Waarom heeft overgewicht daling gevolg in een alter van haar kleuring?

Foto door Quinn Dombrowski

​​Met zowat elke geadverteerde lichaamsgewicht daling software, er & rsquos een trend, met uitzondering van het gewichtsverlies, dat lijkt in bijna alle vóór en net na zijn foto & ndash een transformatie in haarkleur . Een substantieel merendeel van individuen lijken blonde volgende gaan verliezen van lichaamsgewicht. Wat & rsquos aandrijven dit patroon?

Blijkt dat een stel van haar kleuring kan je confronteren glimp slanker. Of studie cursus, veel vrouwen te ondersteunen zijn vrijwel zeker niet gezien over dit. Het wegwerken van lichaamsgewicht kan je voelen als een enkel nieuw mens. Waarom niet een nieuw kapsel en kleur om samen te gaan met uw nieuwe manier van leven? Becoming in een gezond lichaam gewicht kan je het gevoel meer jeugdige en veel meer levend & ndash dat & rsquos meest waarschijnlijke de beweegredenen voor de nieuwe haarkleur. Maar als een transformatie van haar schaduw kan je gezicht zoekopdracht dunner te maken, waarom niet controleren eerder in uw gewichtsvermindering pogingen voor een versterking van het gevoel van eigenwaarde te blijven om gemotiveerd te blijven?

Gentle Shades

Blonde is de meest voorkomende zachte kleuren en zachte kleuren kan trekken bewust weg van de wangen. Onze ogen zijn de natuurlijke manier aangetrokken tot lichtere tinten.

Donkere Kleuren

Voor verschillende gezichts-variëteiten, donkere tinten kunnen geven een afslankend effect.

Hoogtepunten

Verticale strepen zijn erg lang is gebruikt in kleding voor een afslankend invloed, maar de gedachte is effectief op het haar ook. De contrasterende licht en donker haar kan fungeren als verticale strepen maken de illusie van afslanken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.