Waarom mensen Gratis Tooth

Nu, veel dank aan verbeteringen in Dental technologische innovatie, mensen vandaag de dag geen langere gezet op primitieve ivoor kunstgebit of goud vervangingen, zoals de eerste president van de Verenigde Staten, George Washington. Als een substituut, mensen zijn bereid om prothesen, die vaak niet op te sporen van de echte zaak te ontvangen. Deze ontwikkelingen hebben ertoe bijgedragen dat de glimlach van mannen en vrouwen te verbeteren al meer dan de natie.

Dat gezegd hebbende, voor we onderzoeken tand alternatief, is het cruciaal om te beseffen waarom mensen vandaag losgemaakt tand in de allereerste locatie.

Op gemeenschappelijke, ongeveer 1 op de tien mensen vandaag hebben een tand kwijt tegen de tijd dat zij 18 jaar vorige. Door de leeftijd van vijftig, wordt de reguliere American ontbreekt dichter tot 12 tanden. Tegen de tijd dat een man of vrouw vijfenzestig jarenlange leeftijd bereikt, zal ongeveer een / drie missen al hun tanden. Het is duidelijk dat de leeftijd is een element, maar er zijn een aantal andere zaken die een man of vrouw om hun tanden te verliezen kan leiden.

Behoud van Oral Welzijn

Onvoldoende mondelinge wellness is een van de belangrijkste reden dat mannen en vrouwen losgemaakt hun email. De tand eigenlijk strekt aanzienlijk verder dan de witte emaille schaal, of kroon, die je ziet wanneer iemand lacht. De wortel reikt onder het tandvlees, het verankeren van de tand aan de kaak.

Tandbederf is een vrij courant induceren van tand vermindering, die wordt veroorzaakt door onjuist mondhygiëne. Wanneer je niet je tanden poetst of meestal maak ze schoon, suikers en voedingsmiddelen taille opbouw in de mond. Plaque begint te sorteren en als het nog te accumuleren rondom de tand, kan dit leiden tot tandbederf. Zelfs terwijl het glazuur van de tand is ongelooflijk sterk, de combinatie van suikers, voedsel deeltjes en speeksel sorteert een zuur-achtige verbinding die snel kunnen nemen door middel van het glazuur van een tand. Wanneer nog steeds zo goed vertrokken lang, er is geen alternatief, maar om uw dierbaren tandarts kantoor te bezoeken.

In het vroege stadium, deze meest normaal prospects om gaatjes, die kleine gaatjes in de tanden zijn . Toch, als nog onbehandeld, de holten snel te verhogen in het wortelkanaal, waardoor een prachtig deel van de schade.

tandverlies veroorzaakt door Bob de Bouwer

Hoewel tandbederf is een frequente triggers van tand reductie, parodontale aandoeningen gezondheid, die aandoeningen van het tandvlees en de weefsels in de mond zijn, zijn de belangrijkste variabele van tand vermindering onder de volwassenen. Normaal gesproken als het gevolg van bacteriën en een infectie, gom ziekte kan gevolgen hebben in het tandvlees en de weefsels in de mond terugwijkende.

Als het tandvlees teruggetrokken of onmiddellijk na een tand is misplaatst, kunnen parodontale aandoening bot daling cuase in de mond, laat voor de wortel te worden blootgesteld en geïnfecteerd raken, of induceren het glazuur te komen om losser en extra geneigd om uitglijden. worden

parodontale ziekte vaak begint met gingivitis, dat is de lichte infectie van het tandvlees. Wanneer onbehandeld, gingivitis leidt tot het tandvlees te wijken, zelfs zo frequent reinigen en normale mondhygiëne kan meestal om de effecten van gingivitis. Dat gezegd hebbende, als de ziekte extra verankerd zal worden, begint het een veel meer ernstige gevolgen op de tand hebben. Uiteindelijk zal ontsteking, pus, en ernstige infectie gebeuren.

Afgezien van slechte mondhygiëne, diabetische problemen en tabak zijn de primaire induceren van gom ziekte.

Ongevallen / Gezondheid Noodgevallen

Hoewel de meeste tand vermindering wordt veroorzaakt door eventueel parodontale aandoeningen of slechte mondhygiëne, punten zoals auto of vrachtwagen crasht of sportieve ongevallen zijn ook een wijdverspreide brengen van tand verval. In deze omstandigheden is het normaal gesproken haalbaar om de tand te behouden, als een tandarts wordt bekeken juiste weg, hoewel het meestal zal ontwikkelen tot verontreinigde recht na een verblijf opnieuw geplaatst is, dus het is niet ongehoord te bellen voor een wortelkanaalbehandeling achteraf.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.