Waarschijnlijk Dairy-Gratis voor Zits

Als u bladeren een van mijn andere Hubs, kun je weten dat ik heb te maken met acne breakouts voor vele vreselijke decennia. Ik test om alle organische therapieën gebruiken op mijn confronteren, zoals appel cider azijn en honing. Zoals voor reinigingsmiddelen, gebruik ik de producten voor de gevoelige huid, zodat er geen ernstig irriterende stoffen die mijn acne kan verergeren. Ondanks al deze initiatieven, mijn puistjes is nog niet volledig verdwenen. Ik zou zeggen dat als gevolg van al mijn inspanningen te pakken en te stoppen met mijn pukkels, ik heb het in een beheersbare punt uit, maar ik zou aanzienlijk in plaats daarvan willen ontdoen van het geheel.

Gezien het feit dat ik nog steeds worstelen met puistjes Ik heb een grote hoeveelheid onderzoek uitgevoerd op wat kan eventueel leiden of te verbeteren zits breakouts. Hoewel het verkennen stuitte ik op een aantal feiten waaruit blijkt dat zuivel kan leiden tot of verergeren zits. Ik was geïntrigeerd, dus ik deed meer onderzoek en sprak met mijn dermatoloog over de vraag of zuivelproducten kunnen worden triggering mijn acne. Ik gevestigd op dat er onderzoek dat hebben gecontroleerd dat er onder een verband tussen zuivel (lactose) intolerantie en puistjes. Ik ontdekte ook dat heel wat mensen zijn lactose-intolerant, maar hebben geen idee dat ze zijn, zodat ze blijven consumeren zuivelbedrijf dat een groot deel van de negatieve facet gevolgen voor hun welzijn kunnen hebben. Voor zover ik het begreep, was ik niet allergisch voor intolerant om iets helemaal niet, dus ik twijfel geen kwestie als of niet zuivel ernstig zouden kunnen worden waardoor mijn acne als ik niet lactose-intolerant.

Ik besloot om go zuivel-volledig gratis voor een periode van dertig dagen om te zien of ervaren een invloed op mijn zits. Ik ben op dit moment 5 dagen in mijn zuivel-zonder kosten dieet, en ik kan een vooruitgang al zien in mijn acne. Echt, ik heb geen nieuwe opkomende puistjes en de soorten die ik heb zijn in de benadering van genezing. Ik was op reis met mijn moeder gisteren en sprak over dat ik op een zuivel-volledig gratis dieet te zien of het geserveerd met mijn acne. Ze zei dat ze echt een verschil in mijn huid op dit moment kon zien. Toen, een onverwachte ze zei ‘Oh mijn god, je lactose-intolerant!’ Ze vertelde me dat toen ik nog een kind moest ik op lactose volledig gratis formulering, maar toen ik ouder verworven bleek ik goed met zuivelproducten en ze bijna nooit gaf het een extra beschouwd. Toen droeg ik haar over de verbinding tussen zuivel en pukkels, voelde ze zich vreselijk vooral omdat ze ondervonden geen gedachte dat dit lactose-intolerantie kan worden gekoppeld aan mijn zits breakouts.

Ik ben op weg op mijn zuivel te blijven vrij dieet en zien of het zeker is de fundamentele trekker rijden mijn acne. Ik ben in feite de hoop dat het zo ik kan ontdoen van mijn puistjes op het moment en voor altijd. Observeren me op HubPages als u gefascineerd in hoe dit experiment is effectief uit. Ik bereid een verdere Hub doen als ik een maand hebben bereikt om te werken op een ontwikkeling en mijn conclusies over de vraag of niet zuivel gebracht op mijn zits.

Hoe Dairy Oorzaken Acne

Waarom mensen verbruiken koeien te melken eigenlijk?

ik eigenlijk lezen door een paar boeken vele decennia geleden die echt opende mijn ogen als het om voeding en dieet en hoe komen het kan onze werking in algemene gezondheid en fitness, die onze poriën en de gezondheid van de huid en fitness (Het Kind eetplan door Alicia Silverstone en Skinny Bitch van Rory Freedman en Kim Barnouin, in de situatie dat u misschien gefascineerd zijn) omvat, en deze boeken wijzen in de reserve dat individuen niet bedoeld zijn om koemelk te drinken. Het zou een uitstekende perceptie wanneer je daadwerkelijk overwegen over. Koemelk is bedoeld voor hun nageslacht, niet voor menselijke inname. Wanneer het zal echt naar beneden om het te komen, zouden we beter af plaatsen van moedermelk in containers en marketing die in de winkels (sorry als dat een beetje ruw voor sommigen van jullie), want in alle realiteit, dat is wat de mensen zeker zijn bedoeld om verbruikt. Ik weet echt niet voorstellen dat ik op enig moment constateerde een geit consumeren paarden melk, of een paard inname hond melk, enzovoort. Mensen zijn in feite de enige soort die een extra soort melk verbruikt … is dat niet geruststellend …?

Hormonen

Koeien melk heeft veel androgene hormonen, die bekend zijn over zits breakouts te brengen. Daarnaast koeien produceren slechts melk wanneer ze verwachten en wanneer ze voeden hun nageslacht. In te kopen om gelijke tred te houden met de behoefte aan melk en zuivelproducten onder de samenleving, zijn de meeste melkkoeien voortdurend geïnjecteerd met nog veel meer hormonen. Als een eindresultaat, koemelk is zeker belangrijk in de vooruitgang element opgenomen als IGF-1, dat ook een hormoon gewoonlijk geïdentificeerd adolescenten tijdens de puberteit (bij acne is naar verluidt op kan slechtst).

Dit is duidelijk niet gezond voor de koeien, mogelijk door zelf voor de mensen consumeren de zuivel die steeds wordt geproduceerd. De hormonen gaan door de koeien programma en in de koemelk, die vervolgens doorgeeft aan de mensen die daaraan hebben. Hormonale onevenwichtigheden zijn een belangrijk resultaat in van acne, dus als je een blik werpen op de onderstaande info, is het duidelijk dat deze hormonen die worden verstrekt om de koeien weinig doen om mensen worstelen van hormonale acne ondersteunen. Niet te wijzen dat versterkt concentraties van androgene hormonen zijn verbonden met een verbetering in talg (olie op de ervaring) door de invoering van de talgklieren in overdrive. Iemand met een vette huid begrijpt hoe belangrijk deze gegevens is wanneer het om het beheer en het stoppen van acne zal komen.

Antibiotica

Koeien die opgeheven om melk te ontwikkelen worden vaak gepresenteerd belangrijke antibiotica om ze te houden van het verkrijgen van infecties of gezondheidsproblemen. Aangezien dit soort, worden deze antibiotica doorgegeven aan de melk. Hoewel je misschien niet zal zorgen te maken over dit probleem zijn als je natuurlijke en biologische melk (dat is een stuk beter, maar een veel veel meer dure) verbruiken, de meesten van ons nooit natuurlijke en biologische melk. Dit houdt in dat al deze antibiotica die worden verstrekt aan melkkoeien zijn ook steeds gebruikt door personen die de melk drinken of zuivel producten en oplossingen. Als u al de inname van melk, omdat je een peuter, dat is een heleboel jaar die je hebt consumeren sporen van antibiotica. Dat lijkt niet veel te gezond voor mij. Eigenlijk wordt er gezegd dat langdurige blootstelling aan antibiotica zal leiden tot mutaties in bacteriën resulteert in antibiotica-resistente stammen van bacteriën … niet zo geweldig!

Dierenwereld Dat Verwerk Zuivel

Alright, dus als zuivel doet eigenlijk teweegbrengen zits voor sommige mensen, zal de swap aan een zuivelfabriek geheel gratis dieet regime niet moeiteloos. Persoonlijk heb ik het nemen van de zuivelprijzen mijn totale leven en ik op geen enkele manier echt gestopt te geloven hoe veel voedsel dat ik gegeten dat een soort van zuivel gehad. Cheesecake is uit, samen met ijs en melkchocolade. Niet te wijzen op de eindeloze checklist van andere maaltijden die bestaan ​​uit zuivel … dit is een aantal om u een idee te geven:

Alfredo Sauce

bedrijf Kaas

Kaas en Cottage Cheese

Melk of room meestal gebaseerd soepen (chowders enzovoort.)

slagroom

Yoghurt

Boter

Pizza (tenzij je naar kaas-minder … maar dan is het niet echt pizza!)

Granen die mat (dwz Frosted Mini Tarwesoorten)

Het bedrijf gaat op!

Ik heb nog niet eens geweest op deze zuivel zonder kosten dieet voor een week, en ik heb op dit moment gezien dat er heel wat voedingsmiddelen die zuivelproducten bevatten. Nu dat ik in principe zijn dagboek terdege bewust, ik kan niet voelen hoe zwaar dit echt gaat worden! Gewoon aannemen, als zuivel is echt de boosdoener achter mijn hardnekkige puistjes, zal ik niet in staat zijn om zuivel hebben … ooit! Kom om te veronderstellen van het, denk ik niet aannemen dat cheesecake is een ding dat ik zal te allen tijde in staat om volledig op te geven … het is 1 van mijn all-time geliefde onderwerpen in de totale aarde. Ik zou een puistje te verwerven rond het verstrekken van maximaal cheesecake elke dag! Ik zal zeker in staat zijn om weer slash op iets anders zuivel gerelateerd, maar cheesecake is waar ik trek de lijn!

Als een persoon het lezen van deze posting besluit te gaan zuivel volledig gratis om te zien of het veroorzaakt zits , zorg ervoor dat je weggaat een reactie en laat me weten hoe het gaat voor u! Ik ben eigenlijk geïntrigeerd in het luisteren naar over beproevingen van andere mensen met deze, en het prettig zou zijn om te weten dat ik niet de enige bijzondere mezelf ontnemen van zuivel!

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.