Waarde van Economie in Gezondheid

Welzijn behandeling hervorming is een essentieel onderwerp gaan door bedrijven en federale overheid beleidsmakers al tientallen jaren, voornamelijk in de Verenigde Staten. Gezondheid en fitness behandeling vergoedingen hebben de gang om sneller dan het niveau van de inflatie te verhogen, en het personeel goed ziet dat bescherming hogere kosten voor het bedrijfsleven. Ondertussen, duizenden en duizenden mensen missen algemene ziektekostenverzekering van een bepaald ras, terwijl honderdduizenden extra zijn onderverzekerd. Persoonlijke schuld verbonden kosten van de gezondheidszorg is een van de belangrijkste zorgen voor de meeste faillissementen in de Verenigde Staten.

meeste gezondheids-en fitness-behandeling verbonden bezwaren hebben een financiële dimensie aan hen. Deze problemen zijn onder klinische verzekering plan dekking, de in het algemeen verlangen naar de algehele gezondheid behandeling deskundige diensten, en het voorschrijven van geneesmiddelen prijsklassen.

De centrale concentraat van de economie is hoe de samenleving toewijst beperkte bronnen om af te spreken met zijn behoeften en zouden willen. Shoppers kunnen eventueel onbeperkt zou willen, maar de bronnen waarmee aan die eisen niet onbeperkt zijn. De meeste economen beschouwen de absoluut vrije markt als de meest effectieve mechanisme voor de toewijzing van methoden met succes aan de behoeften van mensen te bevredigen. In het spotje van welzijn behandeling kunnen mensen willen dat alle medische diensten die zij verlangen, maar stelt voor om de schaal uit voor deze aanbieders zijn minimaal, evenals de hoeveelheid van artsen en andere klinische bedrijven.

Gezondheid en fitness economie onderzoekt problemen van schaarste en toewijzing van middelen op het gebied van welzijn zorg. Deze specialiteit heeft zijn wortels in een 1963 korte artikel van econoom Kenneth Arrow.

De stijlen van wellness marktplaatsen die economen beoordelen bevatten de huidige markt voor algemene bescherming gezondheidszorg en de huidige markt voor arts en andere medische deskundige diensten. Onder de fundamentele ontwerp van een marktplaats techniek, wellness verzekeraars concurreren voor kleine bedrijven door het aanbieden van verschillende vormen van dekking tegen diverse verkoopprijzen. Bedrijven en unieke klanten kunnen dan kiezen de fase van de bescherming meest effectief mogelijk aan hun werknemers of hen zelf, mits de middelen om af te sluiten. Het standaard product van professionele medische deskundige diensten zullen op dezelfde manier werken, met patiënten kiezen van de medische professional, kliniek, of kliniek ze verlangen van een assortiment van opties.

Financiële ontwerpen van mate van concurrentie veronderstellen dat shoppers handelen met hele info over de verschillen van opties verkrijgbaar en dat deze informatie en feiten zullen helpen bij het genereren van hun steeds keuzes. Wellness care markten verschillen, aan de andere kant, in dat de consument niet altijd over de nodige informatie over de aard van de bescherming verzekeringen of medische diensten die zij moeten hebben. Dit biedt verzekeraars en medische bedrijven een winst.

Daarnaast patiënten met bescherming verzekeringen zijn minder bezorgd over de werkelijke kosten van oplossingen dan ze zouden zijn als ze moesten zich uitgeven voor therapie. Het prijskaartje van gezondheid en fitness zorgproducten en diensten kunnen zelfs rechtstreeks sommige mensen vandaag – vooral die mensen zonder bescherming verzekering – om programma physicals en andere preventieve producten en diensten af ​​te zien op het vooruitzicht dat ze niet significant ziek zal worden <. / p>

Het debat meer dan de totale hervorming van de gezondheidszorg is over het algemeen geïnformeerd door politieke ideologieën in plaats dan lijken economische criteria. Over het algemeen het debat faciliteiten op tegenstrijdige opvattingen over de taak van de overheid in de cultuur, in plaats van hoe het meest effectief om middelen toe te wijzen in dit soort een manier die de grootste selectie van individuen voordeel.

Category: Gezond eten

Comments are closed.