Vraagstukken te helpen met Snurken

Rust op uw facet als een vervanging van uw rug weer tegen snurken. Handhaaf een kussen als je slaapt schuift om u te helpen bij te houden stand. Over te brengen aan je man of vrouw om je wakker als je snurken op je rug weer, zodat u kunt converteren naar uw kant. Bewaar uw hoofd verheven als u rust door het plaatsen van een of twee meer kussens minder dan dat. Er zijn exclusieve snurken kussens aangeboden hulp die u blijven worden in passende snurken volledig gratis sluimer houding (zie Middelen).

Blijf weg van het voeden op bijna alles zwaar of het drinken van alcoholische dranken een paar enkele uren voor u naar matras. Alcohol en andere depressiva onderdrukken de ademhaling reizen. De spiermassa in de mond, tong, hals en keelholte kunnen blijken uiterst versoepeld, waardoor de luchtwegen te storten en leiden tot verhoogde weefsel trillingen, die snurken.

Neus strips, bereikbaar bij uw plaatselijke apotheek, leveren verhoogde luchtcirculatie door de openstelling van het neusgat luchtwegen bijhouden. Een zeer hete, stomende douche voor het slapen gaan kan ook ondersteuning heel duidelijk neusholtes.

Individuen snurken ongeacht hun lichaamsgewicht, maar het is extra populair voor mensen om te beginnen snurken als ze ouder worden en het bereiken kilo extra lichaamsgewicht kan het ademhalingssysteem te onderdrukken. Als je groot bent, doel om 10 pct van je lichaam overtollig gewicht te verminderen tot een verbetering te zien met uw snurken.

U kunt misschien wel een seizoensgebonden snurker droge lucht kan eventueel uitdrogen je neus en maak je extra geneigd te snurken. Hier krijg je een luchtbevochtiger of verdamper om gewenste vochtigheid te voeren in de slaapkamer lucht.

Als life-style veranderingen niet snurken te verlichten, kan uw huisarts eventueel suggereren orale apparaten, dit soort als een mondstuk of masker, om te worden gedragen tijdens het slapen. De bedoeling van een mondstuk is bij voorkeur plaats uw tong en delicate smaak, met behoud van uw lucht passage geopend. Een CPAP, of continue constructieve luchtwegen stress, is een onder druk neusmasker dat uw lucht passage geopend blijft.

gemeenschappelijke operatie soms gedaan te minimaliseren en draai extra weefsel in de keel. Andere chirurgische procedures, die Laser en Radio-frequentie omvatten korten of ruimen delen van het zachte gehemelte soms de huig wordt genomen als perfect uit.

Uw klinisch specialist zal u helpen beslissen welke de beste keuze voor u.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.