Waarom is Coca-Cola Vreselijk voor Tooth?

Cola en andere koolzuurhoudende dranken te brengen over gevaarlijke micro-organismen te verhogen in de mond. Ondanks het feit dat grote microben gewenst af te breken de eiwitten in het voedsel dat we proberen te eten, ook een flink aantal bacteriën kan leiden tot problemen. Opgeloste koolstofdioxide is wat biedt frisdranken die fizz voorkeur. Wanneer de benzine opgelost in water, sorteert koolzuur. Omdat bacteriën anaëroob, ze bloeien in omgevingen met geringe of geen zuurstof. Bacteriën gebruiken suiker voor energie, rechts waarna de suiker verandert in plaque, waardoor micro-organismen vast te houden aan het tandglazuur, het produceren van holtes rond tijd.

Hoewel alle suikers hebben enkele schuld in het bijdragen aan tandbederf, in laatste een lange tijd, is er specifiek probleem over de verbeterde opname van comfortabele drankjes geweest. Toch, grote cola bedrijven maken het probleem dat gezien het feit dat de suiker in tender dranken is in vloeibare verscheidenheid, het gaat via de mond snel, zodat het niet vasthouden aan het glazuur. Maar het feit is dat de suiker in cola komt in de bloedbaan sneller ook, op een gegeven moment het beïnvloeden generatie van insuline in het lichaam, het plaatsen van individuen op grotere bedreiging voor Style 2 diabetes. Er zijn een aantal andere wellness risico’s verbonden aan de inname van cola die een grotere kans op osteoporose, hoge bloeddruk kracht en verhoogd cholesterol graden omvat. Als het gaat om de voedingswaarde waard, de informatie hoog suiker die in koolzuurhoudende dranken zachte bevat geen voedingsstoffen en voegt tal van leegstaande calorieën om het eten plan. Onder het genot van een cola per dag kan mogelijk niet noodzakelijkerwijs destructief zijn, het probleem is dat een aantal mensen, vooral tieners, eten ook veel zachte dranken.

Het fosforzuur en citroenzuur in cola’s worden verantwoordelijk gehouden voor het aantrekken afwezig tandglazuur en verzwakking tand, waardoor suiker glazuur nog meer pijn doen. Dit is een speciale zorg, omdat het tandglazuur kan gewoon niet worden hersteld. Weer cola providers nemen de situatie die tand worden blootgesteld aan het zuur in koolzuurhoudende frisdranken slechts voor een beperkte tijd. Andere zure dranken, samen met jus d’orange, kan hebben precies dezelfde resultaten op tand. Niet om te zeggen dat de inname van frisdrank is geweldig voor je, maar volgens de Academie van Standard Tandheelkunde, sommige studies ligt dat specifieke niet-cola zijn 3-11 situaties meer kans dan koolzuurhoudende cola om letsel veroorzaken aan het glazuur. Wetenschappers wijzen erop dat de elektrische stroom drankjes en sportieve activiteiten drankjes eroderen tandglazuur op een aanzienlijk snellere vergoeding dan cola.

Een hoeveelheid van onderscheidende voedingsmiddelen en dranken, zoals cola dranken, kunnen vlekken en verkleuring van de tanden. Suiker en substantiële fructose corn syrup gebruikt om cola te zoeten kan omzetten tand een gele of bruine kleur. De synthetische kleurstof in cola ook bij aan gele tanden, niet te wijzen op de cafeïne in cola, dat kan leiden tot een vlek te vestigen op emaille. Inname van koude cola kan tand nog meer geneigd zijn om vlekken te maken. Tandartsen raden het drinken van cola met een rietje om te helpen het effect verminderen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.