Waarom & quotUniversal Welzijn Zorg ‘in de Verenigde Staten is een non-uitdaging

Wat welzijn zorg gebruikt te worden als?

Welzijn zorg in de Verenigde Staten is niet een onderwerp van aanzienlijk debat deze keer.

Toen mijn vader nog een kind was, vijftig vijf decennia terug, zou je naar de zorgverzekeraar en de medische professional zou je verschijnen dan en u vertellen wat het zou waarderen om te gaan met je op. Over het algemeen zouden ze u op te lossen op een van beide manier en zou u de dop als je kon.

Artsen hebben behoorlijk overvloedig geweest als er inkomsten worden gemaakt. Niveaus van de concurrentie ervoor gezorgd dat goede medische professionals werden bezet en slechte of zwakke soorten moest een andere roeping te verkrijgen.

Absoluut iedereen kon krijgen wellness-behandeling, geen verzekering of de overheid nodig.

Nu, waarschijnlijk was het verschillend in die tijd in de grote steden, maar dat, volgens mijn vader, was hoe het was in de kleine stad ik woon in

Verzekerd, hadden ze niet allemaal de prachtige apparatuur die we hebben op dit moment, maar mensen vandaag werden afgeleverd uitstekende dienstverlening, vertelde wat er waarschijnlijk op, en kosteloos te kiezen voor wat ze wel of niet willen uitgevoerd … en de prijs was gewoonlijk een gereduceerde prijs.

Het diagram onder, maar niet fantastisch, was ergens rond hoe vergoedingen stroomde.

Mensen gecompenseerd de artsen en de artsen gecompenseerd hun helpers. De twee, waarschijnlijk, betaalde belastingen, maar je kan zeker komen over zeer goede particuliere medische professionals die niet.

Gezondheidszorg deze dagen in de Verenigde Staten

Nu, er zijn veel mannen en vrouwen die gewoon niet in staat zijn om uit vork voor wellness zorg. Deze mensen moeten gaan naar de onverwachte noodsituatie gebied wanneer ze medische hulp nodig hebben.

Voor mensen die wel een ziektekostenverzekering, zij niettemin krijgen enorme kosten zo veel verzekeringsplan bedrijven niet gaan over verschillende procedures. Het ziekenhuis stuurt een factuur naar uw verzekering bedrijf. De verzekering agentschap neemt normaal dat originele factuur naar uw aftrekbaar berekenen en deel te worden gecompenseerd. Dan is het reducties tal van methoden, en merkt dat het alleen zal de dop van een veel schaal-down prijs voor wat het omgaat naar het medisch centrum, het laten vallen van zijn kant tot een fractie van wat je zou moeten hebben gecompenseerd. Ten slotte is de zorginstelling kosten die u de volledige kosten voor wat er overblijft.

Als alles wordt beweerd en gedaan, deze middelmatige welzijn behandeling, zelfs nu vinden op hun eigen niet in staat om de dop van de betalingen en ontdekken door zelf minder dan de duimen van persoonlijke schuld verzamelaars.

Het is het verkrijgen van meer uitdagende en harder over niet-zorginstelling te komen welzijn behandeling verkopers als de kosten van binnenkomst groter en beter zal worden als gevolg van factoren deze soorten als:

 • versterkt bestuur administratie wetten
 • verhoogde belastingen op alle graden
 • krankzinnig rechtszaak uitspraken en nederzettingen
 • En hoewel de leveranciers extramurale leveren meestal verkoopprijzen die zijn een stuk gedaald dan die van ziekenhuizen, ze zijn nu nog gek door vergelijking van wat zij het moment was geweest, zelfs met de inflatie gezien als.

  Hieronder heb ik een grafiek dat de manier waarop de betaling uitvoert vertoont hebben gebundeld. Blijven in gedachten die u en ik klaar ben met het betalen van alle kosten houden. Elke onderneming die actief competantly passeert verhoogde overhead prijzen (regelgeving, veel meer werknemers om te gaan met het omgaan met de regelgeving, versterkte verzekeringen, enz.) op in de vorm van grotere prijzen voor bedrijven.

  Universal Wellness Care – ‘Wijzigen’

  Voorstanders van de gemeenschappelijke algemene medische behandeling in de Verenigde Staten zijn niet ongelooflijk kritisch overwegen over wat dat zal inhouden

  Er is ongetwijfeld een upside: We zullen een ding meer dan gemeenplaatsen te krijgen voor ons op elk moment escaleren belastingen.

  De beneden facet, van het systeem, op dit moment is dat nu wanneer we willen vervolgen voor wanpraktijken, zullen we klaagt de govt. En, blijven de toedieningsvoorwaarden agenten in simpele feit, professionele medische experts zal waarschijnlijk van dichtbij met de exacte vermeende ‘immuniteit’ dat agenten, rechters en andere politici van alle strepen hebben beweerd dat ze hebben aangeboden zelf meer dan de vele jaren.

  Maar, ongeacht of groot of negatief, laat ons blik op de structuur van de verandering. Heeft u aanzienlijk denkt dat het kader van de ziekenhuizen en medische professionals werkplekken waarschijnlijk magisch veranderen?

  Ik ben er tamelijk zeker van dat ‘wijzigen’ lijkt iets als de achtervolgende.

  Blijkbaar zal heel anders zijn.

  Ziekenhuizen, artsen, personeel, managers, en misschien verzekeringen teams (de govt heeft wel verzekering in de verscheidenheid van obligaties) zal plotseling autoriteiten beheerde entiteiten.

  Moet echt de regerende administratie kiezen om kosten te verminderen door het droppen van artsen lonen, zal veel minder personen zijn medische professionals.

  Noodzaak om de autoriteiten te kiezen dat er slechts zo sterk dollars en zodat mensen eerder een zekere leeftijd niet eligable zeker strategieën, zult u worden geschroefd. Nevermind dat je je hele leven hebben gewerkt en uitbetaald in het fonds. Nevermind als je onder geen beding nog gebruik van gemaakt vlak voor. Evenals oud. Toekomst.

  De enige werkelijke aanpassingen zal zijn dat nu besteedt u wat er zou zijn betaald aan de autoriteiten, zal de overheid een extra lager voor zijn werken, en dan iedereen dat zou gekregen hebben betaald die voorheen ontvangt uitgekeerd en belast als standaard.

  En als je wilt een betere gezondheid en fitness zorg dan de regerende overheid besluit dat je echt moet hebben, je blijven hebben tot niet-openbare verzekering plan te krijgen.

  Als Gemeenschappelijke Algemene Gezondheidszorg is verworven haak, lijn, en zinklood, het volgende probleem naar beneden de pijpen zal Universal bestuur administratie werk, en je baan, of het graven van gaten en vullen ze terug in, papieren rommelt , of iets succesvol volbrengen zullen worden geïdentificeerd door de autoriteiten voor u.

  Wat zou serieus maken een verschil?

  Serious modify komt wanneer we vaststellen verantwoordelijk voor onszelf te zijn en alle kracht die contact met hen zelf ‘de federale overheid’ in te krimpen.

  Als je durft te glimp en zien hoe veel we niet in staat zijn om te betalen voor zowel universele wellnessbehandeling of de komende zoon van stimulus, overweeg dan een oogopslag bij federale overheid werkgelegenheid, opsluiting, en pensioen data.

  Op dit punt in de tijd, in de verenigde staten van de vs, zowat elke niet-goverment werknemer betaalt voor zichzelf, een baby, een halve federale regering werknemer, slechts een gepensioneerde, en een persoon in de gevangenis.

  De achterkant van de werkende man is ongeveer om gebroken te worden, en wanneer er geen enkele te geven ware voeren alle programma’s zal naar beneden komen .

  Toepasselijk administratie is de moeilijkheid, niet de resolutie. Privitization zou prachtig zijn … leverden we afgeschaft collectieve persoonlijkheid en vervaardigd alle mensen verantwoordelijk voor hun eigen daden. Als we blijven om organisaties in staat te hebben staan ​​in de wet en het verstrekken te allen tijde veel meer controle aan de mannen en vrouwen van alle leeftijden die zichzelf federale overheid, hebben wij recht op wat we krijgen … effectief, de meesten van ons.

  Een rookgordijn als zeer goed?

  Als een apart …

  Becoming een student van de conspiratory perspectief van historisch verleden, ik gewoon kan geen hulp, maar geven iets ongewoons is op weg op als ik een media-blitz op een uniek onderwerp.

  Dit gebeurt meestal op een ding belangrijk af te houden van de volkeren radar.

  Wat kan het zijn? Is er een reden dat dit niet voor website nieuws? Ja, ik overweeg gaan we door middel van een mengsel van het bedotten en media blitz. Par voor de opleiding van onze medeplichtig schoothondje nieuwsmedia winkels.

  Category: Dieten

  Comments are closed.