Waarom een ​​stortvloed van nieuwe welzijn verzekeringsplan reclame en marketing zal missen op de boot

Kom Nieuwjaar, zal de buurt tv worden overstelpt met een vloed van commercials van ziektekostenverzekering plan bedrijven. ‘Volgens brancheorganisatie TVB [formeel, de Tv Promotion Bureau], verzekeraars zal besteden veel meer dan $ 500.000.000 op gebied televisie advertenties in 2014,’ de Washington Post Wonkblog opgemerkt 16 december. Dat is extra dan het dubbele van de $ 216.000.000 ze gebruikt in 2012. En, voegt de Publish, ‘dat is praktisch niets van kabel-tv advertenties en social media campagnes te zeggen.’

Een bepaalde verzekeraar â € ‘Wellpoint â €’ verwacht om de dop van $ 100.000.000 alleen in december .

Veel, zo niet alle, van dat inkomen zal waarschijnlijk worden verspild.

Dat is sinds welzijn verzekeraars hebben voorbereid om hun goederen specifiek aanbieden aan consumenten geweest en omdat ze echt weet niet hoe.

Unprepared

In zijn 17 januari persbriefing, Witte Woning Druk secretaris Jay Carney vermelde niet-openbare verzekeraars betalen honderden tientallen miljoenen promotie was een indicator van Obamacare goede resultaten. ‘[I] t bewijs zou zijn dat de inschrijving is het uitvoeren en de website is het uitvoeren van de grote het grootste deel van de consumenten wanneer je buiten teams, 3-samenzijn teams, samen met verzekering corporaties waargenomen, maken investeringen in reclame en zijn marketing om waarschijnlijke kopers bereiken, ‘beweerde hij.

Maar de exacte omgekeerde juist is.

Dat komt omdat heide verzekering bedrijven gewoon niet zijn gevestigd aan de industrie direct aan kopers. ‘De meeste in het verleden verkochte opties aan bedrijven en human resource-beheerders voor hun personeel’, de Wall Street Journal beschrijft.

Aangeboden dat de verkoop van producten model, was het slechts puur voor hen om achterover te leunen en te wachten rond voor oktober een, toen de govt gezondheidszorg uitwisselingen zouden het schip nieuwe consumenten rollen inch

Maar dat deden ze niet.

In overeenstemming met inschrijven Maven, met bijna 43 pct van de open inschrijving afwezig, net 6.nine procent van een voorspelde 7.066.000 Mensen hebben voor gecertificeerde gezondheid en fitness strategieën ondertekend. Slechts 5 landen hebben tien procent van hun plannen geslagen. En sommige â € ‘Massachusetts en Oregon verschijnen aan het hoofd â €’ nog niet eens gebouwd om de 1 procent teken.

Zelfs met de december zestien kiezen van verdreven Microsoft overheid Kurt Delbene, echtgenoot van congreslid Suzan Delbene (D-Clean.), kan het goed zijn voor op de uitwisseling overheid maanden begint te werken. (Misschien nog meer tijd hij zal komen van het bedrijf dat u Web Explorer, Home Windows acht en de Blauwe Monitor van Demise geïntroduceerd.)

Dit dwingt individuen algehele zorgverzekeraars om te voldoen aan de illustratie van Wellmark, Iowa en Zuid-Dakota’s Blue Cross moeder of vader corporatie en elke toestanden ‘grote zorgverzekeraar, en gewoon naar de ether en het world wide web om het winkelend publiek te overtuigen om de disfunctionele govt beurzen omzeilen en hun dekking onmiddellijk te verwerven.

Niet in staat

meest directe resultaat van Obamacare zoveel is om te stimuleren, niet verminderen, het web selectie van uninsureds â € ‘door het forceren van de verzekeraars om te annuleren als’ ondermaats ‘huidige programma’s die sommige 85 procent van de bevolking vond en had uitgelegd vaak ze konden behouden. In het komende jaar. als de werkgever mandaat kicks in en veel bedrijven beginnen vergieten vrouw of bescherming echtgenoot, full-time medewerkers en, in sommige scenario’s, employee wellness dekking alleen al tienduizenden en duizenden veel meer zal een deel van de gelederen van de onverzekerden zijn.

Dit maakt een enorme potentiële markt voor welzijn verzekeringsmaatschappijen, en een belangrijke verklaring ze reclame en marketing is om marktaandeel te grijpen.

Veel te arm zijn dat ze niet weten hoe om te . ‘De advertentie strategieën zijn een belangrijke verschuiving in benadering voor zorgverzekeraars, van wie de meesten hebben op geen enkele manier echt moest direct markt voor consumenten agressief rechts tot nu toe,’ de WSJ notes.

Voorlopige rapporten van hun commercials ‘artikelen adviseren ze hebben geen tijd om te leren ervaren. De meeste komen af ​​als plekken voor geneesmiddelen op recept toch gevrijwaard van concurrenten door het octrooi. Slechts in dit geval, zijn ze niet praten over zure reflux of erectiele dysfunctie, maar weinig wellness dekking in het algemeen, als het uiteindelijk een ziekte en als mededingingsniveaus niet bestaan. (Op zijn minst ze ons sparen dat omslachtig recitatie van elk individu haalbare aspect impact.)

 • Een van de Wellpoint commercials, ter illustratie, attributen een keep-in -home moeder. We zien haar verminderen watermeloen met haar dochter en met een wandeling met haar partner. ‘De tweede ik begonnen met mijn welzijn behandeling veel meer heel serieus was toen ik moeder werd,’ zegt ze. ‘Dus welzijn verzekering plan is om te zetten in een zal moeten.’
 • Aetna zal een belangrijke time marketing campagne op markten gebied. Zijn semiliterate thema lijn is: ‘Wat is eigenlijk uw Gezond?’ Het doel kijkers, zeggen ze, is mensen die vandaag actief om te gaan met hun persoonlijke gezondheid en fitness. In een bepaalde plaats zien we een overgewicht man het beheer van zijn bloed kracht door te dansen, het uitvoeren zwemmen aerobics en verzet tegen een late-night snack. ‘Het is gezond blijven, kan worden gemotiveerd te blijven, het is echt wezen op te houden van’, beweert hij.
 • Een Cigna spot toont een vrouwelijke jogger op een karakter pad, gebogen boven, vangen haar adem. Dan, als de geschiedenis muziek draait vrolijk, vangt ze haar volgende wind en begint joggen helemaal opnieuw. Een mannelijke voice-meer dan beweringen, ‘Geloof dat in jezelf. We doen. Ga je.’
 • Op zijn minst een bepaalde verzekeringsmaatschappij, hoewel, is echt promotie alsof er niveaus van de concurrentie die er zijn. Blue Cross en Blue Bescherm Vereniging ingehuurd voormalige Procter and Gamble en Revlon marketeer Cynthia Rolfe als vice-president van de klant merk systeem. Hun marketing campagne zal tenminste praten over concurrerende punten, dit soort als de realiteit dat extra dan negentig procent van de artsen en ziekenhuizen accepteren hun bescherming (kritische wanneer andere strategieën worden snijden uit artsen en ziekenhuizen links en correct) in alle 50 staten. Maar het verwerven van de stem van een jonger kind leveren deze factoren, de invoering van dat je moet ‘de flexibiliteit om te genieten, te dromen, te danceâ €’ als geen een persoon is watching ‘is een beetje sappig.

  Mistargeted

  Maar alle campagnes, zo sterk, lijken de olifant in de ruimte te negeren â € ‘de evenwichtige 18 – tot 34-jarigen van wie de deelname kan het verschil maken met Obamacare’s prestatie en falen. Als de Stanford Universiteit hoogleraar economie Michael Boskin wijst erop: ‘Als, als een flink aantal te voorspellen, veel te paar gezonde jongere mensen zich aanmelden voor de dekking die is te duur in te kopen om meer volwassen, zieker individuen subsidiëren, de verzekering plan sector zal ontrafelen in een ‘ondergang spiraal’ van op enig moment beter-premies en minder aanmeldingen. ‘

  De reclame-en marketingstrategieën nodig hebt om te overtuigen deze make-it-or-break het publiek segment, en het isn ‘ t zal verschijnen alsof ze zelfs de hoop om â € ‘misschien vooral omdat er momenteel aanwijzingen dat het een zinloos werk. Terwijl de FBI hopen voor veertig procent van de 18 – tot 34-kalenderjaar-jarigen aan te melden, volgens de New York Periodes, veel signup cijfers staten ‘voor dit cohort zijn ongeveer 50% dat. En volgens een recente Harvard beoordeling

 • zesenvijftig% afkeuren van de Redelijk geprijsd Treatment Act.
 • Alleen twintig procent vermeld dat ze zich inschrijven op de beurzen als ze ook oud voor aanpak van hun ouders.
 • 44 procent stel hun behandeling zal nog erger onder Obamacare.
 • vijftig procent vindt het ‘Redelijk geprijsd’ Akte van de Zorg zullen hun totale maken gezondheidszorg veel meer hoog geprijsd.
 • september Kaiser Family Foundation onderzoek beschreven, ‘de superieure koste van de verzekering is de belangrijkste reden waarom mensen vandaag gaan met uit dekking.’ Extra respondenten â € ‘31,6 procent â €’ hebben de belangrijkste oorzaak voor het niet verwerven van bescherming wellness zorg was ‘verzekeringspolissen niet betaalbaar.’

  Als je meer volwassen en zieker, of zou kunnen zijn als je een pre bestaande situatie, kan de verzekering de moeite waard zijn het elke cent van de meer meer kosten. Maar als je jeugdig en gezonder en niet voldoende te verdienen voor uw straf te voegen tot vrij veel kilo’s, het is echt een ander verhaal

  Bloomberg columnist Caroline Baum geeft een onderscheidende strategie:.

  [A] nnounce en bekendheid dat absoluut iedereen onder de leeftijd van achttien en 34 die zich inschrijft op de gezondheid-behandeling uitwisselingen door het einde van het jaar wordt routinematig in een loterij ingevoerd. De winnaars zullen bijna alles van een kosteloze iPhone of iPad naar een hele 12 maanden verwerven [sic] van wellness-zorg [sic] onderschreven door Uncle Sam. Verwijs een goede vriend en krijg een prijsverlaging. Een aan te schaffen (jr), krijg er een gratis. In staten die cannabis gelegaliseerd voor recreatief gebruik – Colorado en Washington – door alle suggereert, gooien in een zak van cannabis

  Het is niet eerlijk, zeg je.? Wie zei dat het bestaan ​​is eerlijk? Obamacare is vooral gebaseerd op het plan van de jongere, gezonde mensen vandaag de dag, die geen gebruik maken van een heleboel van welzijn-zorgverleners, de subsidiëring van de zieken en bejaarden. Hun tijd is op de haak voor de credit card schuld te leveren voor de babyboomers met pensioen. Dus negeer waarheidsgetrouw.

  U hoeft alleen maar een uitdaging hier te vinden. Federale loterij wettelijke richtlijnen verbieden het winnen van prijzen toch gebonden blijft om te investeren in een goederen of diensten (met uitzondering van een wedstrijd van vaardigheid wordt geassocieerd). Maar hey, Obama’s momenteel geplukt te ontslaan en hun laars lappen andere zwarte letters recht, met name in verband met de gezondheidszorg die zijn naam draagt, dus waarom maken dit een exception?

  _______________________________________________________________________________________

  Make uw reclame veel meer behulpzaam. Ga naar www.BrightOrangeAdv.com

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.