Waarom worden mensen Korrel Hun Enamel at Night?

de belangrijkste reden waarom mensen vandaag slijpen hun tanden –

Als je toevallig te slijpen en tandengeknars ‘s nachts, kan een boosdoener druk. Om te beslissen ongeacht of druk oorzaak is van uw bruxisme, probeer beide te elimineren het overschot angst uit je dagelijkse leven of-stam verlichten routines observeren net voor het slapen gaan ‘s avonds. Kaart brengen van uw spanning podium en als je je glazuur slijpen kan een extra handig hulpmiddel voor het ontvangen van de wortel van een probleem worden.

Een verkeerde beet kan leiden tot glazuur slijpen, omdat je hersenen is vaak het maken van een poging om uw email adequaat in elkaar passen. Als er geen grote plek die de tanden pak effectief, tandenknarsen kan manifesteren. Dit kan alleen worden gediagnosticeerd door een tandarts of orthodontist die vaak normaal gesproken duurt een schimmel van uw email te zien hoe ze gezond met elkaar goed. Hoewel wetenschappers niet in staat om een ​​hyperlink aan te tonen om de twee problemen definitief, wanneer de waardeloze brok is gemonteerd zijn geweest, veel mensen vinden hulp van hun tandenknarsen.

Deskundigen hebben vastgesteld dat de inname van alcohol kan verergeren of zelfs beginnen glazuur slijpen bij sommige mensen. Als je tegenkomt dat direct na een aantal drankjes je wakker met een zere kaak in de ochtend, zou u het meest mogelijk slijpen uw email en drank is de uitdaging.

Cafeïne kan een verdere toevoer van tandenknarsen zijn. Het voorkomen van factoren dit soort als frisdrank, chocolade en espresso kunnen helpen om problemen van sommige mensen met tandenknarsen verminderen. Als u een werk te maken om weg te doen met deze van uw eten plan en je stopt slijpen je tanden ‘s nachts, kunt u de oorzaak van uw tandenknarsen hebben geïdentificeerd.

Er zijn verschillende remedie keuzes voor mensen met tandenknarsen. Normaal gesproken wordt het om te beginnen met de optie voor tanden slijpmachines is om een ​​gebitsbeschermer te testen, door te gaan met het glazuur te houden van vergadering en stopzetting van het slijpen. Sommige mannen en vrouwen kunnen niet sluimeren met een gebitsbeschermer, ondanks het feit dat andere mensen snooze snel. Een extra manier om de nachtelijke grind te stoppen is om zich te ontdoen van spanning – misschien wel door middel van yoga en diepe ademhaling oefeningen voorafgaand aan bed – of in extreme situaties het raadplegen van een psycholoog. Voor hulp op korte termijn, kan de medisch professional eventueel voorschrijven spierverslappers worden genomen voor het slapengaan. Indien een onjuiste beet is de uitdaging, het corrigeren van de brok met beugels kan helpen zich te ontdoen van het slijpen.

Category: Dieten

Comments are closed.