Waarom dont Chinese individuen bewust te besteden aan een gezond gebit?

Chinese en Tandartsen

Een bijzonder van de items die glaringly duidelijk in China is het onvoldoende goede kwaliteit van de tandheelkundige algehele gezondheid. Net blik op een van de zee van gezichten overal in China en je de meeste kans om een ​​mond uitgebreide vreselijke tanden zien.

Ik kan volledig begrijpen dat boven de vele jaren waarin de staat was echt slecht , dat tandheelkundige welzijn was niet groot op de voorrang checklist en je kunt zien dat met de oudere inwoners die hebben veel ontbrekende email, of ‘metalen doppen’ op hun tanden.

Dat gezegd hebbende, ik zie zo een Veel jonge personen wier tandheelkundige wellness is erg zoek. Mijn studenten zijn in de zestien -. 22-jarigen, en een aantal hebben rijke moeder en vader, en er is een eerlijk deel van de studenten uit gezinnen van ongelooflijk beperkt inkomen

Toegevoegd elke dag is er een vrij krachtige doel op de gezondheid en fitness. Ze doen zo een groot aantal items dat ze het gevoel superieur zijn voor hun ‘gezonde’ (Oh, hoe ik probeer om hen te ‘algemene gezondheid’ zeggen in deze context!), Maar someway tandheelkundige wellness lijkt geen deel van deze agenda voor zijn veel.

Ik heb op geen enkele manier gemerkt jonge mensen in Australië met de duidelijke tandheelkundige problemen die ik zie hieronder. En ja, we weten dat tandheelkundige behandeling is dure in Australië veel te. Geen kosten tandheelkundige zorg wordt aangeboden, maar je normaal rond jaar of maanden zorg wachten door het absoluut vrij proces.

In China is het op grote schaal een universitair student aan superieure universiteit met zwart of groen glazuur, evident holtes zien , en roze bloeden tandvlees

China wil een fantastische tandheelkundige gezondheid en fitness behandelmethode -. ze moeten hebben om de tanden van miljoenen jonge mensen te redden, en gewoon veel beter zorgen voor de miljoenen meer volwassen mensen vandaag de dag met tandheelkundige problemen.

Positief, sommige leerlingen hebben doorgaans beste tanden, en sommige blijkbaar hebben vader en moeder met het geld uit te betalen voor tandheelkundige zorg. Sommige studenten hebben zelfs ‘bands’ om hulp rechtzetten misvormde tand. Maar het is duidelijk er is een goede wil voor meer de klus te klaren kan worden bereikt.

(Ongebruikelijk is er een ontwikkeling van woede met een aantal Chinese over de hoeveelheid geïnvesteerde middelen voor posten zoals de Olympische Spelen in 2008, en . een tijdje geleden Expo in Shanghai) als welzijn en onderwijs worden steeds verwaarloosd)

Een onderzoek (in Wuhan, China) ervaringen: . Levering: http://english.peopledaily.com.cn/english/200006/01/eng20000601_42039.html

Deze gegevens zijn relatief beangstigend. Er is duidelijk veel te doen re tandheelkundige welzijn in dit artikel. College studenten zeggen dat ze duidelijk hun tanden, maar natuurlijk ze moeten je niet effectief te doen. Verschillende studenten wonen in de universiteit slaapzalen zonder het elke dag herinneringen die een moeder of vader zou kunnen geven.

In ieder geval, welke de beweegredenen, zijn er aanzienlijke problemen en het lijkt dat niet voldoende is gereed zijnde de jeugdige mensen te ondersteunen vandaag van China

Chinese jongens zijn zware rokers, en het glazuur vlekken is merkbaar -. met mannen onthullende extreem geel / bruine tanden als ze lachen of te bespreken. Verschrikkelijk. Ongelukkig. De Chinese bestuur administratie hoopt om enkele wijzigingen aan te brengen aan het roken van sigaretten levensstijl, en de daarop volgende 12 maanden zal worden verboden om te roken is opgegeven grote openbare ruimtes.

Ze moeten veel meer doen!

Vermakelijk?

identificeerde ik dit op nog een andere webpagina onderstaande definitie voor Chinese Tandarts

Resource: http://www.urbandictionary.com/determine.php?time periode = chinees% 20dentist

Category: Supplementen

Comments are closed.