Vooruitzichten voor Gezondheid en fitness behandeling Carrière

Het Amerikaanse ministerie van Arbeid ook verhalen dat acht van de twintig meest snel groeiende carrières zijn in het welzijn behandeling industrie. De leidende posities bevatten mondhygiënisten huishouden welzijn, individueel, en eigendom behandeling assistenten gezondheidszorg en fysiotherapeut assistenten en apothekers.

Het welzijn zorg bedrijf wordt verwacht dat de uitbreiding van 22 procent als gevolg van 2016, in vergelijking met 11 procent voor alle andere blended industrieën. In totaal zullen er ongeveer 3 miljoen nieuwe medische behandeling werkgelegenheid. Posities in ziekenhuizen zullen escaleren in een langzamer tempo, ongeveer dertien procent, in tegenstelling tot kleinere woning algehele gezondheidszorg leveranciers die een maximaliseren van 55 procent zal hebben.

assistent

Physician’s is een bijzonder van de snelst groeiende posities. Deze assistenten leveren steun aan de hectische gezondheidswerkers en beheren vele regime patiënt overwegingen. Zij zullen een flink aantal verschillende jaren van verschillende onderwijs direct na een bachelordiploma nodig en moeten medische raad examens gaan. Hun begin loon is ongeveer $ 75.000.

Bij het overwegen van een beroep in welzijn zorg, ook kijken naar administratieve functies. U kunt misschien vereisen extra jarenlange scholing voor een master’s degree, maar je toekomstige gelegenheid zal heel goed waarderen de inspanning. Wellnessbehandeling beheerders zijn bedreven professionals die kan overbrengen over transformeren en kijken buiten de doos om nieuwe manieren van omgaan met medische zorgen te vinden. Met hun verschillende verplichtingen, hebben zij aanzienlijke kans om enorm effecten hun lokale gemeenschappen en het land in het algemeen.

p Er zijn dus een aantal verschillende soorten van gezondheid en fitness zorgberoepen. Terwijl de meeste mensen denken over verpleging, kunnen ze zich houden aan een ruime keus paden. Bijvoorbeeld, muziek therapeuten uitvoeren nauw samen met kleine kinderen, talrijke periodes met autisme, hun psychologische behoeften te helpen. Chiropractoren zijn veel meer dan ooit nodig vanwege de toegenomen zorgen over ons lichaam en de groeiende hoeveelheid auto-en sportieve activiteiten verbonden ongelukken. Genetische adviseurs hulp en bijstand aan gezinnen verlenen opdrachtgevers met genetische aandoeningen, zo effectief mensen die hebben mogelijk een mogelijkheid voor een grote verscheidenheid van erfelijke aandoeningen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.