Vruchten om te gaan met puistjes

Appels zijn negentig% drinkwater en zijn volledig van de huid zuiveren voedingsstoffen. Consumeren een appel elke dag helpen om acne duidelijk omdat het gehalte aan vitaminen en mineralen. Appels bestaan ​​uit calcium, kalium, fosfor en ijzer. Ze talrijke huid vitaminen nodig om puistjes te genezen bevatten ook deze als vitamine A, C en E.

U kunt ook gebruik maken van appels plaatselijk op de huid puistjes vlekken herstellen. De vitamine A regelt sebumafgifte, vitamine C zal de circulatie te verbeteren om genezing en de vitamine E tempo zal de huid schade te herstellen en te stoppen bang.

Slash een appel slice en schuif deze boven de confrontatie te concentreren op de meest moeilijke plaatsen. Enable sap dringen in de poriën voor tien minuten en spoel af met interessante drinkwater.

Bananen zijn uitgebreid van kalium en vitamine A. Deze zijn van vitaal belang voor puistjes vooral omdat, zo sprak over vooruit, vitamine A reguleert talg generatie. Puistjes kunnen maken de huid ontwikkelen aanzienlijk talg triggering poriën te ontwikkelen tot verstopte, en vitamine A maakt de juiste harmonie. Kalium is belangrijk voor mensen die lijden aan acne vooral omdat het antibacterieel middel van de natuur. Kalium verstikt de micro-organismen in de cellen en verduidelijkt de poriën.

Bananen zijn uitstekend voor zits geneigd huid die is ook ongelooflijk delicaat. Deze vrucht bevat geen beschouwd ingrediënten die op enig moment zijn geclaimd leiden tot huid irritatie. Meer dan een kom ontbijtgranen elke dag te minimaliseren een banaan toe te voegen aan uw dieet programma.

Maak een banaan masker door stampen 1/4 van een banaan tot een klonterig product is ontwikkeld. Specifiek implementeren om het gezicht en zorgen voor het drogen gedurende 20 minuten. Spoelen met interessante H2O en dep de huid droog.

Amanda Watson, bedenker van ‘Organic Natuurlijke schoonheid: A Move-By-actie Guideline,’ beweert dat papaja bevatten normale fruit enzymen, die de eiwitoplossende enzym papaïne, die helpen bij de therapeutische zits omvat. Papaïne minimaliseert roodheid en irritatie.

Dit tropisch fruit wordt het meest meestal geïdentificeerd het meest effectief in de zomer dat is wanneer de olie-uitgang voor acne gevoelige huid is op zijn slechtst. Papaya zou een verfrissende ontbijt vrucht die fantastisch met volkoren toast gaat maken. Het helpt ook bij de spijsvertering, die hulp kunnen zichtbare poriën en de huid door het verwijderen geconstrueerd giftige stoffen in het lichaam.

Snijd een stukje van een rijpe papaja en strak rond het gezicht. Laat het sap zitten voor twintig minuten en spoel af met geweldige H2O. U kunt ook mash een papaja en gebruik deze om het gezicht voor twintig minuten als je wilt een extra geconcentreerde behandeling uit te voeren.

Category: Gezond eten

Comments are closed.