Waarom hebben mijn tanden Schade Toen ik Shift My Head of een ritje op de Bus?

Liever een paar zaken kan je glazuur pijn te maken: spanning als je een een infectie, een losgemaakt vulling of een gebarsten tand temperatuur als je verval, teruggetrokken tandvlees of een beschadigde tand en beweging in het algemeen als er bijna niets verkeerd met uw tanden of tandvlees.

Vaak wanneer hoofdbewegingen of, in ernstige gevallen, trillingen veroorzaken tandheelkundige pijn, het is vooral omdat je sinus complicaties. Deze problemen worden aangeduid als sinusitis.

De sinussen zijn holtes in de jukbeenderen dat uw stem zijn resonante goede kwaliteit te geven. Theres een bepaald elk individueel aspect onder je oog. De sinussen ontwikkelen bescheiden hoeveelheden vloeistof te behouden ze weggespoeld. Deze vloeistof afvoeren in uw neus en voegt zich bij de standaard slijm-uitgang, zodat je niet eens bewust van het – totdat er iets gebeurt dat het stopt aftappen. Dan bouwt de vloeistof in je sinussen en je krijgt het lijden.

Er zijn vele goede redenen waarom je sinussen kan mogelijk niet klaar om uit te lekken zijn. De meest voorkomende is vast te houden aan een hoofd koud. Het verkoudheidsvirus resultaten in het slijmvlies van je neus te zwellen en maak extra slijm (loopneus) Deze zwelling kan de gaten knijpen door middel waarvan de sinussen drain dicht zodat de vloeistof niet kan ontsnappen.

Overige resultaten in sinus van complicaties uit poliepen meestal onschadelijk gezwellen die drainagegaten infectie blokkeren aspect van een tandwortel die per ongeluk in de sinus was geduwd door een extractie of vaak sinus ontwikkelt met de afvoer opening niet aan de onderkant, zodat wat vocht algemeen blijft aan de achterzijde van.

Je email pijn omdat de zenuwen om enkele van de bovenste die werken in de bodem van de sinus en indien opgesloten fluïdum klotsen rondom tegenover dan, stimuleert de zenuwen en veroorzaakt lijden.

Een absoluut zekere manier om te testen of dit is wat er daadwerkelijk leidt tot het probleem is te zwaar beneden dwalen enkele technieken. Doet dat pijn? Nod je hoofd naar voren. Maakt dat de pijn veroorzaken? Als dat zo is, heb je sinus congestie.

Poging neusspray. Er is een grote variëren van deze te verkrijgen van alle apotheek. Sommige zijn in tablet of capsulevorm en sommige moeten worden geïnhaleerd. Een mengsel van beide werkt even meestal ideaal. Neem contact op met de apotheker voor suggesties.

Als dat is niet van plan om factoren te verbeteren, moet u uw tandarts vragen om u verwijzen naar een specialist te gaan opruimen van de blokkade.

Voor meer informatie over direct op zoek na uw mond, check out out

Enjoy Your Mouth, An Owner’s Guide

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.