Waarom is een Code of Ethics significant onder het Welzijn Behandeling Beheerders?

De Amerikaanse School van Welzijn Zorg Administrators ‘(ACHCA) ethische code draagt ​​zijn medestanders om de verplichting te kiezen voor de resterende absoluut opgeleid en gekwalificeerd voor hun administratie rollen. Dit is belangrijk omdat zowel patiënten en aantal medewerkers op beheerders om te verzekeren dat de faciliteit kan en zal geven grote kwaliteit en verantwoorde behandeling en behandelt absoluut iedereen gekoppeld aan de zorginstelling, die verkopers omvat, billijk terwijl het succesvol managen van de faciliteit. Bestuurders dienen zakelijke expertise, actuele informatie over alle geldende richtlijnen en beleid, een goed begrip van de groep de kliniek dient en een uitgebreide informatie van beide even getroffen individu en werknemer / aannemer rechten. Ze zijn ook voorzien om te zoeken naar verdere speciaal onderwijs verbeteringen aan te brengen om hun algemene prestaties en die van hun diensten.

ACHCA’s ethische code draagt ​​zijn medewerkers om ervoor te zorgen dat klanten het verwerven van de beste uitstekende behandeling & Quote mild van middelen of andere beperkingen. ‘Dit herinnert beheerders dat hoewel ze moeten rekening houden met de behoeften van de getroffen persoon, moeten zij Ook de financiële en andere gevolgen van de initiatieven van het ziekenhuis om substantiële-top kwaliteit behandeling bieden voor alle overwegen. Dit bestaat uit het maken van bepaalde dat medisch personeel geschoold zijn om de vereiste gezondheidszorg behandelingen uit te voeren, dat de nodige medicijnen zijn toegankelijk en goed beheerd en dat er voldoende hoeveelheden goed gekwalificeerd team worden aangeboden aan te pakken en de zorg voor patiënten. Top kwaliteit van zorg betekent ook leren over vergt een getroffen persoon kan heel goed zijn dat het herstel en probeert hen als uitvoerbaar te pakken zouden kunnen belemmeren. Dit zijn cruciale ethische bezwaren omdat door toe door patiënten, heeft het medisch centrum volledig toegewijd aan het uitvoeren van alle en het beste kan om te gaan, dus moet elke inspanning leveren om zo productief doen.

De American College of universiteit van algehele gezondheid Behandeling Executives (PIJN) herinnert zijn klanten van hun verantwoordelijkheid op te lossen ‘conflicten die goed kunnen voordoen bij de waarden van de patiënten en hun gezinnen verschillen van die van de werknemers en medische professionals.’ Deze conflicten kunnen variëren van, ongeacht of kunstmatige gebruiken impliceert een terminaal onwel cliënt leeft van verschillende opvattingen over orgaandonatie vast te houden. ACHE benadrukt dat alle dierbaren klanten die voor mensen handelen schijnen over de juiste keuzes te maken en het team moet worden geanticipeerd te bepalen en te eren individuen beslissingen.

Met dit in intellect, bestuurders moeten er ook voor zorgen dat artsen opleiden individuen over hun gezondheid gerelateerde alternatieven, zodat zij of hun geliefde soorten weloverwogen beslissingen over welke vormen van therapie te erkennen kan maken.

De ACHCA herinnert beheerders dat de algehele gezondheid van de patiënten en andere eigen informatie en feiten moeten niet worden aangeboden aan ‘ongeoorloofde personeel tot essentiële wetgeving of het algemeen welzijn te bewaken.’

De Universiteit van gedragscode Virginia herinnert bestuur aan bod mooi en precies te vinden en te onderhandelen. Het waarschuwt ook conclusie-makers en andere personeelsleden onwettige giften, gunsten of betalingen van leveranciers of buiten dienstverleners niet te erkennen. Gedragscodes moeten bestuurders om te handelen, niet zelfzuchtig, maar voor de grote van hun faciliteiten, klanten, team en de lokale gemeenschap.

De ACHCA code waarschuwt beheerders in het inhuren van personeel of het beheren van klanten op het fundament van ras, geslacht, leeftijd, landelijke oorsprong en andere kwaliteiten te voorkomen en discriminatie tegen te houden.

Beheerders die een deontologische code vast instemmen met een waar of waarschijnlijk schendingen aan de autoriteiten eigenen melden. Deze kunnen bedrijven bevatten dit soort als ACHCA en pijn, die ethiek panelen die schendingen te onderzoeken en kunnen disciplinaire sancties opleggen.

hebben

Category: Gezond eten

Comments are closed.