Voorkom Nu puistjes!

Puistjes

Zits, het consequenties mensen vandaag van alle rassen en leeftijden, over de hele wereld. Acne is niet alleen een probleem dat alleen jongeren tegenkomen. Puistjes wordt vaak gênant voor iedereen die niet kan lijken te zijn om zich te ontdoen van. Als u, of een geliefde die enkele puistjes en willen vooruitgang in uw initiatieven te zien om het te regelen. Er zijn een paar eenvoudige en fundamentele technieken die je kunt krijgen om u te helpen in uw zoektocht van fantastische huid.

Als je zits problemen, de eerste probleem dat u moet hebben is een klein beetje geduld, en een klein beetje van de tijd. Het zijn een groot deel van de behandeling de huid en Zits rechtsmiddelen die er zijn, en niet elke persoon zal reageren het vergelijkbaar met de geleverde goederen. Het eerste wat je wilt doen, is het eenvoudig zijn met je zelf en overwegen uw dagelijks leven model, en je gedrag, en check-out om te bepalen wat de wortel brengen van je puistjes kon worden. Als je de wortel resultaat begrijpen van uw Acne, wordt u in een positie om zich te ontdoen van het veel veel sneller.

De stof op zits

dat het of niet, vuil heeft zo ongeveer bijna niets te maken met acne breakouts. Zits is een gevolg van infecties en ziektekiemen binnenkant van de poriën. Wat gebeurt er aan de buitenkant van het huis laag van je gezicht of beïnvloed plek, niet veel van een verschil te maken. Boven-Wassen van uw huid kan irriteren je poriën en de huid, en je kunt concluderen tot het verspreiden van uw zits zelfs extra in uw hele getroffen gebieden. Kies NIET op je poriën en de huid als je acne hebt. Popping of het kiezen van puistjes kan leiden tot verspreiding van de micro-organismen ontwikkeld binnenkant van uw poriën. Als gevolg waardoor zelfs extra ongewenste acne en puistjes. Popping en het vinden kan ook leiden tot littekens!

Een persoon Pretty essentiële kwestie te doen om in staat te verwijderen van uw Acne, is om te beginnen uit het genereren van bepaalde u meestal niet krassen op de acne of vervelend de getroffen ruimte van de poriën en de huid. Dit is aanzienlijk maar een van de meest essentiële, en toch eenvoudige dingen die je kunt doen haalbaar om veel meer puistjes te voorkomen, en het voorkomen van uw acne zich verspreidt. Krabben huid irriteert en ontsteekt de poriën en de huid, en de microben van onder je nagels kan een hele nieuwe golf van acne veroorzaken te kijken en al je echt moeilijk uit te voeren om te gaan verkwisten.

Angst

druk en paniek zijn enorm elementen als het gaat om puistjes. Dus deelnemingspercentages ontspannen door de werkdag zal echt een verschil maken. Angst kan ertoe leiden dat uw lichaam om verschillende chemische verbindingen die in verandering veroorzaken puistjes te vormen, en het vergroten van de hoeveelheid olie in je huid, wat zal resulteren in nog meer acne breakouts.

Zonne-Kissed

Blootstelling van uw huid aan daglicht kan helpen zich te ontdoen van uw ongewenste Acne. Poriën en de huid die voortdurend wordt blootgesteld aan zonlicht zal uitdrogen en donkerder. Rekening houdend met uw huidige puistjes te verdwijnen, zo effectief als de roodheid te mengen in uw nu-donkerder huid dankzij uw zonne-tan. Het is essentieel om te beseffen dat je huid misschien mag lijken slechter op 1, vooral als gevolg van de olie die op de grond, maar dit mag niet allerlaatste uitgebreid en zodra je poriën en de huid droog is, zul je niet zien als veel breakouts .

Mobiele Telefoons

het voelen of niet, Acne kan worden veroorzaakt door veel te veel te praten op je mobiel. Mobiele telefoons zijn berucht voor het kopen en houden op de oliën van je huid, haar en ontmoeting. Zodra uw mobiele telefoon wordt gebruikt om je gezicht, zal het hen weer storten op uw poriën. Behoud van uw mobiele telefoon schoon te maken schoon met een alcoholdoekje of zachte absorberende stof kan helpen om zich te ontdoen van deze.

Linens

1 moeiteloos, maar weliswaar vaak lastige manier om zich te ontdoen van je puistjes, is op een schone, heldere kussen scenario te rusten elke avond. Het kan lastig zijn, maar rekening houden met de redenering dat U deze voor een seconde of twee. Als u de soortgelijke kussen scenario, rond en over elke nacht opnieuw, slaap je in je persoonlijke olie en vuil uit de voorafgaande avond. Vermijd dit door het schoonmaken van uw kussen omstandigheden op een gemeenschappelijke basis, en zetten een duidelijk scenario op je kussen elke individuele nachts.

Gebruik geen verschillende Zits medicijnen te combineren. Personen meestal aannemen dat het mengen van verschillende actuele toepassingen collectief zal een veel beter en veel sterke acne drugs genereren en maken hun puistjes sneller verdwijnen. Dit is niet het geval helemaal niet, menging van verschillende Puistjes geneesmiddelen naast elkaar kan leiden tot uw huid ongelooflijk geïrriteerd, en maak je puistjes veel erger!

Huishoudelijke Houd Behandeling

Een populaire behandeling residentie opgebouwd van kaneel en honing kan u een voordeel op Puistjes geven. Meng de kaneel met honing tot een pasta te maken, en voorzichtig gebruiken om uw getroffen onderdelen. Kaneel is een natuurlijke antiseptische, en honing is een puur natuurlijk antibioticum, deze twee samen in harmonie functioneren en kan een breakout verlichten. Verwerven in gedachte, dat niet ieders Acne kan worden genezen met huismiddeltjes.

Introductie noten aan uw eten plan, dit soort als amandelen, kan niet alleen helpen met een overmaat gewicht en rond alle gezondheid en fitheid van je lichaam, maar kan ook helpen uw acne verdwijnen. Noten bevatten zeer belangrijke oliën en vetzuren die hulp uw Acne en je poriën en de huid zichzelf te herstellen.

Lime sappen en oliën zijn buitengewoon vriendelijk voor de huid. Limoensap, mondeling gegeten, of limoen olie, lokaal gebruikt, verjongen huid. Limes handhaven van de menselijke huid gezonder en glanzend, niet alleen helpt het bestrijden van bacteriële infecties, limoensap helpt ook gevechtssysteem-geur te wijten aan het hoge gehalte aan vitamine C en flavonoïden. Limes zijn totaal van anti-oxidanten, anti-biotische en ontsmettingsmiddelen (wat betekent limoenen ondersteunen ook met zits!) Limes en haar sappen worden ook geïdentificeerd te steunen kneuzingen, behandeling roos te elimineren, en ook grondig reinigen van uw huid als gevolg van haar zure inhoud, het afbreken van de vorige en dode huidcellen.

Limes markt en zowat onbeperkte winst van meer dan alle welzijn van uw hele lichaam, en een volledige korte artikel kan worden gevonden op deze kleine eco-vriendelijke super fruits hier!

Een verdere onconventionele remedie, azijn. Nogal wat mensen die ondergaan van puistjes puistjes op een constante basis, bepleit deze behandelmethode. Maak een actueel-variëteit componenten door het mengen van H2O en azijn met elkaar, en gebruiken het om je te confronteren na uw typische schoonmaakschema. Het zuur in de azijn zal beginnen om de micro-organismen in je poriën beschadigen, dus dienen om om uw acne te verwijderen!

Als u behoefte aan een manier om de meting of de kleur van je puistjes te beperken, kunt u Probeer deze zeer eenvoudige truc zo goed Ice. Putting een ijs-dobbelstenen over een substantiële of extra paars acnedoorbraak kan irritatie veroorzaken in de huid te zakken vanwege de koeling gevolgen geïntroduceerd door het ijs zelf. Doe dit elke avond tijd rijp voor het slapen gaan, en je kan ondersteunen het kappen van de meet-en zie-middelen Zits.

Als er sprake lijkt te zijn als je alle dingen onder de zon hebben geprobeerd, zoals de zon zelf, en uw Acne is echter niet op weg afwezig. Probeer extra puur natuurlijke koopwaar gezichtsbehandeling. De zuivere elementen in deze items kan van tijd tot tijd een stuk veel effectiever om mensen met Acne dat nooit zou willen afwezig gaan. Stoffen en geavanceerde mengsels binnen Puistjes geneesmiddelen kunnen sommige volkeren ‘huid te ontwikkelen tot nog veel meer geïrriteerd en blijken erger veroorzaken. Normale producten en oplossingen zal helpen uw huid herstelt dankzij de onderdelen die ze bevatten, en zal je poriën en de huid verzacht al het leveren van een volledig natuurlijke antibacteriële om te helpen weg te doen met uw Zits.

Hoewel het vrij interim de puistjes knijpen voor welzijn goede redenen alleen is niet het meest effectief te doen. Alleen maar positief te maken je een zalf of een verdere vorm van actuele optie. Als je pop of knijp je puistjes, loopt u het risico van uw acne bacteriële infecties verspreiden en de vorming van littekens, die een zeer lange tijd te verdwijnen kan kiezen, en in sommige scenario’s nooit verdwijnen maximaliseren.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.