Wanneer Allergie Oorzaken Snurken

Snurken kan leiden tot zeer slecht snooze, uitputting, Gastro-oesofageale reflux (GERD) en Obstructief Slumber Apneu (OSA.).

Het doel ongecompliceerd snurken kan leiden tot langdurige kritische snurken is dat allergische snurken produceert een repetitieve cirkel: reflux en gezwollen keel weefsel kan produceren, en deze levert aan het snurken, en het snurken krijgt om nog erger te zijn met veel meer elementen van obstructie

DE. snurken CIRKEL

Als allergie is de oorzaak van snurken, is het eenvoudig om geschikt. Door vroeg te corrigeren, kan de ernstige moeilijkheden van snurken worden voorkomen. Niet veel minder belangrijk dan de hoge bloeddruk, vermoeidheid, problemen met het gewicht dat belangrijke snurken kan leiden, zijn de sociale en burgerlijke sancties. Plus het simpele feit dat de industriële en auto-ongelukken worden veroorzaakt door slecht snooze. Hoe werkt allergie snurken ontwikkelen tot rust apneu obstructieve?

 • Met snurken er belabberd slaap.
 • Aankomende ochtend is er vermoeidheid, dus er is veel eten om de macht.
 • Dit resulteert in overtollige vetten die de keel weefsel vergroot en draagt ​​bij aan de nachtelijke afsluiting van de ademhalingswegen.
 • Met deze blokkade ‘s nachts, als je uitcheckt om meer lucht te trekken in de longen, genereert u een schadelijk werking op de maaginhoud zuur dat trekt in de keel.
 • Dat zuur irriteert de keel en zal veel meer obstructie van de ademhaling bij avond.
 • Deze effecten in extra slechte snooze
 • De volgende dag, met uitputting, is er extra nodig voor kracht, en meer snoep.
 • Dan snurken wordt versterkt.
 • p Dit is waarom is het essentieel om het snurken vroeg van tevoren het stoppen kan een eeuwige voet aan de grond te krijgen. In extreme snurken, kan de bloeddruk te ontwikkelen tot verheven in te kopen om een ​​veel meer zuurstof naar de hersenen de gebruikelijke sluitspier die afsluit zuur uit de buik, wellicht niet voor een langere tijd te voorkomen zure reflux krijgen.

  seizoensgebonden allergie Issues

  Met seizoensgebonden allergische symptomen, sinus-infectie kan plaatsvinden. De nasale cilia werken na die verordening op verschillende pollen en bacteriën. De trilharen gaan indringers uit de neus en sinussen. Maar direct na maanden van allergie-indicatoren, de nasale cilia zijn vermoeid dat ze niet voor een langere periode verschuiving micro-organismen uit de neus. Het eindresultaat is dat de micro-organismen blijven in het gebied, vermenigvuldigen en een sinus infectie effecten.

  Incidenteel snurken van een koude geen aanzienlijke component. Toch is de allergie jaar kan de voorgaande maanden. Voor illustratie:

  Judy begon te snurken in maart als gevolg van een boompollen. Ze zou vermoeid wakker. In get te krijgen via de dag dat ze aten toegevoegd etenswaren en calorieën. Terwijl ze bereikte lichaamsgewicht, dit is neergelegd in haar zachte gehemelte, wat zwaarder geworden, en extra om de luchtwegen blokkade. Met een geblokkeerde luchtweg, in slaap, ze zou krachtig inhaleren over de blokkade te krijgen. Deze handelde naar buik zuur te trekken in de keel, die keel nog verder zwol. Wanneer de boom allergie tijd klaar, ervaren ze extra lichaamsgewicht op haar keel weefsels en de sluitspier die het terugvloeien van maagzuur haltes van de buik, ervaren verzwakt en nu bevoegd zuur tot reflux.

  Als snurken wordt veroorzaakt door allergie , veel van de antihistamine tabletten en sprays zijn krachtig. Desensibilisatie misschien wel te wensen over. Een klein systeem van prednison nodig zou zijn.

  Verminder ALLERGY tekenen

  Doorgaan naar bed kamer thuis ramen dicht te houden ‘s ochtends vroeg en’ s nachts.

  / verblijf Verminder weg van pittige maaltijden.

  Gebruik pulse wave neusirrigatie gezwollen neusslijmvliezen verlagen.

  Gebruik nasaal pulse wave irrigatie om nasale cilia en duidelijk postnasale drip herstellen.

  Gebruik keel pulse wave irrigatie opgezwollen keel weefsel te minimaliseren

  Elke stijl van snurken wordt geholpen door:.

  Blijf uit de buurt van voeding op drie uur vlak voor het slapen gaan om te beschermen tegen reflux .

  Opgericht je snooze klok. Ga naar matras op dezelfde tijd en gebruik een 5 fase programma opruimen make-up, borstel email, kam het haar, en ga zo maar door. De aanvullende officiële, de gemeenschappelijke, het veel beter de slaap.

  Slaap op uw linker kant. Dit brengt de tong en delicate smaak vooruit.

  Tape het idee van de neus omhoog te helpen openen de nasale luchtweg.

  Gewichtsreductie waar aangegeven.

  Snurken dankzij allergie kan een vicieuze cirkel te maken en kan resultaat eindigen in sinusitis en obstructief slaap apneu. Als snurken is vanwege allergie, kunnen deze problemen worden voorkomen. Deze uitkomsten zijn te voorkomen als snurken wordt beheerd op de zeer begin.

  Meer informatie en feiten op www.grossaninstitute.com en www.grossan.com.

  Category: Dieten

  Comments are closed.