit is ongewenst nieuws gezien het feit dat er duizenden en duizenden van de mannen wereldwijd die psychologische eters veel te.

En ik wed, als youre het lezen van deze hub, dan ben je ook bent een psychologische eter.

Niet zoals fysieke honger, emotionele honger is geenszins tevreden hoe substantieel voedsel youve momenteel gegeten. Het belangrijk om het overwinnen van emotionele consumeren is te begrijpen wat triggers ityour emoties.

Mijn verhaal

Mijn psychologische voeden op uitdaging begon toen ik begon te werken voor een Britse website optimalisatie bedrijf. Mijn carrière was heel vervelend en vermoeiend. Bij aankoop voor mij om te gaan met de spanning, wendde ik me tot levensmiddel. Ook al was ik geen honger, ik voortdurend geïdentificeerd mezelf eten mijn favoriete snacks. Ik was dol op chocolade, pasta, pizza, donuts, hamburgers, brood, ijs, en zo aanzienlijk veel meer. En aangezien het voeden op werd algemeen aangemoedigd bij mijn eerdere zaken, ik zou snack op mensen voedsel de hele dag. Al snel na een paar maanden begon ik pond te krijgen. Al snel na een paar maanden, was ik onherkenbaar!

Ik begon vooral depressief ervaren omdat mijn collega’s begon te zien dat ik stap voor stap te veranderen in overtollig vet was. Mijn vrienden die mij niet hebben gezien voor een lange tijd werden verdoofd om te zien hoe groot Ive ontwikkelen tot. Toen ze vroegen wat er gebeurde, ik glimlachte en gerapporteerd, kan ik het mogelijk maken! Ik heb net als het nemen van binnen

Toch besefte ik dat ik nodig om overeten ophouden om voor mij te krijgen van het gewicht niet meer, ik kon niet geserveerd. Na werd het middel voor mij om hulp te ontdekken van al de zorgen mijn carrière gooide naar me. Dit duurde een paar maanden. Id te veel eten de hele dag en echt verantwoordelijk en beschaamd voelen achteraf. Sinds ik voelde me verantwoordelijk, zou ik helemaal opnieuw te veel eten. Het was een nooit eindigende, schadelijke cyclus.

Tot uiteindelijk een enkele dag, besloot ik dat ik essentieel om beweging te nemen. Ik geïnstrueerd mezelf dat ik zal niet langer te veel eten maakt niet uit hoe druk of moe ik was.

Dat is hoe mijn strijd in tegenstelling tot emotionele voeden met begon.

Ik wist dat ik verplicht stellen , dus ik draaide naar een vriend die lijkt te weten everythingGoogle! Ik heb mijn heb exploratie en een aantal effectieve strategieën verworven over hoe om voedsel hunkeren staken en versla psychologische consumeren.

Hoe te Psychologische Nemen in End?

Aangezien een deel van de oplossingen van de verschillende websites en blogs Ive gelezen werden vaak voor, ik vastbesloten om hen te personaliseren om mijn unieke situatie past. Hier zijn een aantal krachtige benaderingen van psychologische consumeren stoppen. Deze richtlijnen hebben gewerkt voor mij maken ze het werk voor u als goed.

een. Lachen en giechelen nog maar eens.

Ik realiseerde me dat angst was de bron van mijn problemen en dat de inname werd mijn vermoeden van druk hulp. Ik dacht dat als ik uitgeroeid de bron van mijn problemen, dan Identiteitskaart klaar om te zegevieren over psychologische neemt inch Dat gezegd hebbende, ik snel besefte dat het wegwerken van angst is een onbereikbare feat. De spanning is overal mee naar toe! Op functie, het huishouden, bij schoolyou titel het.

Met spanning uit de vergelijking, ik draaide mijn interesse naar mijn vermoeden van reliefovereating. Ik realiseerde me dat als ik moest meer dan psychologische voeding te krijgen, ik essentieel om het te veranderen. Ik essentieel om een ​​vervanger die de baan als mijn nieuwe en voedzaam druk reliever zal doen ontdekken.

En gelukkig, een workmate van mij stelde me voor aan een ongelooflijk zeer eenvoudige, maar echt onderhoudend zorgen reliever. Het is een website met de naam TheMetaPicture . In scenario havent je geluisterd van deze nog internetsite, TheMetaPicture is een on-line systeem dat is volgestouwd met humoristische, sarcastische beelden.

Verbazingwekkend, deze webpagina is extreem efficiënt in het helpen van mij ervaring vermindering van stress. Elke keer Id echt het gevoel uitgeput, geïrriteerd of gestrest, Id stoppen door deze website en hebben een fantastische grinniken. Van klasse, Id geproduceerd absoluut zeker van dat mijn collega’s waren niet dicht bij toen ervoer ik mijn persoonlijke comic periodes.

Op 1 manier of een meer, TheMetaPicture geserveerd me beschouw mijn gedachten af ​​maaltijden. Langzaam en geleidelijk maar gestaag, was ik in staat om de hoeveelheid snacks Id afnemen nemen in een dag. Inderdaad, het oude gezegde, Lachen is de meest effectieve medicatie, geldt zelfs voor emotionele hebben.

twee. Adem en drinken.

Psychologische eten is uitgegroeid tot een drang naar mij. Id gevoel dat mijn dag is niet compleet zonder de noodzaak van me tussendoortjes op mijn voorkeur maaltijden, ook wel was ik geen honger. Net als andere rassen van impulsen, het geloofde van de consumptie van gegeten mijn gevoelens. Ik kon concentreren op wat ik was onderneming als kon een reep chocolade of een stuk pizza en dat soort dingen niet te krijgen in mijn mond.

Als een manier om dit te bestrijden, wendde ik mij tot meditatie of diepe ademhaling. En geloven dat ik, ademhaling krijgt de klus te klaren. Elke keer, Id echt de drang om te nemen, Id stoppen bij wat ik was onderneming en volledige diepe ademhaling voelen. Id inhaleren door middel van mijn neus en adem uit door mijn mond. Id herhaal dit zo veel gelegenheden als mogelijk totdat uiteindelijk Id echt voel je rustig. Vaak Id sloot mijn ogen en herhaal deze voorwaarden binnenkant van mijn hoofd, ik zal niet verbruikt.

Soms Id doen varianten van diepe luchtwegen. Id inhaleren zo diep als ik kan voor 5 minuten, te onderhouden voor een ander vijf, en vervolgens uitademen voor toch een ander 5. Aan de andere kant, merkte ik op dat in te krijgen voor deze procedure om succesvol te zijn, heb ik nodig om de juiste ademhaling, die de ademhaling suggereert door je middenrif en niet door je bovenlichaam. Oefenen

Na het uitvoeren van deze fundamentele echter enorm effectieve training, Id opstaan ​​en verbruiken een glas koud water. Id herhaal deze oefening een paar periodes gedurende de dag.

3. Voeren en Sing.

Onmiddellijk na een lastige tijden het werk doen, Id ontdekken mezelf zo gestrest dat ik net gewenst te gaan liggen op mijn bank, bekijken televisie te stellen, en te consumeren. Toch was ik uitgerust om efficiënt te verwerken mijn voeding op moeilijkheid bij de functie, ik nodig een activiteit die me zal houden bezet homean activiteit die zal zorgen als een substituut voor emotionele neemt inch

Ik weet hoe om te participeren in piano en gitaar. Ik weet ook hoe om te zingen. Maar omdat van een hectische en vervelende agenda, alleen Id deelnemen aan alle door de weekenden. Maar ik werd dus besloten om mijn emotioneel eten probleem te verslaan, maakte ik een toewijding die ik zou nemen aan elke dag. Dus, als een alternatief van het kijken naar televisie en het nuttigen van mijn weg op snooze, Id grijpen mijn gitaar, deelnemen aan een melodie en dan zingen.

Dit diende als mijn nieuwe na-de klus te klaren stress reliever. Elke keer Id voel de drang om te eten na het diner, Id doen diepe ademhaling en piano spelen. Id luisteren naar een muziek-en proberen om een ​​adres van te maken. Maar vaak, Identiteitskaart enkel pak mijn gitaar en zing. Id dit doen totdat de drang om te proberen om te eten afneemt.

Spelen en zingen zijn niet alleen grote spanning relievers ze zijn ook prachtige mogelijkheden om psychologische hebben.

vier. Kies ervoor om te verbeteren.

Waarschijnlijk is de meest effectieve methode die heeft gediend me prevaleren boven emotionele nemen in was mijn vastberadenheid om zijn leven een meer gezonde manier van leven . Het moment toen ik werd overtollig vet was een bijzonder van de laagste punten in mijn bestaan. Maar op een bepaalde manier of een extra Ik ben dankbaar dat die ervaren is mij overkomen. Het opende mijn ogen voor een heleboel factoren. Een daarvan was het besef dat ik was indirect en onbedoeld probeer mezelf te doden.

Door voortdurend vulling mijn gehele lichaam met schadelijke levensmiddelen, maakte ik klaar mijn individuele kist. Inzicht in deze afschuwelijke realiteit gebouwd me begrijpen dat ik wilde actie kiezen. Ik nodig om mijn manier van leven te veranderen.

Op het moment weer, wendde ik me tot Google. Ik ga door een groot deel van internet websites en blogs en mijzelf opgeleid over de grondbeginselen van welzijn en fitness. Ik pakte een grote oefening methode en begonnen aan een lichaamsgewicht reductie reis.

Ik moet zeggen dat het opstarten was het moeilijkste onderdeel van mijn overgewicht verminderen reis. Ik was niet in dienst bij het uitvoeren van oefeningen, veel veel meer aan de inname van de juiste soorten voedsel items. Het was eigenlijk moeilijk! Maar mijn inzet, toewijding en doorzettingsvermogen geholpen me het door middel van de eerste 7 dagen, en de 2e week, en uiteindelijk de eerste maand.

En gezien het feit dat toen, Id leek nooit terug weer. Im vrij dankbaar dat ik die vitale decisionThe beslissing die ik wilde de controle over mijn dagelijks leven wilde ik te transformeren. Nemen

Deze suggesties hebben me geholpen te voorkomen psychologische inname. Zelfs zo, ik kan gewoon niet beloven dat ze zullen werken voor jou ook gezien het feit dat zowat elk slechts een van ons is uitzonderlijk. Wat kan hebben gewerkt voor mij de taak niet voor je doen. Maar geef ze eens te proberen. Je hebt bijna niets te verliezen, maar veel te verkrijgen. Sense vrij om de strategieën Ive verstrekt om uw unieke situatie past passen en te personaliseren.

Last but not least, meestal vergeet niet dat alleen kunt u duidelijk uw psychologische voeden met dilemma. Dus maak je plicht van uw levensstijl vandaag de dag en overwegen actie voor u om uw lichaamsgewicht daling doelstellingen .

bereiken

Category: Dieten

Comments are closed.