Waarom uw Emaille welzijn is van cruciaal belang

Oral algehele gezondheid en ons hele lichaam

Mannen en vrouwen met een superieure en gezond glazuur schijnt geweldig te zijn, omdat onze emaille zijn ongelooflijk belangrijk deel van ons temperament en gezicht schoonheid ook, maar in Volgens sommige wetenschappers tand een essentiële baan spelen ook in onze uitgebreide en tevreden lifestyle, haar echt dat als onze tanden en tandvlees schoon en-kosten vrij van bacteriën dan kunnen we misschien leven een heel lang bestaan, dus het is ook legitiem dat als we beschermen onze email aan een aandoening dan kunnen we voorkomen dat een aantal belangrijke aandoeningen ook, zoals diabetes, hart gezondheidsvoorschriften en bloeddruk ook, natuurlijk zijn er andere aspecten die ook betrouwbaar voor het belangrijkste resultaat in deze kwaal, maar mond welzijn zijn is belangrijkste hoewel we proberen om onszelf af te wenden van deze gezondheidsproblemen. Nu wil ik vragen u wanneer u zich onwel geworden en ga naar huisarts voor diagnostiek, bij de eerste huisarts vraagt ​​u om uw mond open waarom?

Hieronder staan ​​enkele informatie die ik heb verzameld door middel van in de diepte te onderzoeken, dit zijn de door verschillende levering informatie, heb ik een besluit tot detachering van te maken

gemaakt.

Veiligheid versus diabetes problemen:

Conform s analyse is aangetoond dat parodontale irritatie verbetert het podium bloedsuiker, en we weten nu dat tandvlees verbonden vraagstukken zijn drie keer schadelijk . voor een diabetespatiënt client

Kijk hier

Bescherming tegen hogere bloeddruk:

In overeenstemming met cardiologen van de Universiteit van Athene onwetendheid en de tolerantie van de procedure in de situatie van ziekte Pyria teweeg kan brengen superieure bloed kracht en Hypertensie

kijk naar beneden

Defensie versus Coronaire hartkwaal:.

Onderzoekers van punt uit University of New York heeft gelanceerd dat schaalvergroting, wortel planning en anti biotische gel zijn vrij waardevol zijn voor de genezing van tand verbonden ziekten biedt het veel beter niveau van orale hygiëne, het verlaagt ook de c-reactief proteïne en fibrinogeen, die aansprakelijk is voor hart-gebonden aandoeningen zijn. Het is veel beter om te poetsen je glazuur twee keer per werkdag met fluoride tandpasta, sturen duidelijk van bijzonder zoete gerechten en ga voor een normale tandarts voor controle.

hier


Beveiliging van longkanker:

Rokers alsjeblieft stoppen het gebruik van tabak om uw tanden veilig en nog verder te voorkomen door jezelf van longkanker en een slechte mondgezondheid en fitness simpelweg omdat tabak in je mond kan longontsteking veroorzaken, die het lastig om gewoon ademen maakt en het kan gaan extra nog erger wanneer het meeste kankers worden, rokers schadelijke tabaksdeeltjes daar mond die infecties kunnen veroorzaken in de longen en in sommige gevallen kan blijken zijn de meeste vormen van kanker.

Handvol gezonde praktijken om uw mondelinge wellness

 • Brush 2 keer per dag.
  • Kauwgom zijn heel gunstig voor onze mondelinge algehele gezondheid ook leveren ze een uitstekende fysieke oefening om ons tandvlees, maar vergeet niet om gegarandeerd dat ze suiker kosten-gratis, als ze niet gevaarlijk zijn voor je glazuur kan zijn.
 • Tandenborstel 3-4 keer Verbeter ongeveer in een jaar zoals door ADHA.
 • Stuk voor stuk bijzonder begrijpt dat fluoride tandpasta zijn zeer essentieel voor de mondgezondheid, om de reden dat het helpt voorkomen dat onze tanden van verschillende problemen, zodat voortdurend gebruiken fluoride tandpasta.
 • Het uiterst belangrijk kan zijn om dagelijks flossen wanneer het aankomt het enig verschil maken van orale mond anders dan dit vertrouwen je duidelijk je tong te , maar flossen helpt voorkomen dat zeer indrukwekkend uit holtes en andere problemen, omdat het zorgt ervoor dat je elk facet van je email hebt schoongemaakt.
 • Conclusie

  Emaille zijn de meest belangrijke deel van ons systeem ze niet alleen leveren ons het gezicht aantrekkelijkheid, maar ook ons ​​de uitstekende gezondheid, dus echt vergeet niet om regelmatig te poetsen, fluoride tandpasta vervult een belangrijke functie in het glazuur veiligheid en prognose en in de meeste van de tandpasta kun fluoride vinden als onderdeel van het. Houd altijd weg uw glazuur van ongelooflijk lief levensmiddel als in hoofdzaak als goed te doen, en zeker uit te checken met uw tandarts voor frequente tandheelkundige controles, als je dit doet dan je tanden zal blij zijn en als ze blij zullen zijn dan zullen zij u Hoge Gezondheidsraad, zodat u kunt wonen voor een langere periode. Op allerlaatste handhaven lacht

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.