Waarom wordt mijn Emaille Schade Als ik drink Cold Water?

Wat zal het leed veroorzaken?

p Dit is een klein iets dat kan plaatsvinden voor iedereen door middel van hun leven, maar er is slechts een gemeenschappelijke brengen voor dit probleem. In het algemeen zal je echt lijden in je tanden elk gewenst moment je drinkt voelt of geniet van iets kouds vooral omdat je tanden is zeer delicaat. Helaas, er zijn zo veel dingen die kunnen leiden tot tand te zetten in echt gevoelig. Daarom is het een beetje moeilijk om het belangrijkste resultaat lokaliseren in de moeilijkheid. Als de pijn niet verdwijnt snel na een week, is het beste om te controleren met een professionele medische ervaren meteen. 1, zullen we analyseren enkele van de typische elementen van deze tandheelkundige kwestie. Tanden gevoeligheid kan dankzij uw tandheelkundige gedrag ontstaan. Bijvoorbeeld, zou u kunnen poetsen veel te lastig. Dit kan leiden tot ongemak naast uw tandvlees-lijn. Het laatste wat je wilt is te kleden in uw email glazuur, triggering procedures deze soorten als terugtrekkend tandvlees te laten plaatsvinden. Wanneer tandvlees economische neergang gebeurt, het tandvlees trekt voornamelijk afwezig in de tand. Dit laat de dentine bloot. Met ontdekt de dentine, zult u beginnen te voelen pijn wanneer je kille iets verbruiken omdat de onbedekte regio niet wordt gebruikt om het verkrijgen van dit soort van een verbinding.

Een andere voorkomende trigger is kauwgom stoornis. Er zijn een aantal gemeenschappelijke gom omstandigheden dit soort als periodontale ziekte en gingivitis. Als je tandvlees staat, uw tandvlees leidt tot besmetting en heel pijnlijk. De gevoeligheid van deze pijn zou het motief voor het onverwachte ongemak je echt het gevoel in je mond.

Zeer laatste maar niet de minste, pijn tanden gevoeligheid zouden tot stand komen om de reden dat je begon het toepassen van tanden bleken oplossingen. Voor sommige mensen, kunnen tanden whitening producten leiden tot een reactie in de tandvlees omdat er plotseling een hogere concentratie peroxide whitening producten die het meest geneigd te hebben. Als u al gebruik te maken van dit soort producten en oplossingen niet al te lang geleden, te voorkomen dat de toepassing van die koopwaar mensen en zien of uw aandoening verbeteringen na een aantal keer.

Hoe wordt pijn

verlagen

Er zijn verschillende benaderingen die u kunt gevoel ongemak in uw tanden en tandvlees te voorkomen. De meest cruciale zaak is om een ​​goede mondhygiëne te ondersteunen. Bijvoorbeeld, zorg ervoor dat je je tanden poetst direct kort na elke maaltijd. Vergeet niet over als flossen heel goed. Flossen is net zo belangrijk als het borstelen omdat het ontdoen van alle resterende etenswaren deeltjes zullen krijgen. Door het geven van uw tand een superieure reiniging, je uit de buurt van eventuele mogelijkheden van micro-organisme opbouw in uw tandvlees blijven. Ook, als je zijn het aanbrengen van een lastige tandenborstel onlangs, overwegen over te schakelen naar een tender tandenborstel. Dit resultaat eindigen in minder slijtage op je tanden en tandvlees.

Nog een tip is om te genieten van wat je verbruikt. Blijf uit de buurt van voedingsmiddelen die kunnen leiden tot uw email te groeien uiterst delicaat. Voor voorbeeld, voorkomen consumeren ook veel zure maaltijden. Dergelijke posten omvatten dingen zoals citrusvruchten deze soorten als oranje, citroenen en grapefruits.

Een bijkomende belangrijke tip is om je buurt tandarts geven een gemeenschappelijk bezoek. Slechts een andere induceren van gevoelige tanden is een constructie in plaque. Een tandplaque is in wezen een lichtgele stof dat zich opstapelt op uw email. Als je zijn het houden van een gezonde tand patroon, u waarschijnlijk niet wezenlijk zou hebben, maar als je hebt ze, is het belangrijk om zich te ontdoen van hen als het bestaan ​​van hen op uw eigen brengt hogere gevoeligheid van de tanden.

Tandarts behandelingen

Er zijn verschillende soorten van klinische oplossingen kunt u ook krijgen in intense omstandigheden. Ter illustratie, kan tandartsen misschien gebruik maken van een fluoride op de tanden om het tandglazuur versterken bedoelde chemische en efficiënt verminderen van de gevoeligheid pijn. Een tandarts kan eventueel ook voorschrijven u exclusieve tandpasta. Door het toepassen van iets genaamd desensitized tandpasta, kunt u pijn in verband met tanden gevoeligheid te verminderen. Laatste maar niet minste, kan een tandarts misschien moet je een wortelkanaalbehandeling spot voor buitengewone aandoeningen. Een wortelkanaalbehandeling therapie elimineert de verontreinigde zenuwen en pulp in de tand. De pulp en zenuwen worden genomen als microben de neiging om afzettingen in de pulpakamer. De kritische voor de meeste tanden gevoeligheid situaties is om zich te ontdoen van de bacteriën zo snel als haalbaar. De wortelkanaalbehandeling moet echt worden gebruikt als een laatste vakantie resort remedie te wijten aan het feit dat er een grote hoeveelheid lijden bezig met de cursus van actie. Dat gezegd, kan het nodig zijn als heel weinig puur natuur kan worden bereikt om uw tand te besparen van rottende nog verder.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.