Waarom Angst Zal veroorzaken lichaamsgewicht te krijgen of Fat Reduction

Worry leidt tot pond daling in sommige mensen vandaag

Voor de meeste mensen, kan spanning verkoopkansen naar een hoger perspectief op problemen met het gewicht, maar spanning brengen ook over een aantal mensen om lichaamsgewicht te elimineren. De exacte hormonen die worden geproduceerd in de vlucht of gevecht reactie kan leiden tot spijsverteringsproblemen uitdagingen, buikpijn, diarree en een geminimaliseerde motivatie voor voedsel.

Ernstige angst kan leiden tot nervositeit en wanhoop dat succes in een verminderde nieuwsgierigheid in voedingsmiddelen, evenals een verbetering in de manier waarop voedsel spul is gekruid. Wanneer slechts een niet liefheeft, voedsel, veel minder voedsel wordt gegeten, die zou voortvloeien bij gewichtsvermindering.

Sommige lijners nu kon worden overwegen, He, dat klinkt als een voordeel voor de druk, maar zo realistisch beschouwd, snel pond daling voor elke reden is vrij veel in het algemeen gevolgd door een snelle lichaamsgewicht krijgen. Wanneer stress veroorzaakt gewichtsverlies, het is schadelijk en kan een symptoom van andere, bijkomende ernstige algehele gezondheid. Worden

Angst en dieet

Dieters kampen met vele obstakels bij het streven lichaamsgewicht te laten vallen. Als 1 van de mensen obstakels is spanning, kan het een flinke indruk op uw dieet programma. Hoewel sommige korte intervallen van spanning gunstige gevolgen, zoals meer energie en concentratie kunnen hebben, kan langdurige stress veel negatieve weerslag hebben op je lichaam die ze in gevaar voor uitputting en conditie.

1 van de meest voorkomende aspect effecten van stress is de invloed op de vertering en gewicht. Er zijn nogal wat legitieme fysiologische redenen waarom lijners komen het moeilijk om kilo’s verdwijnen hoewel minder dan angst.

Spanning Produceert Adrenaline en de spanning cortisol

Wanneer onder angst, de menselijk lichaam releases adrenaline en de angst hormoon cortisol. Adrenaline zal de hartslag, de bloeddruk verhogen en versterken van de kracht de voorbereiding van de ‘vlucht of battle’ reactie.

Cortisol wordt geproduceerd door de bijnieren en behoort tot een klasse van hormonen genaamd glucocorticoïden. Cortisol wordt gemaakt hele vlucht of bestrijding reactie en pompen glucose in de weefsels en bloed verbeterde sterkte bieden aan het menselijk lichaam. Het Wijzigingen voorbehouden het immuunsysteem reactie en kan beperken de voortplanting en het spijsverteringsstelsel.

Cortisol maakt het lichaam hunkert vetten en koolhydraten. Voldoen aan deze verlangens zullen direct om overtollig gewicht te bereiken. Langdurige uitdrukking angst kan direct hierboven generatie cortisol is gekoppeld aan het opslaan van extra vet in de buik dichtbij inwendige organen en de romp. Door angst, wordt opname van voedingsstoffen verminderd en er kan worden geamplificeerd gevoeligheid voor levensmiddelen. Bloed verhuizing naar de buik wordt dus verminderd verlagen vetverbranding capaciteit. Al deze elementen maken een dieet lastig hele stress-vol gevallen

Tension -. Een dubbele whammy voor lijners

Emotionele stress meestal mensen om te schakelen naar comfort en gemak etenswaren. Het verlangen naar koolhydraten en vet veroorzaakt door verhoogde cortisol in het proces kan leiden tot een aflaat in voedingsmiddelen die rijk zijn aan vetten, superieur in calorieën en hoger in koolhydraten zijn. Voedingsmiddelen zoals gebak, desserts, chips, macaroni en kaas, of andere hogere calorie voedsel items die doet denken aan gelukkiger momenten kan eventueel in een hard werken worden gegeten om het comfort en gemak zichzelf in periodes van spanning. Het is een dual strijd voor lijners te hebben om hun behoefte aan levensmiddelen die ze echt het gevoel superieur zo effectief voedsel dat hun lichaam verlangen te vechten.

Stress kan leiden tot een dieter om gewoon opgeven dieet

dieet op zichzelf van tijd tot tijd zwaar, en de dieter zou kunnen ontdekken welke extra spanning gewoon veel te veel te beheren. Het is moeiteloos op dit niveau te komen om depressief en geven het dieet plan volledig, vooral als een single in om cravings heeft gegeven voor grote calorie voedsel items en geblazen het eten plan. Met behulp van angst administratieve procedures samen met oefenen en slimme inname in staat zal stellen het bezit van een dieter op het goede spoor.

Stress kan de ‘Troost consumeren van Gene’

activeren Alsof het werent voldoende die stam maakt cortisol wat erop lijkt om de motivatie te verhogen voor een aanzienlijke calorie voedsel, hebben deskundigen in Fantastic Brittan nu ontdekt dat zorg activeert een gen dat invloed heeft op de snelheid van de stofwisseling en verbetert onze cravings voor zoete, vette voedingsmiddelen. Bijgenaamd het comfort en gemak nemen in gen , de vers geleerde gen produceert een eiwit bekend als UCN3 in geval van stam. Dit eiwit wordt geproduceerd in de hersenen en heeft het een impact hebben op van escalerende honger en het opbouwen van ons voelen zich significant minder gehele. Het heeft ook gevolgen op de manier waarop het systeem maakt gebruik van insuline en kan een motivatie veroorzaken voor zoete en vette voedingsmiddelen.

Hoe spanning hebben een impact op je hebben?

Hoe zorgen van invloed op uw inname? Wanneer je onder spanning, je je drang naar voedsel te werpen of spijsverteringsproblemen? Maakt niet vermoeit je te ontdoen van het lichaamsgewicht?

Of ben je tussen de mensen die van comfort hunkeren en gemak maaltijden wanneer hieronder zorgen. Wel zorgen maken het moeilijker voor u om uw gewicht te houden? Bent u mogelijk om vet te verwerven wanneer onder stress?

________________________________________________________________

Copyright 2012 Stephanie Henkel

Category: Supplementen

Comments are closed.