Waarom meisjes krijgen puistjes in hun jaren ’40?

Acne ontstaat wanneer de olie-en nutteloze huidcellen te snel worden geproduceerd en bouwen in een haarzakje, het maken ervan te komen om te worden verstopt. Sommige experts voelen zich een verandering in hormoon stadia aansprakelijk is voor de creatie van extra olie en dode huidcellen.

menstruatie, beginnend beheerder geneesmiddelen, zwangerschap en menopauze kan het hormoon variaties die misschien worden geassocieerd met acne, die dames zou maken bij gevaar pukkels het grootste deel van hun leven leiden.

Gals die puistjes ervaren moet echt zorgvuldig reinigen puistjes hellende gebieden twee keer per dag. Het reinigen van de huid een extra dan twee keer per werkdag kan de balans van de huid verstoren en leiden tot acne. Andere praktische praktijken bevatten gebruik poeder stichting, die veel minder irritant dan vloeibaar basis, het uitroeien van make-up ‘s nachts, en het wassen van make-up borstels regelmatig.

overmaat-the-counter merchandise die bestaan ​​uit glycolzuur of salicylzuur opruimen vloer oliën, ook al is die met benzoylperoxide verwijderen nutteloze huidcellen. Oplossingen met zwavel ook doeltreffend aan te pakken hormonale acne. Facet uitkomsten van deze producten kan bestaan ​​uit droge en geïrriteerde huid.

Hormonale zits kan vooral een uitdaging om zorg te dragen. Een een bezoek brengen aan een huid arts en daaropvolgende behandeling methode kan minder dan experimenteren met boven-the-counter-behandelingen kosten.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.