Waarom zou je een dieptereiniging van het glazuur te hebben?

Gum aandoening, ook wel parodontitis, wordt voornamelijk veroorzaakt door micro-organismen op en neer onder het tandvlees. Meer dan tijd, kan plaque op te bouwen onder het tandvlees dankzij bacteriën.

Gum ziekte zal veel van tekenen of symptomen die het welzijn en de werking van de tand naast hun visuele aantrekkingskracht compromis veroorzaken. Gezwollen, bloedend tandvlees zijn meestal 1 van de eerste aanwijzingen dat bacteriën onder het tandvlees zijn bestaande. Ofwel verzonken zakken of uitpuilende uitsteeksels kan soort op het tandvlees, en ze zijn over het algemeen vol met pus. Tijd, de aanwezigheid van microben vernietigt de verbindende kenmerken van het tandvlees, waardoor ze triggers te wijken van de tanden. Dat zal de omstandigheid nog erger te maken, omdat voedsel deeltjes en bacteriën kunnen meer moeite krijgen met betrekking tot de tanden en het tandvlees, die alleen verergert het tandvlees aandoening indicaties.

Tooth kan uiteindelijk veranderen niet in de lijn of zelfs uitvallen van de schade veroorzaakt door kauwgom kwaal. Het glazuur loskomen door het verlies van botmassa kaak dat de bacteriën over te brengen dan verlengde duur van de tijd.

gebruikers

Tabak zijn op een betere kans op het verwerven gom kwaal. Tabak en andere ingrediënten meestal voorzien in koopwaar tabak ontwikkelen irritatie van het tandvlees. Ze de groei van microben in de mond verbeteren ook.

De extra bacteriën die aanwezig zijn, de extra waarschijnlijk het tandvlees zal tandvleesontsteking te verwerven. Volgens gegevens van de Mayo Clinic, ‘De suiker en irriterende stoffen in pruimtabak en andere vormen van rookloze tabak kan leiden tot uw tandvlees weg van uw tand te trekken in de plek van uw mond waarin je de kauwen te spotten. Over tijd, je kan gom kwaal te verwerven. ‘

Root schaven is een soort van diepe reiniging. Het wordt gewoonlijk gebruikt om te proberen de schade veroorzaakt door gomziekte verminderen en het weefsel kunnen herstellen.

Root schaven is een techniek die plaatsen van plaque of ziektekiemen verwijderd is van onder het tandvlees. Dan Peterson, DDS, van Nebraska, die al een werkende richting tandarts voor meer dan 30 verschillende jaren, beschrijft root schaven als een behandeling die, ‘… houdt het effenen van de wortel oppervlakken van uw tanden met dunne curettes dus tandvlees kan extra stevig vast aan wortels die zijn schoon en eenvoudig tot verlies van tanden en gevoeligheid problemen voorkomen. De cursus van actie zou het veel moeilijk voor plaque te accumuleren naast de tandhalzen te maken. ‘ Wanneer deze procedure niet echt geschikt om het tandvlees te repareren, wordt soms samen met een andere techniek gezet, aangeduid verschaling.

In overeenstemming met Jeffrey Wissot, DDS, van Californië, en directeur van tandheelkundige verrichtingen bij dentistry.com, ‘1-vierde of de helft van de mond is verdoofd zodat de hygiënist gemakkelijk onder het tandvlees kunnen schrapen. Dit staat bekend als scaling en het kan lijken op het elimineren van de schubben van een vis. Het verloop van de actie kan worden uitgevoerd door een tandarts, mondhygiënist of parodontoloog [gom specialist], met behulp van hand-apparaten of ultrasoon vibrerende apparaten op deposito Blast Off de tanden. ‘ Deze manier van handelen is niet van plan om uitkomst in een schone tand verdieping, dus het wordt meestal gecombineerd met root schaven. Tandvlees hechten veel vaker een strakke oppervlak. Ook een slanke gebied maakt het een stuk lastiger voor plaque zich te houden.

Onmiddellijk na root schaven of schrapen, de mond toch nodig heeft om te herstellen. De tanden kunnen misschien wel delicaat ongelooflijk warm en koud voor een wel. Het bloeden en zwelling van het tandvlees kan misschien blijven tot het weefsel heeft tijd om volledig te herstellen door haarzelf. Zodra het genezen is, kan het beginnen zich te houden aan de tand opnieuw. Met een grondig schone ruimte onder het tandvlees en een strakkere afdichting op het tandvlees, kiemen kunnen geen problemen zo correct activeren. Toch juiste mondhygiëne is echter essentieel om de ziekte te houden van opnieuw creëren.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.