Voors en negatieven van een Paper Wellness File

Niet absoluut iedereen is tech-savvy. Senior gezondheidswerkers, verpleegkundigen, rehab therapeuten en andere werkers uit de gezondheidszorg knowhow waren niet opgeleid om personal computers, in tegenstelling tot hun jonge collega’s te gebruiken. Papieren gegevens zijn eenvoudig voor iedereen in een zorginstelling te gebruiken en bellen voor nominale vermogen. Digitale professionele medische gegevens programma’s vereisen een waarheidsgetrouw hoeveelheid consument kennis en geschiktheid, die kan leiden tot ellende voor degenen die niet goed waren opgeleid in het gebruik van de technologische know-how.

Ziekenhuizen en gekwalificeerde verpleegkundige diensten die papieren documenten gebruiken over het algemeen behouden grafieken van een patiënt in unieke houders verbonden zijn medisch centrum bed. Deze techniek maakt het eenvoudig voor clinici, sociale medewerkers en andere geautoriseerde werknemers om snel te komen over grafieken van de patiënt. In de loop van een medisch onverwachte noodsituatie, clinici moet je niet hebben om een ​​pc-aansluiting, of website pagina via verschillende schermen, om historische verleden van de patiënt zien. Wanneer de tijd is van de essentie, kan papier gegevens een wijziging aan te brengen.

Afhankelijk van wie je contact op met, kunnen papieren informatie een hulp of een belemmering voor stabiliteit. Sommigen beweren dat papieren medische documenten zijn eenvoudig te verkrijgen en te vergrendelen weg veilig, hoewel elektronische technieken zijn vaak gevoelig voor hackers. Klasse, zijn er over het algemeen gewetenloze individuen die sleutels kunnen stelen en illegaal repliceren papieren dossiers, en ze zijn een hoger risico te worden misplaatst of verloren. Zelfs zo, papier gegevens te beperken de verscheidenheid van mannen en vrouwen die klantgegevens kunnen zien. Velen ervaren dat papieren dossiers zijn veel gemakkelijker te bevatten en minder zeer waarschijnlijk om het te maken in de palmen van individuen die meestal niet bedoeld om ze te zien.

Paper klinische gegevens verdwijnen ruimte voor twijfel, om de reden dat een mens een item te maken zonder de noodzaak van de ondertekening van haar titel. Vaak notaties en handtekeningen zijn lastig te onderzoeken, of zelfs onleesbaar – die de mooie reden van het rapport kan verslaan. Digitale professionele medische dossiers technieken oplossen van deze uitdagingen. Niet alleen het typen zeker leesbaarheid, maar apparaten volgen de stappen en notaties van elke consument. Dit maakt het veel makkelijker voor artsen en werknemers om elke andere en converseren over klinische beslissingen te ontdekken. Het zou ook het eenvoudiger te maken om personen verantwoordelijk voor hun daden te behouden en oneigenlijk gebruik van de gezondheidszorg informatie te onderzoeken.

Category: Dieten

Comments are closed.