Voorzien van een vrouw of man aan Wellness Verzekering plan

Zorg ervoor dat uw partner is gekwalificeerd voor de bescherming van minder dan uw plan gezondheidszorg. Sommige verzekeringsmaatschappijen dekking plannen beperken de hoeveelheid mannen en vrouwen bekleed, en sommige bedrijven weigeren te gaan over echtgenoten.

Integreer je vrouw of man aan uw gezondheid en fitness verzekering aanpak wanneer u indicator voor het programma zelf. De meeste ontwerpen maken het mogelijk voor medewerkers om een ​​man of vrouw in te voegen vanaf het moment dat ze-indicator op. Als u nog niet getekend, maar het papierwerk, onder uw man of vrouw.

Bel gewoon uw algehele gezondheid dekking dienstverlener binnen de eerste 2 maanden van je huwelijk. Uw gezondheid en fitness verzekering is open te stellen voor uw partner voor de eerste 60 dagen van het huwelijk, volgens de wet. U kunt verwachten te moeten hebben om een ​​kopie van uw gedateerde huwelijk certificering om je partner inschrijven presenteren.

Steek totdat uiteindelijk de dienstverlener zijn open inschrijving systeem. Elke dekking enterprise wordt geëist op grond van wetgeving van een open inschrijving periode op zijn minst te behouden wanneer een jr. Alle door deze tijd, kan elke individuele dekking ongeacht vooraf huidige omstandigheden te verkrijgen.

Laat uw gezondheid en fitness verzekeringsmaatschappij weten dat je vrouw of man vermist bescherming en tonen bewijs dat dit gebleken. Het kan een brief van haar bedrijf of een brief van haar ex-dienstverlener. Als u uw bedrijf het bewijs dat je man of vrouw stal haar bescherming te geven, ze gaan om normaal te voegen haar aan uw strategie.

Category: Gezond eten

Comments are closed.