Waarheid Voeding van de & ldquoLocal Mom / verblijven in Residence Mom Ontdekt Tanden Bleken & rdquo Advertenties (Rip-off?)

Im zeker weet dat u ze nu gevonden hebben. Nabijgelegen Moeder ontdekt Tanden bleken Device. Meestal zal de Gemeenschap Moeder worden veranderd met de naam van uw bezit plaats, zoals besloten door uw world-wide-web relatie. U kunt goed zien Seattle mama of Schenectady Moeder of wat dan ook, afhankelijk van waar je bent.

Grootschalig varianten van deze fraude onder meer zaken als een mama zo goed Remain-At-Residence Mom and Secret Enamel Whitening Trick. Al deze zijn bedoeld om u aan te moedigen van twee dingen:

1. Een moeder is het centrale karakter. Moeders zijn betrouwbaar, de juiste? Moeders weten wat goed voor u is en wat niet. Een moeder zou in geen geval overwegen om fraude u, of interactie in borderline gedrag fraude! Hemel, nee!

twee. Dit is een soort van mysterie goedkope truc die de inrichting niet wil dat je weet. Shh, niet vertellen deze eikels bij Colgate probeert het feit te onderdrukken!

De tand whitening zwendel is drearily duidelijk. U indicatie voor een diensten die u een correct normale tand whitening pakket tegen een absurde mark-up verkoopt. Als u niet uw aankoop te annuleren op tijd, of gewoon de ideale manier, uw credit card eindigt wordt gefactureerd een betaling per maand voor een lidmaatschap. (Van gewoon tand whitening kits op een belachelijke mark-up.)

Een deel van de advertenties foto een meisje bijten op een plastic widget, die gloeiend met blauw licht-gewicht. Dit model van de rip-off zal een gemeenschappelijke tanden bleken pakket, evenals een blauw licht-gewicht dat u zich in uw mond te betrekken. Vermoedelijk, het milde activeert de gel.

Dat gezegd hebbende, de gel is gewoon de typische waterstofperoxide. Het hoeft niet te worden geactiveerd met licht-gewicht. De milde unit is een gewoon LED zaklamp gevormd om gezonde binnenkant van je mond. De belangrijkste functionaliteit is om leegstaande uw portemonnee.

De FCC en de betere organisatie Bureau hebben tal van problemen over deze verschillende emaille whitening oplichting verworven. Helaas, zoals het duurde niet lang als ze sloten een enkele omlaag, twee meer pop-up ergens anders.

De beste bescherming tegen deze fraude is om alleen te investeren in de naam van de fabrikant zijn oplossingen vanuit een winkel die u geloof inch Natuurlijk, kan het een klein zeer geprijsde om je glazuur witter te maken met een veilige en gezonde en doeltreffende merchandise. Maar dat is wat youre uit te betalen voor!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.