Waarom losgemaakt Pasgeboren Tanden Switch Dim?

De voortgang van volwassen tanden is niet de enige manier waarop een kind de email blijken vrij te zijn. Veel jonge kinderen stoten of slaan hun tanden maar van buiten spelen. Ongevallen op de mond kan ook leiden tot de tand los te maken en donkerder. De tand kan niet tuimelen uit de juiste afwezig, en een pijn of Jarred tand zal niet constant flip darkish. Als de tand niet kleuring aan te passen in een periode van dertig dagen te worden beïnvloed, het meest mogelijke zal niet converteren darkish.

Als het bloed te verstrekken aan de tand is slice uit van een effect, zal de tand snel dim draaien. Emaille volledig ontheemd misschien hebben vernietiging naar de bron van het bloed, die zou voortvloeien in langdurige verduistering. Dr Dean Brandon stelt dat ‘de meeste darkish pasgeboren tanden hoeft lichter terug.’

Dr Brandon vergelijkt een donkere tand om een ​​blauwe plek, ‘In vergelijking met een blauwe plek op de huid waar door er een zeer goede bloed te voorzien, zal de tand een langere hoeveelheid tijd om te herstellen te nemen.’ Het kan gewoon een half jaar voor de kleur terug te keren aan de tand. Als de kleur van de verlichte tand plat en veel minder transparant dan de aangrenzende tand lijkt, is het waarschijnlijk te wijten aan de tand kanaal sluiten.

Als er geen signaal is van letsel of een infectie, een dim tand niet vaak eisen procedure. X-stralen kan worden afgewerkt voor elk interieur complicaties met de tand merken. Een tand kan houden marginaal gratis voor heel wat tijd en misschien niet fraai, maar zou kunnen worden gepropt onze bijgevuld tot uiterlijk versterken.

Als de pulp van een tand sterft, kan het gehele lichaam niet genezen van de tand. Abcessen kan verwerven, en de procedure houdt meestal het verwijderen van de tand. Als er blijven voldoende wortel aanwezig op het kind tand, kan een beetje een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd. De nutteloze pulp zal worden genomen en de zenuw kamer gevuld kan worden. De toegepast kind wortelkanaalbehandelingen stof verschilt van die gebruik heeft gemaakt van bij oudere mensen, als het moet worden uitgerust om op te lossen, zodat de volwassen tand optreden inch Een zuigeling wortelkanaalbehandeling is alleen succesvol ongeveer vijftig procent van de tijd.

Category: Supplementen

Comments are closed.