Voorschriften voor gewichtsvermindering

RECEPT Overgewicht Decline Prescription drugs

Laten gezicht gebied is: Amerika is mollig. Perfect, minimaal 66% van ons, in overeenstemming met info uit de Nationaal Instituut voor Wellness . Als u een man bent, het nummer is zo ongeveer 73%. Daarom moet het geen verrassing zijn dat vet daling items volume op een 40000000000 $ dollar in de VS

(Fabrikant identificeren: Xenical )

Nieuws Quick : Vanaf oktober 2010 Meridia is GEEN Voor een langere tijd beschikbaar . De FDA heeft teruggetrokken Meridia van de markt omwille van de veiligheid angsten. Ga door over het hier.

ik wat basisinformatie over elk van deze geneesmiddelen op recept zal bieden, en presenteren een korte blik op een paar recepten voor gewichtsverlies die vanwege binnenkort worden aanvaard.

schatting van uw BMI : Sinds enkele overgewicht daling voorschriften vereisen een BMI (Overall Body Mass Index) van meer dan 30 … hier is een BMI calculator gepresenteerd door de fijne mensen bij de CDC ( . Midden for Disease Regel)

PHENTERMINE

Phentermine opnieuw in de vroege jaren 1970 werd gelanceerd om de Amerikaanse markt :.

Sommige aspect effecten die waarschijnlijk kunnen ontstaan, hoewel met phentermine bevatten: quick hart niveau, een stijging van de bloeddruk, slapeloosheid, hoofdpijn, droge mond, constipatie en rusteloosheid. Ademhalingsmoeilijkheden moet echt immeditely worden geclaimd met uw arts. In geen geval verhogen de aanbevolen dosis van phentermine. Blijf weg van het gebruik van drank in mengsel met phentermine

SIBUTRAMINE (MERIDIA)

Let op:.. Ik verlaat de info hier vermeld over Meridia Toch, vanaf oktober 2010 het is geen langere aangeboden .

Lees over de FDA terugtrekking door rechts te klikken hier.

Meridia ( vrij courant aspect uitkomsten die mogelijk kunnen ontstaan ​​met Meridia betrekken droge mond, verlies van eetlust (yeah. .. dat is de plek … geschikt?), hoofdpijn, slaapproblemen en constipatie. Veel meer echt serieus facet effecten, die eigenlijk direct moeten worden beschreven, betrekken probleem ademhaling, bloedingen of een snelle stijging in het bloed van kracht. Een uiterst schaars, maar waarschijnlijk goed te doen, facet invloed erkend als ‘serotonine syndroom’ moet echt ook een beetje iets wat je bewust van bent. borden zijn voorzien van een ervaring van zwak punt en verwardheid, zweten, koorts, schudden en een snelle hart-prijs.

Klik hier voor het totale voorschrijven van informatie en feiten over Merida.

Orlistat (XENICAL)

Xenical ( Door de manier waarop het werkt, GI (gastro-intestinale) aspect effecten zijn de meest typische. Het is niet ongewoon om werkervaring vette herkennen, vette evacuatie, flatulance en fecale incontinentie.

Vertrouw het prijskaartje $ $ $ $

Dus, hebben we ontdekt dat elk van de 3 geneesmiddelen op recept voor vet daling behulpzaam kan zijn en juist voor zorgen dat mensen onder bepaalde omstandigheden. Maar nu voor de verschrikkelijk nieuws. De kosten . Deze zijn van tijd tot tijd fraude, en kan mogelijk worden gestolen, vervalste of onrechtmatig bedriegers van het werkelijke artikel. De veiligste manier om een ​​recept voor lichaamsgewicht daling krijgen is om uw community arts te spreken naar en ontvangen van een regionale apotheek.

WAT ZAL ZIJN toekomst??

Hoewel er op dit moment slechts drie geneesmiddelen op recept (componenten) op de markt voor overgewicht verval, dat kan snel aan te passen. Tal van fabrikanten zijn het verwerven van een aantal resultaten met geneesmiddelen die zijn op dit moment echter ondergaat verder meer proeven en / of in afwachting van goedkeuring van de FDA.

>:.

Arena Pharmaceuticals is in afwachting van de evaluatie door de FDA van hun overgewicht verminderen drug, lorcaserin , die bedankt voor herziening in oktober 2010 Ze hebben de Fase III studies volbracht.

Vivus Phases heeft afgerond III proeven van hun pond verlies product geïdentificeerd als ‘ Qnexa ‘, dat is een mengsel product of dienst met een zeer lage dosis phentermine en topiramaat (een geneesmiddel op het moment toegepast voor controle van de aanvallen). Op donderdag 23 februari 2012 een Food and Drug Administration panel gaf een uitstekende tweeëntwintig stemmen in het voordeel van bevelen Qnexa aan de Food and Drug Administration voor approva. Terwijl voorheen afgewezen, heeft Vivus extra gunstige informatie samengesteld, ! waaruit blijkt dat individuen zullen zich te ontdoen van 10% (gemiddeld) van hun lichaam overtollige gewicht in een kalenderjaar onder

Orexigen heeft momenteel twee problemen met het gewicht medicijnen in de pijplijn: Contrave en Empatic . Contrave is een combinatie van bupropion (een antidepressivum) en naltrexon (een verdovend antagonist). Empatic is een mix van zonisamide (momenteel toegelaten voor inbeslagneming commando) en bupropion (een antidepressivum). Trials op deze merchandise zijn momenteel lopende.

Dus … exploratie en onderzoek blijft in de regio van farmaceutische tactiek voor de behandeling van problemen met het gewicht. Ik hoop dat dit artikel was waardevol en u gepresenteerd met nuttige gegevens om de focus op met uw huisarts.

Category: Dieten

Comments are closed.