Waarom uw Enamel gekleurd te krijgen en wat u kunt doen

Als je helemaal niets als de meeste mensen misschien wel, kans is groot dat uw tand hebben blijken te zijn gekleurd tijd. Geel email kunt zoeken allebei van die ongezond en lelijk dus het is echt kleine verrassing dat het bleken van tanden wordt steeds meer en meer bekend.

Waarom Enamel geel?

In de meeste gevallen is eigenlijk omdat het tandglazuur is begonnen om op afstand waardoor de geel getinte laag eronder. Op leiding van deze, kunnen tanden groeien om te worden gekleurd voor een bedrag van verklaringen. Bijvoorbeeld, email neiging om geler te krijgen als je meer volwassen als gevolg van minerale veranderingen, en het levensmiddel en drinken dat je elke individuele dag eet kan ook een grote rol spelen als dit uw tandglazuur kan aantasten. Als u rookt, nicotine is een grote overtreder voor de productie van geel email.

Chemische bleken van tanden Behandelingen

Bleken processen zijn de een van de meest voorkomende soorten glazuur whitening. Zij krijgen de klus te klaren door het gebruik van oxiderende makelaars deze waterstofperoxide om de kleur van de tanden te verlichten en opheffen van de vlek. Als emaille whitening wordt uitgevoerd op een gemeenschappelijke basis, zal de dentine laag onder het tandglazuur (wat uiteraard een gelige tint) ook worden gebleekt.

Hoewel je kunt kopen woning bleken kits, het is echt een goede idee om uw email vakkundig gewit door een tandarts, zodat u zelfverzekerd dat vrijwel niets verkeerd zal gaan kunnen zijn. Een schoonheid tandarts is waarschijnlijk uw beste weddenschap als deze stijl van de tandarts wordt gebruikt voor het uitvoeren van emaille whitening methoden op een extra regelmatige basis dan een typische tandarts.

Als je naar beneden de in de residentie van de route, zijn er vele opties verkrijgbaar voor u, waaronder:

 • Bleaching gels (die geneigd zijn om te worden gebruikt met bewaker trays zijn)
 • Bleken pennen
 • Bleken strips ( die waarschijnlijk gezond zijn rond de voorkant glazuur voor het grootste deel)
 • specialist bleken van tanden, kunnen de selecties te verhogen tot laser bleken te bevatten.

  Normal Enamel Whitening Therapieën

  Als het idee van het verwerven van uw tanden gebleekt chemisch niet betovering om je, je zou een veel meer all-natuurlijke methode wenst. Sommige all-natuurlijke oplossingen die zijn toegepast op de natuurlijke manier witter email te nemen:

 • Citroenen
 • Baking soda
 • aardbeien
 • Zijn er nadelen aan het gebruik van deze vorm van tanden bleken oplossingen? Helaas, deze technieken zijn niet per se zo fantastisch als ze zouden kunnen allereerste kijken. Bijvoorbeeld, kunnen citroenen en aardbeien op een natuurlijke wijze witter uw email maar ze hebben een groot deel van zuur dat kan nemen calcium uit je tandglazuur. Terwijl dit uw tanden witter te maken, zal de conclusie uitkomst zijn email dat zwakker zijn dan van tevoren. Baking soda is schurend, die kan problemen uw tandglazuur en tandvlees. Normale tanden bleken opties kan eventueel aantrekkelijk uitzien vanwege hun veel goedkoper tarief tag, maar ze kunnen veel meer schade dan het gebruik van thuis bleken oplossingen doen.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.