Voors en nadelen van Helemaal gratis Welzijn Behandeling

Een groot voordeel (waarschijnlijk de meest kritieke een bijzonder) van volledig gratis gemeenschappelijke zorg is dat het waarheid zou kunnen helpen redden het leven van mensen. Mensen zijn constant sterven voor de reden dat van hun onvermogen om uit te betalen voor voldoende (of een) welzijn behandeling dekking. Zelfs mannen en vrouwen die fulltime dienstverband zijn vaak niet in staat het verwerven van welzijn zorg (als een flink aantal kansen op werk niet je dekking bieden). Gratis algehele gezondheidszorg zou een enorme aspect van dit dilemma te verminderen.

Een enkel doenbaar nadeel van kosteloze algehele gezondheidszorg zou een drastische daling in kwaliteit. Tal van mannen en vrouwen benadrukken dat volledig gratis gezondheids-en fitness-behandeling zou leiden tot het welzijn behandeling beschikbaar in de ziekenhuizen en de gezondheidszorg klinieken om niet van de zelfde goede kwaliteit van topkwaliteit zijn gemaakt. Dit zou gewoon onvermijdelijk zijn als ziekenhuizen en klinische faciliteiten nogal wat veel meer mensen te zien zouden hebben.

Entry en de beschikbaarheid van medische behandeling zou een andere mogelijkheid nadeel aan het bezitten van volledig gratis universele wellness-behandeling in de Verenigde Staten zijn. Uitgebreide wachten lijsten voor het verwerven van welzijn zorg kan een ernstig probleem te zijn, en personen die misschien niet worden uitgerust om te verkrijgen om de medische behandeling die ze willen op een tijdige basis.

Een persoon uitvoerbaar winst tot geen kosten welzijn zorg zou een verlaging van het prijskaartje van de Verenigde Staten geproduceerde oplossingen klant. Helemaal gratis, genationaliseerde gezondheidszorg zou de stress kiezen uit bedrijven die nu besteden zeer hoger welzijn behandeling uitgaven om hun bedrijven. Deze persoonlijke besparingen zouden worden afgewenteld op de klanten in de vorm van lagere prijs productlijnen.

Observeren want er zijn net zo kritisch voors en negatieven over de moeilijkheid van kosteloze welzijn behandeling, het is een moeilijke zorg voor discussie. In 2005 is een studie uitgevoerd door de Amerikaanse koper Institute ervaren definitieve resultaten laten zien dat de Amerikaanse mensen zijn verdeeld met betrekking tot de begeleiding van een genationaliseerd gezondheid en fitness aanpak die zou hebben artsen, ziekenhuizen en klinieken minder dan federale beheren. De gemeenschap is verdeeld ergens rond 50/fifty als het om deze kwestie zal komen sommige mensen gunst genationaliseerde algehele medische behandeling, en vele anderen gewoon net als de manier waarop het nu is.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.