Waarom moet pups hebben hun tanden gepoetst?

Bent u een van de eigenaren van gezelschapsdieren die denken dat het poetsen van de honden tanden kan worden vermeden? Echt poetsen van de pups tand kan een ingewikkelde taak genoemd dat de meeste honden niet meewerkt zou zijn. Maar als je je tanden poetst vaak niet je voelt het huisdier zou ook profiteren van zeer goede mondhygiëne? Honden worden regelmatig onderhouden. Sommige huisdier ondernemers zou niet aarzelen om uit te betalen prime dollar aan de HONDSONDERZOEK fantastisch. Echter, tanden poetsen meestal overgebleven uit en niet betrokken bij de verzorging schema.

De eisen te poetsen de honden tand

Houd de honden mond en tanden schoon is zeer essentieel voor sturen duidelijk van glazuur en tandvlees gezondheidsvoorschriften. Recall, zijn puppies aanzienlijk gekoesterd dieren. Ze worden geknuffeld en gekust. Simpelweg omdat hoektanden zijn aanhankelijk wezens, ze schenken slordig kusjes op haar favoriete persoon. Zeker zou je niet willen worden gekust door een huisdier met een aanzienlijk minder dan interessant adem. Daarnaast denken van deze dieren neiging om te nemen in bedorven maaltijden, rotte punten en ontlasting. Oef! Het poetsen van de tanden zou uiterst worden die nodig zijn om tandplak en tandsteen te voorkomen vestigen up die kan uitkomst om ongewenste adem, tandvlees problemen zo perfect als tandheelkundige infecties die dat kan leiden tot de belangrijkste gezondheids-gerelateerde zaken zoals hart-ziekten.

Het behouden van de hond fantastische mondhygiëne

De plaque en tandsteen indien toegestaan ​​om make-up zou niet alleen leiden tot een slechte adem, maar het zou ook direct aan de tand uitdagingen en tandvlees ziekten. Het voedsel komt als gevolg van de mond. Simpelweg omdat de puppies willekeurige voeding op gedrag wordt verwacht dat de mond uitgebreid van ziektekiemen zijn. Onnodig te zeggen, zal het voedsel spul dat zal worden ingenomen meest waarschijnlijk zijn besmet.

Borstelen van de hoektanden mond

Het beste zou zijn om de hond gewend aan glazuur poetsen hoewel is het toch een hond. Oudere honden zou eenvoudig aan dit aspect van de verzorging als ze gewend zijn momenteel aangeraakt. Er zijn nogal wat soorten honden tandenborstels te beslissen over uit. U kunt een huisdier tandenborstel, een vinger borstel, een tandheelkundige spons of pad te gebruiken. Wanneer je borstel uw huisdier honden tand niet gebruik maken van uw persoonlijke tandpasta. Menselijke tandpasta kan de buik van uw huisdier verstoren. Er zijn vele soorten tandpasta speciaal ontwikkeld voor huisdieren. De gearomatiseerde tandpasta maken het streven van het poetsen van de huisdier eenvoudiger als de hond houdt van de smaak. Op 1, zou het beste zijn om te overwegen poetsen alleen de voorste tanden van de hond. Als de pup is gewend aan het gevoel van de tandenborstel kun je verder gaan naar de lastig te komen tot tand.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.