Waarom veranderen? De VS heeft de Thirty Seventh ideale systeem voor gezondheidszorg in de hele wereld

Foto met dank aan healthreform.gov

Tuurlijk, het is echt dat de VS de Thirty Seventh ideale gezondheid en fitness behandeling techniek in de wereld, volgens de feiten uit de Planet Gezondheid en fitness Zakelijk (WHO). Het goede nieuws is voor de moi van de Verenigde Staten, de WHO gestopt met het uitvoeren van de positie in 2000 te wijten aan de moeilijkheid van het samenstellen van de informatie.

De eerste tien zijn Frankrijk, Italië, San Marino, Andorra, Malta, Singapore, Spanje, Oman, Oostenrijk en Japan.

elf-20 zijn Noorwegen, Portugal, Monaco, Griekenland, IJsland, Luxemburg, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Zwitserland.

21-30 zijn België, Colombia, Zweden, Cyprus, Duitsland, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Marokko en Canada.

31-veertig zijn Finland, Australië, Chili, Denemarken, Dominica, Costa Rica, de Verenigde Staten van de ons, Slovenië, Cuba en Brunei.

41-fifty zijn Nieuw-Zeeland, Bahrein, Kroatië, Qatar, Koeweit, Barbados, Thailand, Tsjechische Repubic, Maleisië en Polen

Hoewel onze wellness zorgproces is de nominale begeleiden van bijna elke andere geïndustrialiseerde regio, kan de Amerikaanse trots zijn dat we betalen veel meer, heel veel veel meer, dan iemand anders voor onze zorg. Niet alleen de Verenigde Staten besteden veel meer dan $ 1000000000000 meer per jaar dan iemand anders op de planeet, hebben we ook veel meer uit te geven, een grote hoeveelheid extra, per hoofd van de bevolking voor onze algehele medische behandeling.

De aarde Health Organization suggereert, & ldquoThe US algehele procedure gezondheid besteedt een groter deel van zijn bruto binnenlands product dan enige andere regio, maar rangschikt 37 van de 191 landen op basis van de functionaliteit. & rdquo Deze plaatsen om de versleten idee dat de Amerikaanse en ldquofree markt & rdquo duwt rusten de meest efficiënte en minst kostbare procedure. In waarheid, wij zijn de minst productieve gezondheidszorg in de geïndustrialiseerde wereld.

De grafieken van de Kaiser Family Foundation vertegenwoordigt uitgaven uit de nieuwste wereldwijde kennis, vanaf 2003, toen we werden investeren slechts $ 5 , £ 711 a 12 maanden per persoon voor onze algehele medische behandeling. Die hoeveelheid is nu ongeveer $ 8.000 per kalenderjaar. Ons welzijn zorg kosten, als een deel van onze Bruto Binnenlands Product, zijn in 2003 gestegen van zeven% in 1970 tot 15.two%. President Obama, in een veel toespraken, wijst erop dat de recente ontwikkeling kost de kosten van onze gezondheid behandeling zal twintig% van ons BBP in 2015.

Alleen iemand andere natie, Zwitserland, betaalt als significant als elf% van hun BBP voor hun gezondheid en conditie behandeling. Twee van enkele vork uit veel minder dan tien%. Het merendeel van de ontwikkelde landen in de hele wereld te zien welzijn behandeling als een geschikte, en om de nog mooi erkende credit rating card industrie, en ldquopriceless. & Rdquo In de Verenigde Staten, aan de andere kant, wellness zorg is niet een correct, en het heeft wel een prijs, en een heel hoger prijskaartje in feite.

Voor alle ontvangsten we investeren, het zou prachtig zijn als het welzijn van individuen gespiegeld die uitgaven. Maar zijn we het gezondste volk op de aarde? Nee, maar we zijn de dikste. Meer dan dertig% van de volwassen bevolking in de VS wordt nu gedacht medisch obesitas. Dat 30% extra dan verdubbelt het bedrag van de meeste Europese internationale locaties, en verdrievoudigt de lasten in Frankrijk en Denemarken.

Het welzijn zorgmarkt zal waarschijnlijk miljarden dollars besteden aan verslaan algehele hervorming van de gezondheidszorg. Talloze & ldquoHealth Scare & rdquo verhalen zal worden afgedrukt in onze kranten en publicaties. Millionaire lobbyisten in significante geprijsd past zal besteden veel bezoeken aan uw gekozen functionarissen. Advertenties worden al meer dan de tv, radio, en het web. Al het harde werk zal worden gebouwd om het Amerikaanse publiek en hun gekozen vertegenwoordigers ervan te overtuigen dat de hervorming van welzijn zorg ook prijzig zou zijn. En het zou ook hoog geprijsd & hellip aan het welzijn zorg markt zijn.

De oorzaak van de mensen in de algehele gezondheid behandeling bedrijf waarschijnlijk miljarden besteden om te verslaan welzijn hervorming zorg is, omdat het actief is. Keer op keer weer, de mooiste passies van 300 miljoen Amerikaanse burgers zijn opzij geschoven voor het welzijn van de zeer echtpaar. Een van de leiders van de strijd in verzet tegen hervorming is Rick Scott. Hij begon een groep met de naam ‘Conservatieven voor de Rechten van de Patiënt’, wiens motto is ‘over te brengen aan het Congres om te luisteren, veel te.’

Het is opvallende dat Scott is de marketing van de rechten van patiënten, omdat hij werd gedwongen als hoofd van de Columbia / HCA gezondheid en fitness behandeling bedrijf kort na de firma die verantwoordelijk is van frauduleuze facturering van de staat en de federale gezondheid en fitness plannen werd ontdekt. Columbia / HCA kreeg een boete van een verslag $ One.7 miljard voor hun overtreding.

Dat & rsquos vooral omdat de gezondheid en fitness behandeling bedrijf denkt dat ze een & ldquoright & rdquo om uw dollars. En ze geloven dat ze de & ldquoright & rdquo u ontkennen welzijn behandeling als het ontvangt te hoog geprijsd. De verzekeringsmaatschappijen don & rsquot willen concurreren met de overheid, maar zijn absoluut van mening dat zij & ldquofree & rdquo om dekking te ontzeggen aan wie ze maar uitzoeken. Gezondheidszorg care, speciaal in onze overpriced systeem, kan een ernstige belemmering voor winsten zijn. Dat is waarom ze graag superieure prijs individuen op de autoriteiten en burgers van de VS die uit

Ons bewoners hebben uitgebreide hield de gemoedstoestand dat, zoals Mensen, we hebben & ldquorights. & Rdquo vork met hun belastingen. Dumpen Deze & ldquorights & rdquo gevestigde ons onderscheidt van veel van de hele wereld. Aan de andere kant, aanzienlijk van de aarde heeft ingehaald en zelfs werd ons door te erkennen dat wellness-behandeling is een primaire menselijke goede, en geen handelswaar. Als dat doesn & rsquot je aan het denken, probeer dan dit: Het niet corrigeren van de gezondheid en fitness zorg techniek zal deze natie failliet

Voor extra info:. Kom over de info over de Amerikaanse gezondheid en fitness behandeling uitgaven. Heeft de commercials en voorwerpen of blog posts extolling de wonderen van onze zorg idioot je niet toelaten. Het welzijn veld behandeling is het scheuren van de natie voor een zeer lange tijd. Leg je verkozen officieren die we willen krijgen wat we shell voor. Vertel uw congresleden en senatoren die u wilt de identieke gezondheid en fitness zorg wettelijke rechten als de versoepeling van de geïndustrialiseerde omgeving. © Mark Rubi, 2 juli 2009

>

U kunt ook plezier te krijgen van deze:

  • Yo! Bama: De induceren en de genezing van het welzijn behandeling ramp
  • Michael Jackson nasleep: Feiten we moeten echt alles weten over het voeden op ziekten
  • Category: Supplementen

    Comments are closed.