Wanneer Do Mini Pinschers Elimineer hun kleintje Enamel?

Hoe groter het ras van huisdier, de jeugdige het zal zijn wanneer zijn huisdier emaille tuimelen uit de mindere het ras, de oudere zal het zijn. Echter, het unieke moment dat bladverliezende glazuur van een puppy tuimelen, of exfoliëren, steunt op op onderdelen – van dit soort als genetica en dieet programma – uniek voor de unieke hond. Typisch, melktanden exfoliëren met drie en 6 maanden oud.

p Er is geen manier om zeker te weten of de honden zijn in ongemak hele kinderziektes sinds hoektanden hun eigenaars niet kunnen melden als ze in ongemak. Er zijn niettemin een aantal symptomen die een hond is ongemakkelijk omdat aan kinderziektes de meest populaire indicatoren zijn extreme likken of kauwen, kieskeurig consumeren praktijken en lethargie. Dierenartsen onderschrijven dat kinderziektes pups worden geleverd tal van kauwen speelgoed, zacht voedsel spul nogal van pellets en, in extreme scenario’s, goedgekeurd lijden medicatie.

leeftijd van 6 maanden, een miniatuurpinscher had moeten worden gegeven een mondeling examen door een dierenarts. De dierenarts kan ongeacht de hoogte of er tanden uit te breiden in verkeerde, eventueel resterend bladverliezende tand en elk assortiment van plaque of deeltjes in de mond. Verschillende dierenartsen suggereren dat eigenaars poetsen tand hun Dwergpinschers ‘minimaal zodra een 7 dagen gebruik van een tandenborstel en tandpasta uitsluitend gebouwd voor kleine puppies.

Dwergpinschers zijn gevoelig voor een probleem bekend als bewaarde melktanden, waarin hun pup tanden er niet uitvallen wanneer hun volwassen tanden te ontwikkelen (met 6 maanden vorige), wat resulteert in extra glazuur. Dit kan leiden tot extra tandsteen en de vorming van tandplak met de loof-en permanente tanden, blokkades van de mond, infectie en tand reductie.

Category: Gezond eten

Comments are closed.