Wakame Levert Gezondheid en fitness Extra voordelen en Weight Loss

Wakame zeewier is een gezonde groente

Als kind van een stijging van de zee in New England, werd zeewier gezien als grove dingen die dreef in de oceaan, niet zo voedzaam voedsel .. Het was alles wat we gooiden bij elk individu andere in aangename of plaats op ons hoofd, alsof de zee goden. Het was niet tot aan Ik reisde naar Japan als een volwassen dat ik geïdentificeerd is een eetbare groente boordevol extra voordelen wellness.

Voor vele honderden jaren, wakame zeewier is van oudsher gebruik gemaakt van als gezond voedsel spullen in de oosterse geneeskunde om het bloed te zuiveren en versterken darmen, huid en haar. Het is geladen met calcium, thiamine, niacine en vitamine B12. Deze persoon zeewier heeft een geladen, eco-vriendelijke schaduw en is glad aanvoelt. De zoete smaak is moeiteloos om een ​​smaak voor te krijgen, zo lang als je niet het intellect de textuur.

Verslagen van Hokkaido University in Japan hebben ontdekt dat wakame zeewier behoudt een verbinding, fucoxanthin, die vetweefsel verbrandt. Studies bij muizen hebben aangetoond dat fucoxanthin startsein voor de vetten-eiwitten verbranden UCP1. Dit toont dat het nemen van in wakame is een uitstekende keuze voor gezonde voeding gewicht daling.

Wakame zeewier kan worden ontdekt op elk health food winkel, en sommige supermarkten sotres dat de algehele gezondheid voedsel secties. Meestal verkocht in gedroogde items, wordt wakame vaak toegepast in Aziatische-mode soepen en salades.

U kunt de gedroogde zeewier reconstrueren door het weken in warm water gedurende vijftien minuten, of u kunt het specifiek verhogen tot een kookpot. Houd een oogje op de bedragen die u gebruikt, echter, aangezien het exapnds als het nat is.

Voor soep recepten, dit soort als miso soep, het is een god-concept om het reconsitiute om mee te beginnen. Maar voor de makkelijke recept onder bewezen, je gewoon gooien het zeewier in droge. Ook kunt u experimenteren met de stoffen bedragen – de primaire recept vernoemd naar 1/three kopje linzen, 2 kopjes rijst en 5 een / twee kopjes water. Dit maakte een grote pot rijst, en de andere componenten ontvangen vallen, dergelijke kleinere hoeveelheden ten opzichte van de rijst. Maar iedereen heeft zo zijn voorkeur.

Het recept hieronder is niet serieus een Aziatisch recept, maar het is een goed comfort voedingsmiddelen met veel gezonde elementen. Als youre op zoek naar een eenvoudige, gezondere recept wanneer youre bewoond of hopen te prevaleren boven een ziekte als een kille of griep, is dit de moeite waard verdienen.

Nog een Pot Linze Avondeten met Wakame

Een zes-inch strook van wakame (of een -. 2 theelepels van de gedroogde stukjes)
een / vier kopje bruine of groene linzen (roze types krijgen papperig)
1 wortel of pastinaak
1 compact stengel bleekselderij
1 ui (compact of een / 2 van een grote)
grote snufje zeezout
enorme snufje rozemarijn of tijm
twee 1 / 4 kopjes drinkwater

Was de linzen en rijst. Hak groenten. Layer elk klein ding in een ingevette ovenschaal met een beperkt adres. Onder meer drinkwater, dragen aan de kook op het fornuis top rated, dan bakken op 375 graden voor een enkel uur. Rusten tot aan voltooid!

Dit diner is een pot maaltijd is snel te bereiden diner in een broodrooster met een aluminiumfolie te beschermen. Varianten zijn lekker, maar ook, zoals met inbegrip van eigentijdse gember of knoflook. Resterende-overs kunnen kil worden gegeten als salade, met inbegrip van een beetje rijst of balsamico azijn en olijfolie voor de smaak.

Category: Gezond eten

Comments are closed.