Vooruitlopend op Onmiddellijk na Kennis Tand Chirurgische ingreep: eenvoudige tips

Net voor Chirurgie:.

eet goed, als je gewoon goed worden inname voor ongeveer de komende twee maanden (afhankelijk van je conditie)

Ik betreur had geen tijd om te nemen in mijn meest geliefde voedsel materiaal te verwerven, sloeg ik het zo een stuk door middel van twee maanden goed neemt inch Bereid glad voedingsmiddel dat eenvoudig te verkrijgen zijn (als je zwak zal zijn en hebben geen nieuwsgierigheid om klaar of ander ding te krijgen moeilijk, en in de allereerste werkdag is het heel goed om te voorkomen dat kauwen speciaal voor mensen met kleine kaken zoals ik) bijv. pasgeboren maaltijden, snel puree aardappelen, pap, oatmeals, joghurt, roerei, pudding, vruchtensappen.

Maak je klaar om te doen ongecompliceerde zaken-to-do. Dit geldt met name voor mensen die vervelen heel gemakkelijk zoals ik. (In mijn checklist hebben onder andere individuen geweest: films te observeren, te kijken door, het maken / te typen voor mijn blogs, deel te nemen aan video game)

Als je 3-4 wijsheid glazuur om zich te ontdoen van, een beslissing nemen, ongeacht of u al op op het tijdstip of in twee maten (resterende facet en rechts). Persoonlijk zou ik kiezen voor vier bij zodra gezien het feit dat ik niet wil weer gaan door deze op het moment. (Maar van de klas Ik weet niet hoe het voelt om de tanden geëxtraheerd slechts aan een bepaalde kant te hebben. Misschien is het veel beter. Mijn man kreeg slechts twee tanden op stilstaande linker kant getrokken, en hij lijkt beter aanzienlijk sneller dan ik krijg, ! hij eerder kan kauwen op de juiste facet op werkdag twee)

Herken uw woning-en rusttijden: ontdek uw werkgever, goede vrienden, leeg je agenda afspraak

Op Operatie Werkdag:

Neem in zeer ongelooflijk goed vlak voor de operatie. Hebben een uitstekend ontbijt. Vanwege te nervousity, at ik vrijwel geen ontbijt op die dag waarop ik besefte later nadat ik kwam eigendom, voelde de pijn, en verloor elke honger maar maag kreeg honger.

Wees voorzichtig met niet veel te inname aanzienlijk gezien het feit dat je niet wilt om het te morsen in de procedure ruimte, denk je?

Poets je glazuur. De eerstvolgende chirurgische behandeling zal beduidend minder aangenaam zijn!

Neem de aanbevolen antibiotica te beschermen tegen een infectie tijdens de gehele chirurgische procedures.

Dress hier gezellig.

Gewoon neem iemand met u, om comfort en gemak voor u en voor u huishoudelijke reizen

snel na de operatie:.

Gedragscode na Orale Medische procedures:

 • Gevoelloosheid:. totdat de verdoving is afwezig, geen warm eten of te nemen aan ongelooflijk warm, niet-plaque creëren melk oplossingen of soepen te nemen
 • Bloeden: gebeurt al een paar enkele uren direct na de chirurgische ingreep. Implementeren van het gaasje op de bloedende gebieden, bijt stevig om het bloeden te duwen. Verander het gaasje wanneer vitale. U kunt misschien gebruiken vochtigheid opgerolde bandage of tissue-papier. Theezakje is een effectief alternatief. (Het smaakt veel beter als perfect)
 • (in de komende 24 72 uur):

 • uit de buurt van alcohol, espresso, cola Verblijf of zwarte thee.
 • Niet roken. Het is echt van cruciaal belang om refrein van het roken van sigaretten voor de duur van de volgende 48 uur tot complicaties te voorkomen.
 • Blijf weg van sauna.
  • Converse zo min als je kunt en probeer zo aanzienlijk minder te eten als je kunt (als resultaat slechts een moet echt goed te nemen in net voor de operatie).
  • Vermijd spugen, proberen uit om je speeksel te slikken om het risico op losraken bloedstolsels te verminderen. Ook blijven vrij van gebruik te maken van stro als zuigen kan ook los van de bloedstolsels. Als sterke bloeden nog steeds gebeurt snel na alle inspanning, bel uw arts / chirurg
  • Ontsteking:. Optreedt voor maximaal 3-vier keer. Gebruik vochtige koude gewatteerde icepack. . Niet plat, gebruik kussen te rusten
  • Drugs: blijven op het gebruik van antibiotica als voorgeschreven om een ​​infectie gevaar te verminderen. Painkiller is om alleen worden genomen wanneer dat nodig is. Neem in gladde levensmiddel. Voorkom dat melk elementen, of soep die snel plaag veroorzaken. Drink beetje bij beetje als slikken is toch restristed. Op werkdag twee of wanneer 1 kunt drinken / slikken superieur, versterken waterverbruik lichaamsbouw heeft veel vloeistof als compensatie van een stuk minder etenswaren
  • Reiniging tand / mond. Reinigt je tanden 3x per werkdag (net na het eten), maar voorkomen dat de extractie plekken. Vermijd sterke spoelen en industriële mondspoelingen.
  • buurt van sterke lichamelijke Houd verschuiven deze soorten zo gaan wandelen op een snelle, springen, schudden / knikkend hoofd ook aanzienlijk. Voor de toekomst 2 weken niet overdrijven met je tanden, tandvlees en kaken.

  De volledige restauratie duurt ongeveer een paar maanden. Zelfs zo onmiddellijk na ongeveer twee maanden, zal het tandvlees voldoende voor kauwen voedsel items herstellen.

  Meer Wees ervan bewust

  Als de verdoving gaat weg en we weer ons gevoel, lijden en zwelling te zetten in de hand. Schaf uw tijd op woning. Onze chirurg gaf ons slechts een 7 dagen ziek toestemming. Neem uw medicijnen en hou het indienen operatieduur (hoogstwaarschijnlijk u kunt delen als wat ik doe, zodat het niet effectief zal zijn). Verwerven pijnstiller alleen als belangrijk. Ik had geen kiezen en ik heb het overleefd.

  Dont worden schocked met de zwelling. Ontsteking kan ontstaan ​​rond wang aan onder de ogen. Ik zag eruit als een eekhoorn (met voedingsmiddelen binnen mond) voor een aantal keer. Het is regelmatig te hebben zwelling gedurende 3-5 dagen. Het moet daarna te verlagen.

  Blijf uit de buurt van het converseren, overweeg vasten in de te beginnen met uur net na de operatie, sluimer een goede deal (dit kost aanzienlijk minder elektrisch vermogen als gevolg daarvan zul je ziet minder voedingsmiddelen nodig ).

  Blijf uit de buurt van sterke spoeling of vaste tandenpoetsen of professionele mondwater (dit kan de wond irriteert). Gebruik lauw zout drinkwater grondig spoelen 2-drie periodes is een werkdag. Zout drinkwater is de meest fundamentele en laagst geprijsde toch krachtig desinfecterend middel. Een of twee theelepel zout l in een glas H2O is voldoende.

  Mijn resterende onderkant was problematisch, en misschien heb ik een bepaalde tijd gespoeld veel te massief, mijn bloeden van die kant bleek eens te meer op de day2-day4, niet zo sterk, maar herhaaldelijk kleinere bloeden, waardoor ik fret en gebouwd me ging naar de arts helemaal opnieuw om hem in staat te kijken. Godzijdank dat er geen een infectie of complicatie gebeurd. Ik gebruikt de gaasjes, en daarna besloot ik theezakjes die bleek te veel veel beter dan de pads gebruiken. Vanwege de dikke speeksel (vermengd met bloed) het bracht over mondgeur en verschrikkelijk stijl in de mond, het theezakje geneutraliseerd het veel beter en koelt de wond groter.
  Zit (in plaats van liggend) te stoppen bloedingen . Het theezakje gepolsterde ook de gewonden glazuur gom te beveiligen versus wrijven terwijl u / inname / slikken / chatten.

  Voorkom krachtige fysieke overdracht van dit soort als een wandeling op een snelle, springen, schudden / knikkend hoofd ook aanzienlijk . Dit betekent geen lastige activiteit. Voor de komende twee maanden niet overdrijven met je tanden, tandvlees en kaken.

  Kort na ongeveer twee weken, het tandvlees zal meer dan genoeg te genezen voor het kauwen voedsel, zodat u kunt steeds weer nemen variabel terug naar gebruikelijk. Borstelen glazuur zal het veel gemakkelijker geworden ook.

  Dus ik hoop dat dit korte artikel is informatief voor u. Gelieve vertrekken me een opmerking over de kolom feedback hieronder, zou ik blij zijn. Dank u .

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.