Waarom Dont Alle Mensen vandaag Get Zits?

Wat is acne precies? Acne vulgaris, of typisch puistjes, is een huid aandoening veroorzaakt door een ophoping van talg, of olie, in de poriën. Talg is essentieel voor het behoud van haar en huid gesmeerd, maar ook aanzienlijk kan de poriën verstoppen. Dat, samen met een overschot van nutteloze huidcellen en micro-organismen, kan uitkomst in wat we allemaal kennen als de typische puist.

Prevalent puistjes kunt kijken overal waar door er poriën – de ervaring, de hoofdhuid, borst en weer heersen onderdelen – en kan kiezen op verschillende vormen. Whiteheads en mee-eters of comedonen, uitkomst wanneer poriën verstopt door talg, dode huidcellen, en van tijd tot tijd micro-organismen. Papels zijn kleine opgeheven hobbels die karmozijnrood zijn, ook al zijn puisten zijn roze met witte tips. Beide even misschien enigszins pijnlijke, en wijzen op een infectie in de haarzakjes. Knobbeltjes zijn groter, onaangenaam, en liggen onder de vloer van de huid. Cysten zijn met pus gevulde en kan leiden tot littekens.

Dus we hebben allemaal-talg produceert haarzakjes, schuur levenloze huidcellen, en komen op micro-organismen – waarom slechts een deel van ons volk vreselijk epidermale uitbarstingen

?

hormonen kunnen leiden tot een overproductie van sebum. Als jonge mensen gaan door middel van de puberteit, hun lichaam gaan door middel van hormonale veranderingen, die ongeveer een stijging van talg creatie brengen. Dit is ook de reden waarom sommige vrouwen en vrouwen van alle leeftijden gesplitst rechts rondom de situatie van hun menstruatie, zo effectief als de hele en de juiste net na de zwangerschap. Sommige vrouwen hormonen aan te passen, zelfs tot ver buiten de adolescentie, die zou voortvloeien in puistjes opnieuw – of voor de allereerste keer -. Op 30 of veertig

Geliefden plaat is nog een factor. Als een van je vader en moeder hadden acne, zul je naar alle waarschijnlijkheid veel te. Sommige medicijnen kunnen ook veroorzaken puistjes, dit soort als cortisone of mensen behandelen van epilepsie of wanhoop. Directe publiciteit naar olieachtige stoffen kan leiden tot puistjes ook. Zo kan iemand met een vette huid die werkt met behulp van een geladen moisturizer goed eindigen met een puistje of twee. Wrijving of druk op de huid van een merchandise van dit soort als een telefoon, helm, rugzak, etcetera., Kan mogelijk uitkomst bij verstopte poriën zo perfect.

Sommige mannen en vrouwen denken dat het nemen in chocolade en vette voedingsmiddelen triggers acne. Toch is er gewoon niet voldoende klinisch bewijs om dit te helpen. De American Academy of Dermatology blijkt dat de identieke angst dat personen op deze gemak en comfort foods drijft is eigenlijk de authentieke dader.

Maar als je ontdekt dat je vaak crack na inname van geselecteerde voedingsmiddelen, u misschien wilt voorkomen of beperken van deze maaltijden.

Je kunt omgaan met milde zits met over-the-counter producten die salicylzuur of benzoylperoxide bevatten. Als je echt het gevoel dat deze producten niet effectief zijn, overleg dan met uw arts over het hebben van recept-power medicijnen of antibiotica. Sommige meisjes gewoon beginnen beheer drugs, die hormoonspiegels te reguleren, om te zorgen voor intense puistjes.

Beauty peelings en laser te verhelpen zijn extra opties. Vraag uw zorgverstrekker als deze geschikt zijn voor u.

p Er zijn een aantal maatregelen die u kunt krijgen.

Reinig zorgvuldig. Om acne te verminderen, gebruik een zacht reinigingsmiddel op uw deal met en eventuele andere beïnvloed componenten. Vermijd schrobben die mensen op gebieden als dat daadwerkelijk zal bevorderen olie output en verergeren zits.

Exfolieer zorgvuldig. Gezien het feit dat een ophoping van dode huidcellen is een van de acne daders, kan het de perceptie te maken om je poriën en de huid exfoliëren consequent. Helemaal opnieuw, gebruik dan een zachte exfoliant, dit soort als een masker met een normale enzymen die zachtjes poel weg saaie, dode huid.

Zal uw ontmoeting niet aan. Rusten je vingers, die olie hebben, op uw ervaring kunnen leiden tot puistjes. Voorwerpen van dit soort als de mobiele telefoon ontvangers, helm riemen en hoofdbanden kunnen ook. Beperkte outfits en rugzakken kan heel goed leiden tot lichaam puistjes.

Was je haar. Specifiek als het vettig zijn. Vet haar borstelen in de richting van de poriën en de huid kan adverteren acne.

Gebruik de juiste producten en oplossingen voor uw poriën en de huid sorteren. Slathering zware moisturizer op tot vette huid zal alleen maar leiden tot meer puistjes. Zorg ervoor dat u weet wat voor soort huid je hebt, zodat u de goederen die geschikt zijn voor u.

kunt gebruiken

Category: Gezond eten

Comments are closed.